- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
iyide cicim ben senin gibi at gözlükleriyle bakamıyorumki ne yapayımm..olumsuz görünen olayların altında acaba gözden kaçırdığım güzellikler varmıdır diyede bakıyorum..Evet en basindan beri ne diyorsam devam ediyorum. Ama sen bi konuda bile bi oyle bi böyle diyebiliyorsun. Mesela bu yorumdan sonra bunun tam zitti bi yorum da bekliyorum senden. Nasilsa her zaman yaptigin sey. Farkli derken dedigim buydu.
Hi hi evetiyide cicim ben senin gibi at gözlükleriyle bakamıyorumki ne yapayımm..olumsuz görünen olayların altında acaba gözden kaçırdığım güzellikler varmıdır diyede bakıyorum..
Helalll kakaom formundasın kız yine bugünsen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..
sen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..
sen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..
Helalll kakaom formundasın kız yine bugün
neyse bişe yazacaktım gerek kalmamışş
ondan değil cicim banı yemişsin ondan dedimm..O kadar çok konuştun ki bana yazıcak biseyin kalmadı
hımmm şimdi cumhurbaşkanımı oldu .. hakaret edilirken açılan davalara niye kızıyorsunuz o zaman .. (şimdi cevap yazdım anca gördüm çünkü.allah aşkına kakom bu konuyla ilgili değil konuyu unut sana bir soru sorucam
kaçtı kelimesiyle cibilliyetsiz aynı şeymi...kaçtının karşılıgı bu kelime mi olmalı
cibilliyetsiz demek şerefsiz demekle aynı şeydir bana göre kaçtının karşılığı bu olmaz...
senin dediğin gibi biri benim oğluma kızıma da bir laf dese tepkimi veririm ama bunu sen yaprsın ben yaprım bir başkası yapar ama bir ülkenin cumhurbaşkanıysan azıcık kelimeleri seçmek düşünmek gerekir.
usturuplu dese... erdogan ne mahallde kasap ne pazarcı nede 6.katta oturan bir komşu
ondan değil cicim banı yemişsin ondan dedimm..
valla ben olayın üstüne geldim nerden yemişsen yee.. düşünemicem şimdi bu çatlak banı nerden yedi..Ban yediğimi alıntı yaptıktan sonra farkettiysen ille de yorum yapayım diye birşey yazma.
Hee eğer ilahi adalet diyorsun banı reisini kötüledim diye de yemedim
Ban yiyipte aa reis diye de secde etmem ben elin adamına
hımmm şimdi cumhurbaşkanımı oldu .. hakaret edilirken açılan davalara niye kızıyorsunuz o zaman .. (şimdi cevap yazdım anca gördüm çünkü.
valla ben olayın üstüne geldim nerden yemişsen yee.. düşünemicem şimdi bu çatlak banı nerden yedi..
hımmm şimdi cumhurbaşkanımı oldu .. hakaret edilirken açılan davalara niye kızıyorsunuz o zaman .. (şimdi cevap yazdım anca gördüm çünkü.
Erdoğan’ın, açıklamasında “1 milyar dolar” ifadesini kullanması dikkat çekti. Twitter fenomeni Fuat Avni tarafından 5 Ekim’de Twitter’dan yapılan paylaşımda, Bilal Erdoğan’ın İtalya’ya kaçtığı öne sürülerek, “Bilal’i seçimlere kadar İtalya’da tutmayı düşünüyorlar. Bilal’in yönetmesi gereken milyarlarca dolar var” ifadeleri kullanılmıştı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili olarak ortaya atılan "İtalya'ya kaçtı" haberleri hakkında da ilk kez konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oğlum Bilal Erdoğan hakkında yaptıkları tezvirata bakın. Kendisi doktora için İtalya'da. Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya'ya kaçırmış! Ya böyle bir yalan olabilir mi? Bunlar cibilliyeti bozuk insanlar." dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?