Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilinize girinbildirimlerin e postama gelmemesi için ne yapabilirim acaba? her e postamı açtığımda kadınlar kulübünden 300 mesaj silmek zorunda kalıyorum yok mu çözümü?
K Kazen 'e mesaj atar mısınız rica etsem , olması gerekiyor..merhabalar.. ben bu dediğiniz yöntemi on defa denedim forum seçeneklerine gelip oradaki onay tiklerini kaldırdım mail ile istemediğime dair değişikliği kaydet dedim tekrar çıkış giriş yaptım değişen bişe olmadı hala mail geliyor yardımcı olur musnuz
ben de o ayarları yaptım değişen bir şey olmadı sonra bi editör mesaj atmıştı konu takibi yazan yer var ya konunun sağ üst köşesinde ordan konu takibini bırak deyip terar takibe aldığında soruyor sana e mail gelsin mi diye ordan yapıyorsunuz ayarı ben yaptım kurtuldum..merhabalar.. ben bu dediğiniz yöntemi on defa denedim forum seçeneklerine gelip oradaki onay tiklerini kaldırdım mail ile istemediğime dair değişikliği kaydet dedim tekrar çıkış giriş yaptım değişen bişe olmadı hala mail geliyor yardımcı olur musnuz
Merhaba,merhabalar.. ben bu dediğiniz yöntemi on defa denedim forum seçeneklerine gelip oradaki onay tiklerini kaldırdım mail ile istemediğime dair değişikliği kaydet dedim tekrar çıkış giriş yaptım değişen bişe olmadı hala mail geliyor yardımcı olur musnuz
Siteye girdiğinizde profilinize bildirim gelsin istiyorsanız Bize Ulaşın'dan mesaj gönderip durumu anlatın, profil ayaklarınızın incelenmesini isteyin isterseniz.ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.. izlenen konular forumlar kısmında takip ettiğim hiç bir şey görünmüyor zira siteye girdiğimde de bildirimler gelmiyor... mail gelmiyor artık ama siteye girdiğimde de hiç bildirim yok:) ben bir şeyleri beceremedim galiba neyse sağlık olsun girdiğimde takip ettiğim konulara kendim bakarım ..tekrar teşekkürler