Bildiğiniz dedektiflik bürosu var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

siyahbeyaz2012

SiL BaŞTaN BaŞLaMaK GeReK BaZeN...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.647
842
198
Kızlar ben öncekı konumda derdımı paylasmıstım,eşim 9aylık bebegımle benı bırakıp
bır anda sebepsız gıttı ( Ben de şüphelerımle basbasa kaldım.Aslında param yok
tutamam dedektıf dıyordum ama bugun anıden kararımı verdım ,şu evde olmadıgı
zamanlarda ne yaptıgını ızletıp mahkemede elıme delıl olsun istiyorum.Hem de
bu şüphelerle yasayıp devamlı ''baskası yok''lafını duymaktan hoslanmadım.Bır
ınsan bebegını ve eskıden de olsa cok sevdıgı esını ancak bır kadın ıcın bu sekılde
sertce terk eder dedıler.Ben de dedektıf tutup arastırmak ıstıyorum.Bunu daha önce
yapan var mı,ne önerırsınız?İstanbul'da yasıyorum.Uygun fıyatla gıdebılecegım
bır dedektıflık bürosu arıyorum((

paranı bos yere çarçur etme eşine güvenin bitmişse bu işi sürdürmenin üstelemenin bir anlamı yok bence.son dakikaları oynamanın bir anlamıda yok..

amaciniz esinizden tazminat almaksa bence ugrasin tabi
ama yoksa bosverin zamaniniza paraniza yazik
bebeginize guzel sicak huzurlu bir ortam yapin yeter
üzüldüm adiniza
umarim yaninizda size destek olacak birileri vardir

zaten adam seni ve bebeğini bırakıp gitmiş. hangi sebeple gittiğinin ne önemi var? delile ihtiyacın mı var hem? adam ailesini bırakmış daha ne olsun?enerjini hiç bunlara harcama. bundan sonra duyacağın ya da öğreneceğin şey sadece canını yakacaktır..

Arkadaşım bu kadar paralama kendini Yakında cıkar nasılsa kokusu
Sen zaten boşanınca hem tazminat hem nafaka alacaksın.
Evet yaşadıkların cok güç ama bazen BİR ŞEYİN OLDUĞU KADAR OLMADIĞIDA HAYIRDIR.
[/I]

merhabalar durumunuza çok üzüldüm bende benzeri bir durumu hamileyken yaşadım maddi özgürlüğüm olmadığı için bankadan eşimin haberi olmadan küçük bir miktar kredi çektim ve dinleme cihazlı bir telefon edindim aylarca beni mahveden hamileliğim boyunca bana 10kilo verdiren ve eşimin sürekli inkar ettiği herşeyi ortaya çıkardım eğer böyle bir şanşınız varsa tavsiye ederim.Allah yardımcınız olsun.Durumunuzu anlayabiliyorum

nasıl basardınız ne kadara mal oldu??Gercı esım evden gıttı sanırım ortaya cıkmasın dıye
ve dedktıflık buroları da bır hafta takıbe 5bın ıstıyor ucmuslar.Kardesım burda olsaydı
ona veya bır arkadasına takıp ettırmek ısterdım.Ben de ederım ama görurse rezıl olurum

senin adına üzüldüm ,bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir senden vazgeçtiyse evladından nasıl vazgeçer ve bukadar sorumsuz olabilir,bence sen boşver o adamı ikinci bir evliliği düşün

senin adına üzüldüm ,bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir senden vazgeçtiyse evladından nasıl vazgeçer ve bukadar sorumsuz olabilir,bence sen boşver o adamı ikinci bir evliliği düşün

Henüz boşanma davası bile açılmamış kadına 2. evliliği önermeniz takdire şayan doğrusu...

Boyu posu devrilir insallah. Bu ne bicim bir adam boyle, gitmesi kalmasindan hayirli olmus. Bence de aldatmayi kanitlamaya calisin , mahkemedede gozune gozune kanitlari sokun.

arkadaş evli ve mutlu kişilere tavsiye edince hani dervişin fikri neyse zikri odur hesabı ben ona hatırlatayım dedim

arkadaşlar merhaba,ben 3 yıllık evlıyım severek evlendım esımı halada sevıyorum,ama eşim eve hep gec saatlerde gelıyor,bana zaman ayırmıyor özel gunlerı hatırlamıyor,pazar gunu bıle evı beklıyorum cok yalnızım bırde gurbetteyım,hep işlerıyle mesgul dükkandan cıkmıyor gece yarılarına kadar,benim sıze sorum bebek doğduğunda erkek eve bağanırmı? bu arada 7 aylık hamileyim!

bu mu evlı ve mutlu tanımın,çok mutlusun gercekten:)))))) Ben 4 yıllık evlıydım 3 yıl boyunca esım her fırsatta
eve gelen,yemegıme vs yardımcı olan,benı pohpohlayıp el ustunde tutan bırıydı en azından tek basıma
severek gecırmedım evlılıgımı ok?

siyahbeyaz hiç bunlarla uğraşma tazminat ve nafakaya etkisi yok......evlilikte önemli olan ortak edinilen mallar.....eğer bu yoksa eşinizin malvarlığı ve maaşı etkiler tazminatı......evi terk etmiş bir adamın maaşından vereceği taazminat bellidir...seni dövüp gözünü oysa bile sanaa daha fazlasını vermezler......bırak artık bunları bitmiş bir evlilik.....alacaklarını bekle sakince.......nacizane tavsiyem kendini geliştirmeye bak ihtiyacın olacak

ne gıbı kendını gelıstırmek? Anlasmalı bosanırsam gerektıgı kadarını alırım arastırdım zaten hepsını bılıyorum!

Senin dedektife değil iyi bir avukata ihtiyacin var. Tek celsede bosarsin yeterli tazminat ve nafakayida alirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…