bile bile evlenmekmi yoksa ayrılmakmı

çok kararszm kızlar 3 yıl oldu birlikteliğimz ama hep bnm werdiğim tavizlerle yürüdü makyaj yapma dedi tmm dedim kıyafetime karıştı tmm dedim arkadaşlarıma karıştı grşme dedi tmm dedim herşeye tmm dedim ama artık hiç bişeyden taviz wermiyorum 1 yıldır.we tabiki 1 yıldır zorla sürdürüorz.alıştırdm bikere herşeye tmm demeye şimdi kabul etmeyince kawga ediorz sürekli.şuandaki sorunumuz ise ewlenince bnm kendi soyadımıda kullanmak istemem.ben bu konuda hiç bi şekilde ödün wermicm çok yıprandm artk sürdüremiorm dayanıcak kawga edick gücüm kalmadı artk we şu an itibariyle birlikteliğimizi gözden geçirme kararı aldık.ben hayatımın sonuna kadar uyarılmak istemiorm.kawga etmekten anlaşamamaktan anlaşılamamaktan nefret ediorm artk we tek istediğim huzur we saygı.

bastan alistirman kotu olmus gercekten..bence acikca konus.."bak bastan yapabilceklerimi yaptim..abartmanin bi manasi yok..ben koskoca bir bayanim..artik bana onu yap bunu yap deme..konulari inatlaşma boyutuna getirme..beni böyle kabul ediyorsan et,etmiyorsan sen bilirsin..sen bana saygi duymassan göstermessen bende sana saygi duyamam,saygi gösteremem ve cok daha fazla sorunlarimiz olur" diyebilirsin mesela..evlenince herşey değişir gibi bir düşünceye sakin girme..tabi şuanda kiskançlik cok daha fazla bir boyutta..onunda etkisi büyük bu tarz sorunlarinizda..ama herşeyin çözümü konuşmak..inatlarinizmi yoksa sevginizmi sayginizmi öne gecicek bi ögrenmiş olursun böylece..inşaAllah akli basina gelir..kiskancligin vermiş oldugu inadini yenerde mutlu mesut yasarsiniz ;)

bitti kızlar bakalım şimdi neler olucak

hadi ya :( üzülme sakin..inanki böyle gitseydi sonu cok daha fena olurdu..evlenince daha ileri boyuta gelebilirdi..kaşin gözün soyadi derken cami acma,kapidan cikma,o gelmesin bu gitmesin olurdu..hayat zindan olurdu..saygi sevgiyi getirir ama sevgi saygi getirmez bazilari için..saygi cok daha önemli..ve bana göre mutlu bir evliligin ilk kurali saygi..

hakkinizda hayirlisi olsun..saygi duymayi ögrenip dönerse ne ala..değişirse ne ala..ama ayni kalmaya niyetliyse şükret ayrildigina..

bridget jones'un günlüğü 2 de bi sahne var. olayın başında kız sevgilisnden ayrılıo. ayrılma sebebide sevgilisinin onu avukatlar toplantısında savunmaması. neyse daha sonra kız hapse girio. hapiste başka kızlarla tanışıo ve sohbet ediolar sevgilim bana çok kötü davranıodu bende ondan ayrıldım diyo bridget. kızlardan bitanesi de eet benimkide bana kötü davranıodu beni başka erkeklere satıodu dio. bi diğer kız benim sevgilmde çok kötü davranırdı bana beni çalıştırır kendi yatardı beni uyuşturucuya da alıştırdı dio. sonra bridgete soruolar seninki sana naptı diye. o kızların derdini duyunca bridget meğer ben ne kadar ufak bişeye takılmışım gibisinden olayın farkına varıo. ve aslında her yönden mükemmel olan sevgilisini sırf bu küçücük sebepten dolayı terketmesinin ne kadar saçma olduğunu düşünüo.

bridget jones'un günlüğü 2 de bi sahne var. olayın başında kız sevgilisnden ayrılıo. ayrılma sebebide sevgilisinin onu avukatlar toplantısında savunmaması. neyse daha sonra kız hapse girio. hapiste başka kızlarla tanışıo ve sohbet ediolar sevgilim bana çok kötü davranıodu bende ondan ayrıldım diyo bridget. kızlardan bitanesi de eet benimkide bana kötü davranıodu beni başka erkeklere satıodu dio. bi diğer kız benim sevgilmde çok kötü davranırdı bana beni çalıştırır kendi yatardı beni uyuşturucuya da alıştırdı dio. sonra bridgete soruolar seninki sana naptı diye. o kızların derdini duyunca bridget meğer ben ne kadar ufak bişeye takılmışım gibisinden olayın farkına varıo. ve aslında her yönden mükemmel olan sevgilisini sırf bu küçücük sebepten dolayı terketmesinin ne kadar saçma olduğunu düşünüo.

ama adam bridget'i kurtarmak için neler neler yapiyor ;) bridget bunu ögrendikten sonra adama gidiyor ;)

benim sevgilimde cok kıskanç hatta aynısı. acele karar vermicem zamanla nolcak bakalım. senin icinde hayırlısı olsun

ama adam bridget'i kurtarmak için neler neler yapiyor ;) bridget bunu ögrendikten sonra adama gidiyor ;)

anacım ama orda dank ediodu bi kere kafasına o ilk geldiinde nası da heyecanlanmıştı hatırlamıyonmuyerimseniben hem ben de zaten onu diorm bi tek şeye bakarak birini yargılamak doğru diil o yönü kötüyse başka yönü iidir pire yüzünden yorgan yakılmaz bence SEVELİM GÜZELLEŞELİM:teytey::teytey::teytey:

Huzur en önemlisi,ben şahsen şimdi sana vazgeç ya da değişir vs diyemem ama iyi gözlem yap,davranışlarını çok iyi değerlendir.Gerçekten mutlu ve huzurlu olacağına inanıyorsan ancak o zaman evlen.

:CüvCüv: aynen katılıyorum
oturun bir güzel konuşun baktın olmuyo
yol yakınken ayrılman en doğrusu
şükret ki evlenmeden görmüşsün durmunu
iyice ört tart iyi düşün
çevesini ailesini iyi incele
keşke bende evlenmeseydim ahh ahhh

kızlar aradı yıldönümümüzde geçen gün ağladık knştk we barıştk. zaten bazı şeyleri ben kabul ettirmiştm geçen seneden itibaren makyaj arklar falan o olaylar tmmdı bnm için.şidi knştk bnm için önemli olan şeyleride kabul etti bakalım şimdilik ii gdio tabi cnm cicim deilz hemen olamayzda zaten zamanla olması gerekio eskisi gbi. bzm ilişkimizdeki en büyük sorun okulun bitmesi we bzm 4 ayda 6 kere grşbilmemz.yani sorunlar yüzyüze olmaynca zor halledilio zaman alıo onları aşabilmek. hepinize çoookkk teşekkür ederm arkadşlar iiki warsnz

:enbuyukkk:kızlar aradı yıldönümümüzde geçen gün ağladık knştk we barıştk. zaten bazı şeyleri ben kabul ettirmiştm geçen seneden itibaren makyaj arklar falan o olaylar tmmdı bnm için.şidi knştk bnm için önemli olan şeyleride kabul etti bakalım şimdilik ii gdio tabi cnm cicim deilz hemen olamayzda zaten zamanla olması gerekio eskisi gbi. bzm ilişkimizdeki en büyük sorun okulun bitmesi we bzm 4 ayda 6 kere grşbilmemz.yani sorunlar yüzyüze olmaynca zor halledilio zaman alıo onları aşabilmek. hepinize çoookkk teşekkür ederm arkadşlar iiki warsnz hihoyyyt

erkekler niye böyle vırvır herşeye konuşurlar anlamıyorum makyaj yapma onu giyme bunu giyme, e makyaj yapınca gurur duymalı bence ne kadar güzel eşim/sevgilim var diye. yemin ederim anlamıyorum herşeye vırvır öff içimi daraltıyolar yahu.

:enbuyukkk:kızlar aradı yıldönümümüzde geçen gün ağladık knştk we barıştk. zaten bazı şeyleri ben kabul ettirmiştm geçen seneden itibaren makyaj arklar falan o olaylar tmmdı bnm için.şidi knştk bnm için önemli olan şeyleride kabul etti bakalım şimdilik ii gdio tabi cnm cicim deilz hemen olamayzda zaten zamanla olması gerekio eskisi gbi. bzm ilişkimizdeki en büyük sorun okulun bitmesi we bzm 4 ayda 6 kere grşbilmemz.yani sorunlar yüzyüze olmaynca zor halledilio zaman alıo onları aşabilmek. hepinize çoookkk teşekkür ederm arkadşlar iiki warsnz hihoyyyt
Canım sevindim sorunlarınızı kısmen de olsa çözdüğünüze.İnşallah her şey daha iyi olur.
a.s.

çok kararszm kızlar 3 yıl oldu birlikteliğimz ama hep bnm werdiğim tavizlerle yürüdü makyaj yapma dedi tmm dedim kıyafetime karıştı tmm dedim arkadaşlarıma karıştı grşme dedi tmm dedim herşeye tmm dedim ama artık hiç bişeyden taviz wermiyorum 1 yıldır.we tabiki 1 yıldır zorla sürdürüorz.alıştırdm bikere herşeye tmm demeye şimdi kabul etmeyince kawga ediorz sürekli.şuandaki sorunumuz ise ewlenince bnm kendi soyadımıda kullanmak istemem.ben bu konuda hiç bi şekilde ödün wermicm çok yıprandm artk sürdüremiorm dayanıcak kawga edick gücüm kalmadı artk we şu an itibariyle birlikteliğimizi gözden geçirme kararı aldık.ben hayatımın sonuna kadar uyarılmak istemiorm.kawga etmekten anlaşamamaktan anlaşılamamaktan nefret ediorm artk we tek istediğim huzur we saygı.

aslında biraz ağırolacak ama ben kendimden örnek vereyim sakın seni üzmek niyetim değil ..allah kahretsin böyle kişiliksiz erkekleri ....beni nasıl tanıdıysa öyle kabul etsin ailesi için bir şekle sokmaya kalkmasın biz oyun hamurumuyuz ..biz o kadar aptalmıyız neden onlara karışamıyoruz korktuk heralde evde kalacağız diye...evlenince belkiiiiii değişir diyenlere uyarsan evlen ...yada biraz daha arkadaşlığını uzat iyi düşün ve öyle karar ver benimki beni tehdit etti senden ayrılmak istiyorum dediğimde keşke korkmayıp ayrılsaydım şimdi belkide kişiliğimden ödün vermeden daha mutlu olurdum şimdi hem bir tarafım ben bu değilim diyor .....çok çok özür dilerim bu günlerde çok gerginim bunları yazdığım için ne olur tepki göstermeyin biliyorum herkes benim gibi olacak demiyorum ama ben artık dayanamıyorum...

Canım çok iyi düşün çünkü evlilik gerçekten çok farklı ne kadar uzun bir ilişkin olsada hep derler ya evlilik farklı diye gerçekten öyle ben 1 yıllık evliyim 7 yıllık birlikteliğimiz var şükür öyle sorunlarım yok ama huylarında da bir değişiklik yok hani bekarlığındaki huyları devam ediyor yani mutlaka değişir diye bi beklentiyle düşünme keşke değişse ne ala ama değişmiyeceğini de sen göz önünde bulundur derim.

Back
X