Bıldırcın yumurtası

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
Bende bıldırcın yumurtasının kilo aldırdığını duydum 15 gündür falan içiyorum göbeğim çıktı bıldırcın yumurtası zaten faydalı bir çok şeye faydası olduğundan kaybetçeğim bişey olmadığı için denedm sizde deneyebilirsiniz düzenli kullanım sonucu gerçekten protein yükü olduğundan alıyormuşsun benimde;
boy 1 72 kilom 52

Son düzenleme:
canm nasıl iciosn bn sütün icine atıp karıstırıp iciyorm

aynen canım bende öyle içiyorum sütün içine 1 tane kırıyorum balda koyuyorum ama sütü biraz ılıtabilirsin buzdolabından çıkardıktan 15 dk sonra için diyolar birde 2 tane kıranlarda oluyormuş sabah akşam ama fazla geleblr bu sefer alerji olmayayım diye sadece akşamları içiyorum acaba sabah akşammı içsek

Son düzenleme:
ben de balı çok sevmem hepsi bi arada çıkarırım heralde.kaldı ki yemek yedikten sonra dişimi fırçalarken tadnı alıp midem bulanıyo çok hassasım bu konuda

mide bulandırıcı ama 10 yumurtaya bedel 1 tane bıldırcın yumurtası

10 yumurta mı? gerçekten mi? valla tez yazarken acıktım, demin gittim 3 tane bıldırcın yumurtasını kırdım tavaya yarı çiğli yedim, yanında sıcak süt zeytin falan. ben de diyorum ellerimdeki yanma nerden çıktı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…