• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bile bile yanlış bir ilişkiye başladım..Yardım eder misiniz?

Mesajı hazırladım kızlar bakar mısınız?
Eklenmesi gereken bir şey varsa söyleyiniz..

"" ....... soze nasıl başlasam bilemiyorum.Seni kırmadan bu işi yapmak çok zor ama buna mecburum daha kötü olmaması için.Senden başta hoşlanmıştım bunu sevgiye taşıyabilecegimi düşünmüştüm ama olmadı.Seninle başlarken her şey güzel olsun diye başladım ama umduğum gibi olmadı.Ben bu ilişkide bir gelecek göremiyorum.O yuzden daha başlamadan bitmesi bizim için en doğrusu olucak.Ne sen üzüleceksin, ne de ben.Böyle olmasını istemezdim ama elimde değil.Özür diliyorum ve hayatında mutluluklar diliyorum....

Çok Klasik ..:19:
Cevap Hakkı Doğuran Bir Mesaj Canım Ya..
Bu Kadar Uzatma..:31:
Senin Üzüldüğünü Anlayınca Üstüne Çok Gelir..
Kendini Kasma ..
Rahat Ol:38:

pardon canım ama yaşın kaç bu tip hareketler çok çocukca :34:

ya siz çocukmusunuz nasıl başkasının sevgisiyle oynarsınız eğer sevgiliniz aynısını size yapsaydı başkasını kıskandırmak için çokmu hoşunuza giderdi.üzmeden nasıl ayrılacağım diyosunuz siz başta yanlışlar yapmısınız geçmiş ola sevgilinizde size ne söylese haklıdır başkasını kullanarak bişey yapmayın bazen yaptığınız bu hatalar kötü sonuçlara yol açabilir

ya siz çocukmusunuz nasıl başkasının sevgisiyle oynarsınız eğer sevgiliniz aynısını size yapsaydı başkasını kıskandırmak için çokmu hoşunuza giderdi.üzmeden nasıl ayrılacağım diyosunuz siz başta yanlışlar yapmısınız geçmiş ola sevgilinizde size ne söylese haklıdır başkasını kullanarak bişey yapmayın bazen yaptığınız bu hatalar kötü sonuçlara yol açabilir

İyide ben bunların zaten bilincindeyim canım?
Yaptığım şeyin çok yanlış olduğunu ve kendime yapılmasını da asla istemediğimi biliyorum.
Ben buraya başlıkta da dediğim gibi yardım almak için konu açtım ve sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu.
Yardımcı olmaya niyeti olmayanlar da bir şey yazmadı.
Sizin yazmanız da ki amaç nedir ki?
Ben buraya "sevgilimden ayrılcam ısınamadım nasıl ayrılayım" diyerek konu açsaydım bir sürü yardım eden olurdu ve başka bir şey söyleyen olmazdı eminim ki.Ama ben tüm açık sözlülüğümle en baştan her şeyi anlattım.O yuzden boyle şeyler söylemenize hiç gerek yok.

her insan sevdiğiyle olmak ister, umutsuzluğa kapıldığındada olmadık şeyler yapabilir..
yaptığın yanlış ve bunun sende farkındasın kimsenin duygularıyla oynamak istemiyorsun..
her ne kadar yanlış yapmış olsanda yanlışını düzeltme çaban güzel..
bu yüzden bi haftalık henüz başındaki bi ilişkiyi bitirmen en doğrusu, başlamak gibi bitirmekde doğal..
bunu nasıl yapacağına gelince ya ilgilenmez arayıp sormaz bağları koparırsın ki bu uzun bi zmn alabilir ya da kısaca ben seninle yapamıyorum der bitirirsin her ne kadar erkekler terkedilmeyi gurur meselesi yapsalarda gönlünü yeni bi hatuna kaptırınca aklına bile gelmezsin, gözden ırak gönülden ırak misali..:9:

İyide ben bunların zaten bilincindeyim canım?
Yaptığım şeyin çok yanlış olduğunu ve kendime yapılmasını da asla istemediğimi biliyorum.
Ben buraya başlıkta da dediğim gibi yardım almak için konu açtım ve sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu.
Yardımcı olmaya niyeti olmayanlar da bir şey yazmadı.
Sizin yazmanız da ki amaç nedir ki?
Ben buraya "sevgilimden ayrılcam ısınamadım nasıl ayrılayım" diyerek konu açsaydım bir sürü yardım eden olurdu ve başka bir şey söyleyen olmazdı eminim ki.Ama ben tüm açık sözlülüğümle en baştan her şeyi anlattım.O yuzden boyle şeyler söylemenize hiç gerek yok.

söylememe gerek vardı kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma heleki insanın duygularıyla oynama şimdi sevgilin bunu duyunca neler yapar düşünebiliyormusun.

şunuda yazayım siz sevdiğiniz insandan uzakalaşınca görmüyo kıskanmıyo diye ayrılmak istiyosunuz öylede yazmışınız zaten.yani yakın olsaydı hala devam edecektin sevgilini kullanmaya

her insan sevdiğiyle olmak ister, umutsuzluğa kapıldığındada olmadık şeyler yapabilir..
yaptığın yanlış ve bunun sende farkındasın kimsenin duygularıyla oynamak istemiyorsun..
her ne kadar yanlış yapmış olsanda yanlışını düzeltme çaban güzel..
bu yüzden bi haftalık henüz başındaki bi ilişkiyi bitirmen en doğrusu, başlamak gibi bitirmekde doğal..
bunu nasıl yapacağına gelince ya ilgilenmez arayıp sormaz bağları koparırsın ki bu uzun bi zmn alabilir ya da kısaca ben seninle yapamıyorum der bitirirsin her ne kadar erkekler terkedilmeyi gurur meselesi yapsalarda gönlünü yeni bi hatuna kaptırınca aklına bile gelmezsin, gözden ırak gönülden ırak misali..:9:

Uzun bir yorum görünce yine birisi eleştirmeye kalktı dedim ama yanılmışım.
Evet bak sen beni anlamışsın canım umutsuzluğa kapıldım ve hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım.Hemde yaptığım ilk günden beri farkındayım.Ve gerçekten 2 gündür bunu düşünüyorum nasıl yapsam nasıl etsem diye.Öyle diye diye 2 gün geçti.Ama bu 2 günde ona sevgisini arttıracak tek bir kelime bile etmedim 'cnm' kelimesini bile 1 yada 2 kere demişimdir.Tamamen soğuk bir hal aldım anlayacagınız.Uzun zaman alsın istemiyorum şimdi msjımı hazırlıyıp yollıycam.Uzatarak onu daha fazla oyalamak istemiyorum.Bir an önce bitmeli o da kendi hayatına bakmalı.İnş dediin gibi olur canım başka birisini sevsin hatta çok mutlu olsun isterim..

söylememe gerek vardı kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma heleki insanın duygularıyla oynama şimdi sevgilin bunu duyunca neler yapar düşünebiliyormusun.

şunuda yazayım siz sevdiğiniz insandan uzakalaşınca görmüyo kıskanmıyo diye ayrılmak istiyosunuz öylede yazmışınız zaten.yani yakın olsaydı hala devam edecektin sevgilini kullanmaya

Nereden duyucak? Bunu başka kimse bilmiyor ki? Bu yaptığım şey bir anlık bir kararla yapılmış bir şeydi.Emin olun ki uzun uzun düşünseydim boyle bir şeyi elbette ki yapmazdım.Ki ben boyle yapan insanlardan nefret eden birisiyim.Ama gel gelelim ki benimde başıma geldi,bir anlık şeyle yaptım.Devam etmem söz konusu değildi.Çünkü biz ayrı şehirlerdeyiz.Sadece bayramda aynı ortamda bulunduk o kadar.

Son düzenleme:
Back
X