- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
merhabalar durumunuza çok üzüldüm bende benzeri bir durumu hamileyken yaşadım maddi özgürlüğüm olmadığı için bankadan eşimin haberi olmadan küçük bir miktar kredi çektim ve dinleme cihazlı bir telefon edindim aylarca beni mahveden hamileliğim boyunca bana 10kilo verdiren ve eşimin sürekli inkar ettiği herşeyi ortaya çıkardım eğer böyle bir şanşınız varsa tavsiye ederim.Allah yardımcınız olsun.Durumunuzu anlayabiliyorum
senin adına üzüldüm ,bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir senden vazgeçtiyse evladından nasıl vazgeçer ve bukadar sorumsuz olabilir,bence sen boşver o adamı ikinci bir evliliği düşün
Henüz boşanma davası bile açılmamış kadına 2. evliliği önermeniz takdire şayan doğrusu...
yok konu sahibi arkadaş o arkadaşın konusuna 2.evlilikle ilgili birşey yazdı
o da geldi konu sahibine aynısını yazdı :26:
yok konu sahibi arkadaş o arkadaşın konusuna 2.evlilikle ilgili birşey yazdı
o da geldi konu sahibine aynısını yazdı :26:
Henüz boşanma davası bile açılmamış kadına 2. evliliği önermeniz takdire şayan doğrusu...
Dedektifin piri burda
Konu sahibiyle anlaşın piskolata,senden başkası çözemez bu işi.
arkadaş evli ve mutlu kişilere tavsiye edince hani dervişin fikri neyse zikri odur hesabı ben ona hatırlatayım dedim
siyahbeyaz hiç bunlarla uğraşma tazminat ve nafakaya etkisi yok......evlilikte önemli olan ortak edinilen mallar.....eğer bu yoksa eşinizin malvarlığı ve maaşı etkiler tazminatı......evi terk etmiş bir adamın maaşından vereceği taazminat bellidir...seni dövüp gözünü oysa bile sanaa daha fazlasını vermezler......bırak artık bunları bitmiş bir evlilik.....alacaklarını bekle sakince.......nacizane tavsiyem kendini geliştirmeye bak ihtiyacın olacak
Kızlar ben öncekı konumda derdımı paylasmıstım,eşim 9aylık bebegımle benı bırakıp
bır anda sebepsız gıttı( Ben de şüphelerımle basbasa kaldım.Aslında param yok
tutamam dedektıf dıyordum ama bugun anıden kararımı verdım ,şu evde olmadıgı
zamanlarda ne yaptıgını ızletıp mahkemede elıme delıl olsun istiyorum.Hem de
bu şüphelerle yasayıp devamlı ''baskası yok''lafını duymaktan hoslanmadım.Bır
ınsan bebegını ve eskıden de olsa cok sevdıgı esını ancak bır kadın ıcın bu sekılde
sertce terk eder dedıler.Ben de dedektıf tutup arastırmak ıstıyorum.Bunu daha önce
yapan var mı,ne önerırsınız?İstanbul'da yasıyorum.Uygun fıyatla gıdebılecegım
bır dedektıflık bürosu arıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?