Testime bakar misiniz

Ve sadece pcosa baglamayin derim tüm kan değerlerinize bir balığın prolaktin veya tiroid değeriniz yüksekse onlarda hamile kalmaya engel oluyor ben ilk gebeliğimde tiroid hapı kullanarak hamile kalmıştım
Ama hepsine baktırdım ve düzenli olarak baktırıyorum gerçekten hepsi iyi değerde hiçbir sorun yok. Rahim filmi de tertemiz. Eşime de bakıldı onun değerleri maşallah diyeyim çok iyi. Sadece pcos var bende doktorlar sebepsiz infertilite olabilir dedi ki bunun tedavisi yokmuş maalesef çok üzgünüm

Tüplerim de açık çok şükür rahim filmi çektirdim. Ama bu önerinizi ilk kez duyuyorum mutlaka deneyeceğim. Biz nasılsa olmuyor diye korunmuyorduk hiç. Acaba nasıl bir etkisi olabilir mi korunmanın ? Öneriniz için ve güzel dilekleriniz için teşekkürler 🙏
Evet çok etkisi oluyor ilk kızımda bende sürekli deniyordum olmuyordu bu ikinci de bir kere korunmasiz ilişki oldu üstüne hep korundum hemen tuttu

Ama hepsine baktırdım ve düzenli olarak baktırıyorum gerçekten hepsi iyi değerde hiçbir sorun yok. Rahim filmi de tertemiz. Eşime de bakıldı onun değerleri maşallah diyeyim çok iyi. Sadece pcos var bende doktorlar sebepsiz infertilite olabilir dedi ki bunun tedavisi yokmuş maalesef çok üzgünüm
Ve yakın çevremden de böyle çok deneyen var en başta annem de hepimizi böyle yapmış tutmuş herkesin ki ki tuttu

Olsun ümit kesmeyin denemeye devam olur Allah'ın izniyle

Kızlar merhabalar.3 mayısta adet oldum 8 mayısta adetim bitti 9 mayısı değerlendirdik.14 ,17 ,19,26 mayısı değerlendirdik. Son 1 hafa önce kasık sızlamalarım başladı. Sonrasında isal oldum bir gün sonrada kabız oldum bu süreçte hafif mide bulantılarım başladı.Gögüslerim şiş ve dokununca agrı yapıyor.Dün yemeğin kokusundan dolayı kusmak üzereydim koku hassasiyeti var. Geçen ay hamile kalamadım o yüzden umudum kırıldı test yapmadım adetim 31 mayısta olması gerekiyor adet gecikmesini beklicem dedim kendime. Sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Regl belirtileriyle aynı olduğu için umutsuzum

Back
X