Bildigin asosyalim ya

aklimkaristi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
74
34
3
35
Merhaba kizlar.Calisan bi bayanim yeni evli sayilirim.Sorunum cevre edinememem.Bu hep boyle olmustur.Is yerinde bakiyorum herkes birbiriyle samimi dogum gunleri kutlanir falan filan benim yok.Bugune kadar dogum gunum kutlanilmadi hep nir yada iki arkdadsim olmustur onlarla birsey yapmak icin heo ben aramisimdir.Mesela toplanacaklar kimse beni davet etmez kimseyle sorunum olmadi.Gittigim her ortamda boyle olmustur.Hep davat eden ben olmusumdur kimse beni davet etmemistir.Hem rahatsiz oluyorum hem insan canlisi olamiyorum sevmiyorum bilmiyorum ya

insan canlısı olmadan nasıl çevre edinip beraber toplacaksınız? Demek ki sizdeki bu negatif düşünceyi algılıyorlar

kafan rahat en azından

kendilerini uzun uzuuun anlatan hemcinslerinin gereksiz hikayelerine maruz kalmazsın

kendini övmek için atılan kırk takladan dolayı karşındaki adına utanmazsın

ayy herkes beni kıskanıyo yha gibiisnden tripleri dinlemezsin vs vs

kafan rahat en azından

kendilerini uzun uzuuun anlatan hemcinslerinin gereksiz hikayelerine maruz kalmazsın

kendini övmek için atılan kırk takladan dolayı karşındaki adına utanmazsın

ayy herkes beni kıskanıyo yha gibiisnden tripleri dinlemezsin vs vs
Hic tahammulum yok.bos.konusmalara iste o yuzden dislaniyrm sevmiyorum yapmacikligi ama iliskiler vicik.vicik bn ise yapayalniz

bazen ortam sizi bu hale getirebilir. bende çalışıyorum hatta şu an iş yerindeyim. benim içinde yer almamın mümkün olmadığı bir grup var. ne ben onlarla yapabilirim açıkçası ne de onlar benimle. ayrı dünyaların insanlarıyız durumu değil belki ama 7/24 vıcık vıcık entrika dolu bir ortamın içindense dışı daha iyi. insanları hayatınıza alın, başkalarının hayatlarına dokunun, güler yüzlü olmaya ve en önemlisi güvenilir biri olarak anılmaya özen gösterin ama özellikle iş yerinde temkinli olun..

Ben de öyleyim, çoğu zaman memnunum kafam kaldırmıyor en ufak samimiyetsizliği, rahatça içten davranamamak yoruyor, kırılganlık da yüksek olunca, ama rahatsız olduğum da oluyor çünkü bir dost ihtiyacı duyuyorsun, neden? diyorum, bir de belli bir yaştan sonra iyice zorlaşıyor galiba farkındalık arttıkça, dostluklarımı bitirdim bitireli kimse yok hayatımda.. Canım cicim olmayınca, dedikodu muhabbetlerine girmeyince de pek olmuyor gibi. Bir de kendi reklamını yapmak da gerekebiliyor alttan alttan, insanlar "ön yargılı davranmamam gerekli" demiyor, halbuki yaptığın herhangi kötü bir şey yok, sadece yapın farklıdır ama hemen açılamamak, sakinlik, duruş, farklı bakış açısı/düşünceler vs. yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebiliyor.. Olduğun gibi kabullenilmek istiyorsun. Samimiyet çok yok gibi artık.

Son düzenleme:
Iste bu icten gelen bisey mi...millete bakiyorum canim cicim birbirlerine ben kimseyi gercekten sevip yakin olamiyorum
Tabiki de içten gelen bişey. Sevecek olursan seversin. Ha ben tam tersi miyim hayır. eleye eleye sadece bir tane yakınımda arkadaş bıraktım kendime uzakta da 4 tane var yeter bana.. İnsanların iki yüzünü gördükçe uzaklaştım iyi de yaptım çünkü mesleğimden dolayı verdikleri üç kuruş para ile beni satın almaya çalıştılar o canım cicim diyen arkadaşlar

çevre edinemiyorsun samimi olamıyorsun ama evlenmişin.çevre edinmek evlenmekten daha kolaydır bnce

Merhaba kizlar.Calisan bi bayanim yeni evli sayilirim.Sorunum cevre edinememem.Bu hep boyle olmustur.Is yerinde bakiyorum herkes birbiriyle samimi dogum gunleri kutlanir falan filan benim yok.Bugune kadar dogum gunum kutlanilmadi hep nir yada iki arkdadsim olmustur onlarla birsey yapmak icin heo ben aramisimdir.Mesela toplanacaklar kimse beni davet etmez kimseyle sorunum olmadi.Gittigim her ortamda boyle olmustur.Hep davat eden ben olmusumdur kimse beni davet etmemistir.Hem rahatsiz oluyorum hem insan canlisi olamiyorum sevmiyorum bilmiyorum ya
mesafe candır :)

En son arkadaşım dedi ki aramıza mesafe koyalım ki aslında fedakar olanda bendim ki diğer arkadaşlarım beni uyurmışlardı ne kadar dengesiz olduğunu , yani diyeceğim sorun senin tavırlarında gizlidir , demek ki bir itici tarafın var , bazı insanlar kendilerine duvarı kendiler örüyor sonrada yalnız kaldım diyorlar , ha ben yalnız kalmadım ama herkesi kıran o diğer arkadaşım yalnız vede arkasından kötü konuşuyorlar ki sözlerine dikkat etmeden konuştuğu için , herkes sosyal olamaz bunun için önce özgüven şart ,takıntılı olmayacaksın kendinle barışık olmalısın

Back
X