Bebek Beslenmesi Bıldırcın yumurtası ve Arı sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
Anneler merhabaa.s., oğlum 16 aylık, bıldırcın yumurtası ve arı sütü vermek istiyorum, aranızda bu yiyeceklerden vermiş olanınız varmı, bıldırcın yumurtasını haftada 2-3 gün haşlayıp kahvaltısına kattım, alerjik bir reaksiyon göstermedi, arı sütünü ise ilk defa aldım küçük tüpün içinde beyazımsı birşeyler var, üstünü okudum ama kullanımı yazmıyor, nasıl kullanıldığı konusunda bir fikrim yok, yardımcı olabilirmisiniz

kızım 17 aylık oldu ve bende bıldırcın yumurtası kullnıyorum..az haşlıyorum ve gün aşırı kullnıyorum, bazende bir bıldırcın yumurtası bir normal yumurta veriyorum her gün..alerji göstermedi benim kızımda..arı sütünü hiç kullanmadım ama her yaşa göre farklı miktarda kullanılıyormuş..

bende oğluma gün aşırı 1 bıldırcın yumurtası yapıyorum
haşlayarak 1 tanesi4 tane normal yumurtaya eşitmiş

arı sütünü eşim getirmişti yer diye
ama hiç vermedim sanırım 1 çay kaşığı yeterlidir
yinede dr.una sorarak verebilirsin

merhaba bende oğluma bıldırcın yumurtası vermek istiyorum doktoruma sordum tifo hastalığına yakalanmasınımı istiyosun dedi arkadaşlarım bıldırcın yumurtasını biberon mamasına 1 tane kırıp gece içiriyolar pişrince vitamin kalmıyo deniliyo sizce sütüne yada biberon mamasına kırıpmı vermeliyim yoksa haşlayıp kahavaltısına mı eklemeliyim bu arada bıldırcın yumurtası yiyen ve içen bebekler ve çoçuklar hastalanmıyormuş ama doktorlar tavsiye etmiyor kafam çok karıştı banada yardımcı olurmusunuz

benim kızım bıldırcın yumurtası yüzünden çok kötü alerji oldu.sanırım bayatmış.marketlerdekilere güvenmeyin.bıldırcını alıp beslerseniz ne ala.dr bana gerek yok dedi.normal yumurta ver dedi.çiğ veriyodum bende kaşığa kırıp ağzına akıtıyodum lup diye yutuyodu.iğrenç.ama artık vermiyorum:50:

sakın ama sakın çiğ yumurta vermeyin arkadaşlar çok tehlikeli bebekleriniz için.çiğ yumurtanın zararları nette yazıyor okuyn lütfen.
bıldırcın yumurtasını benim doktorum da tavsiye etmedi gerek yok dedi ben de üsteleyip nedenini sormadım.

ben bıldırcın yumurtasını bi dönem kullandım ama bıraktım artık.. Arı sütünü de karışım olarak kullandım ve tekrar kullanmak istiyorum.. Arı sütü bal polen karışımı.. 1 çay kaşığı arı sütü çok gelir bence. çocuklar için olan karışımda 200 gr balda sadece 4 gr arı sütü var çünkü... Ben çok faydasını gördüm.. İştahı düzeldi, dişleri çıkmaya başladı, bağışıklığı güçlendi (hissediyorum bunu)

bu arı sütü bal karışımını hangi marka kullanıyorsunuz ve nereden aıyorsunuz marketlerde birkaç çeşit bulunuyor hangisini tavsiye edersiniz

ben aktardan almıştım Bella markanın çocuklar için olanından. Memnun kaldım. Şuan bi vitamin kullanıyorum o bitsin tekrar başlıycam arı sütüne..

yumurta hangısı olursa olsun cıg olmamalı ............ben bebeklerıme altı aylarından berı bıldırcın yum verıyorum drumuz onerdı hı bıuı sakıncasıda yok haftada uç kez ıyıce haslayıp verıyorum ..........gercekten hıc hasta olmadık dıyebılırım.........arısutu kullanmadım ıhtıyac duymadım pekmez kecısutu vıtamın vs balıkyagı zaten bıcok seylerle gereklı vatamınlerı alıyolar ama ıkı yaslarından sonra bende deneyebılırım

merhaba bende oğluma bıldırcın yumurtası vermek istiyorum doktoruma sordum tifo hastalığına yakalanmasınımı istiyosun dedi arkadaşlarım bıldırcın yumurtasını biberon mamasına 1 tane kırıp gece içiriyolar pişrince vitamin kalmıyo deniliyo sizce sütüne yada biberon mamasına kırıpmı vermeliyim yoksa haşlayıp kahavaltısına mı eklemeliyim bu arada bıldırcın yumurtası yiyen ve içen bebekler ve çoçuklar hastalanmıyormuş ama doktorlar tavsiye etmiyor kafam çok karıştı banada yardımcı olurmusunuz

Merhaba canim ya bende bu konuyu cok merak ediyorum yardimci olursan cok sevinirim.
Ikizleri olan ve erken dogan suan icinse yasitlarina gore cocuklar buyume anlaminda cok ilerideler.
Onlar bildircini kendileri besleyip bebekliklerinden itibaren biberona sut , cig butun bildircin yumurtasi ve bebe biskuvisi vs. karistirip veriyorlarmis ama aklima gelipte kac aydan itibaren verdiniz diye soramadim.
Senin arkadaslarin kac aydan itibaren veriyorlar bir sorar misin?

Back
X