bildirimlerin e postama gelmesini istemiyorum

Aryalorin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
399
447
36
bildirimlerin e postama gelmemesi için ne yapabilirim acaba? her e postamı açtığımda kadınlar kulübünden 300 mesaj silmek zorunda kalıyorum yok mu çözümü?

bildirimlerin e postama gelmemesi için ne yapabilirim acaba? her e postamı açtığımda kadınlar kulübünden 300 mesaj silmek zorunda kalıyorum yok mu çözümü?
Profilinize girin
Forum seceneklerini tiklayin..
Onunuze bu pencere gelecektir.
E posta ile bildir secenegini isaretli ise kaldirin.
Screenshot_2015-04-29-21-32-36.png

merhabalar.. ben bu dediğiniz yöntemi on defa denedim forum seçeneklerine gelip oradaki onay tiklerini kaldırdım mail ile istemediğime dair değişikliği kaydet dedim tekrar çıkış giriş yaptım değişen bişe olmadı hala mail geliyor yardımcı olur musnuz

merhabalar.. ben bu dediğiniz yöntemi on defa denedim forum seçeneklerine gelip oradaki onay tiklerini kaldırdım mail ile istemediğime dair değişikliği kaydet dedim tekrar çıkış giriş yaptım değişen bişe olmadı hala mail geliyor yardımcı olur musnuz
K Kazen 'e mesaj atar mısınız rica etsem , olması gerekiyor..

2 gündür banada mail olarak geliyordu,profilden bildirim seçeneklerine girip bütün resim video ve yorumlarla ilgili olan Email almak istiyorum şıkkındaki tikleri kaldırdım,sonrasında mail gelmedi.

ben de o ayarları yaptım değişen bir şey olmadı sonra bi editör mesaj atmıştı konu takibi yazan yer var ya konunun sağ üst köşesinde ordan konu takibini bırak deyip terar takibe aldığında soruyor sana e mail gelsin mi diye ordan yapıyorsunuz ayarı ben yaptım kurtuldum..

Merhaba,
mailler konulara yapılan yorumlar sonrası geliyorsa ki Anladığım kadarıyla öyle, Sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Kullanıcı adınıza tıklayın, açılan küçük pencereden Kişisel Bilgileriniz olana basın, sayfa açılacak, o Sayfanın sol tarafında Izlenen Konular, Izlenen Forumlar seçeneklerini Göreceksiniz, Izlenen Konulara tıklayın, Izlediğiniz Konular sıralanacak alt alta, onlara teker teker tıklayıp sağ üst köşelerindeki "Konu Takip Iptal" e basın, konuyu takipten çıkarmış olursunuz, böylece mail gelmez, eğer aralarında takip etmeye devam etmek istediğiniz konular varsa yeniden "Konuyu Takip Et" seçeneğine basın ama bu sefer açılan penceredeki seçeneklerden "Sadece Uyarı Almak Istiyorum"u işaretleyip Konuyu Takip Et butonuna basın, bu şekilde yaparsanız mail gelmez, siteye girdiğinizde site profilimize bildirim gelir.

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.. izlenen konular forumlar kısmında takip ettiğim hiç bir şey görünmüyor zira siteye girdiğimde de bildirimler gelmiyor... mail gelmiyor artık ama siteye girdiğimde de hiç bildirim yok:) ben bir şeyleri beceremedim galiba neyse sağlık olsun girdiğimde takip ettiğim konulara kendim bakarım ..tekrar teşekkürler

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.. izlenen konular forumlar kısmında takip ettiğim hiç bir şey görünmüyor zira siteye girdiğimde de bildirimler gelmiyor... mail gelmiyor artık ama siteye girdiğimde de hiç bildirim yok:) ben bir şeyleri beceremedim galiba neyse sağlık olsun girdiğimde takip ettiğim konulara kendim bakarım ..tekrar teşekkürler
Siteye girdiğinizde profilinize bildirim gelsin istiyorsanız Bize Ulaşın'dan mesaj gönderip durumu anlatın, profil ayaklarınızın incelenmesini isteyin isterseniz.

X