• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktırdım biliyorum ama...

nurcan82

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
377
112
648
kızlar dün kan değerim bhcg 106 çıkmıştı bu sabah idrar testi yaptım çok silik çıktı ..sabahtan beri sağ kasığımda batma şeklinde ağrılar var dış gebelik yada kimyasal diye çok korkuyorum..
yarın tekrar test yapılacak...ne olur yardım edin bu değerlerde ikiye katlanmayan oldumu hiç aranızda ...şimdiden allah razı olsun hepinizden...

kaçinci gün degerindi canim 106.12.gün ise güzel çikmis.silik çikmasinin nedeni ise bebegin tek oldugu durumlarda yasaniyo sanirim.hamilesin iste bak ne güzel.tadini çikar.keyfini çikar.güzel haberlerini bekliyoruz.hersey güzel olcak.sakin stres yapipta bebisini üzmee.bak baharatcilarda bugday özü diye bisey varmis.bana tavsiye etmislerdi.bolca vitamin sagliyomus.günde 2 çorba kasigi aliyormusun.

evet canım 12.gün değerim ...burda bulabilirmiyim bilmiyorum ama bakıcam canım...çok teşekkür ederim.benim korkum ikiye katlamamasından ...

canım benim benim 12.gün 356 idi ve dördüz gebelikti bende bile çok silikti test.ayrıca şunu söleyeyim herşeyi kafana takma tadını çıkar.inan bende öleyim ama böle olunca zaman geçmiyor.şimdi ikiye katlasa diyeceksin sonra başlıcan kese görünmicekmi diee.sonra acaba kalp atışı varmı,ense kalınlığı nasıl,ikili test nasıl bıraksalar hergün doktora gidicem manyak oldum yani.katlıycak emin ol ve tadını çıkar sitres yapma.bak bana herşey bitti şimdide 1 ay sonraki üçlü testi düşünüyorum onla yatıp onla kalkmaya başladım sen yapma bunu.değerin çok güzel.benim ilkte kimyasaldı ve ilk değerim 36 idi.doktorum genelde 80den altı için kimyasal riski var demişti.endişeye gerek yok ii düşün iiolsun

çoooooooook saol canım benim... inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...

benim 16.günüm ve hala batma oluyor.kramp gibi yani.bugün doktoruma sordum??
artık hamilesin dedi normaldir.cok sevindim.bencede artık tadına varmamız lazım.((((((gelde bunu kalbine anlat))))))

kızlar dün kan değerim bhcg 106 çıkmıştı bu sabah idrar testi yaptım çok silik çıktı ..sabahtan beri sağ kasığımda batma şeklinde ağrılar var dış gebelik yada kimyasal diye çok korkuyorum..
yarın tekrar test yapılacak...ne olur yardım edin bu değerlerde ikiye katlanmayan oldumu hiç aranızda ...şimdiden allah razı olsun hepinizden...

şu anda tek bebeğe hamilesin....hamileliğin kesin....bundan sonraki gelişmeler için sabır...sabır.....sabır....

çok haklısınız neden bu anın tadını çıkarmıyorum ki, silikte olsa ikinci çizgiyi görmüşüm ilk defa, kan testine göre hamile görünüyorum...
artık ağrıdan ölsemde aklıma kötü şeyler getirmiycemmmm...
:)))))))

arkadasım ben dünde sana söylemiştim benım 10.gün değerim 116 çıkmıştı ve test yaptıgımda çizgi net değildi silik bi çizgiydi.çok silikti hem.doktora gittiğimde ikiz dedi .yanı kafana takma derım senın değerin maaşallah çok güzel ve belkıde ikiz

Rabbime binlerce kez şükürler olsun
12.gün 106
14.gün 246
desteğiniz ve dualarınız için hepinize sonsuz teşekkürler..

canı hayırlı olsun artık sen bir anne adayısın :CüvCüv:hamile adayı olmaktan terfi ettin:lepi::lepi:

senin adına çok sevindim allah daim ettirsin canımhihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

hadi bakalım:teytey::sm_cool:

amin canım benim amin çok şükür bizede nasip oldu bu günleri görmek..

Tebrik ederim bak gördün mü sen kendini boş yere strese sokmuşsun hadi artık keyfini çıkar başka şeylere de takma artık kafanı opuyorumnanaktan

Rabbime binlerce kez şükürler olsun
12.gün 106
14.gün 246
desteğiniz ve dualarınız için hepinize sonsuz teşekkürler..

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
canım bende balıkesirdenim ve transferi 02. 07 de bursa acıbademde yaptırdık ve sonuç bekliyoruz inşallah bizde pozitifi görürüz sen nerde yaptırmıştın

Back
X