Bildiğimiz Vicks ile hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu vikis olayı hidrosalpenksede etkilimi?benim iki tüpümde sıvı dolu yani hidrosalpenks:1no2:

canım peki sen nasıl ve ne kadar süre kullandın

ya kızlar bende surdum gecen bana bır tandıdık sey dedı koku gelırse agzıdnan tupun acık dedı gelmedı ama koku

bende 3 gündür yapıyorum ne ağzımdan ne burnumdan koku geldi yoksa bi yerlerde bi tıkanıklıkmı varki

esim diyorki onu bunu sokacagina oraya benimkini sok kaydirigubbakcemile3

ay valla Allah iyliğini versin kaydirigubbakcemile3
eşinin de tabi..adam haksız da sayılmaz..biz belki de onu yapmayı unutuyoruz da bebek olmuyor ha..ottur,vikstir içimize sokmadığımız kalmadı..onu unutuyor olabilir miyiz acaba kaydirigubbakcemile3

bende vicks tampon yapmasam yada iç çamaşırıma sürsem aynı etkiyi yapar mı acaba :)bu akşam bi deneyeyim :)

bebiş araya araya öğrenmediğimiz duymadığımız şey kalmadı valla.inşallah işe yarar bu yöntemlerde bizde artık bebişlerimize kavuşuruz.allah hepimizin yardımcısı olsun.

valla gerçekten bilmediniz yok galiba he benim derdimede belki bi bildiniz vardır arkadaşlar senelerdir doktorlar bile bulamıyor canlarım ben adet oluyorum ama nasıl bugün oldum diyelim sabahtan yarına hiç bişey yok yani ikinci güne kalmıyor bende bölle takmışım kafaya şakır şakır olmak istiyorum varmı bildiniz tecrübeleriniz belki banada faydası olur

kayınvaldem bana demiştide inanmamıştım
son çocuğuna ,orasına vicks sürüyomuş o yüzden hamile kalmış kazayla yani korundukları halde
demek doğruymuş vay be
inş sizde kalırsınız kızlarr

bende bu ay iki gece yaptım burnumdanda agzımdanda koku gelmedi başka deneyen varsa yazsın bakalım gebe kalan olacakmı

viks in içeriğini okudum kızlar kimyasal hiçbişey yok tamamen doğal ve uçucu yağlar..ben şuan adaçayı yağı kullanıyorum ağzımdan koku falan gelmiyor bu ay da olmazsa diğer ay viks kullanacağım..

ya kızlar o kadar da değil artık yapmayın

bakın konuyu açan kişi benzer isimlerle yazmış farklı zamanlarda ve artık guest olarak görünüyor

tüp bebek konusunda da yazıları var ve yazdıkları arasında tutarsızlık var inanmayın bu kişinin yazdıklarına

bence EU1 EU2 EU3 aynı kişi zaten inanmayın böyle şeylere başınıza olmadık işler açacaksınız

Vicksi vajina içine mi koydunuz
Daha neler
Sizlerdeki cesaret bende yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…