Bileğimden ameliyat :(

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
116
39
İstanbul
öncelikle bu yazımı okuyan herkesin kandili kutlu olsun..
1.5 yıldır çektiğim bilek ağrım,ve kaç doktora gittiysem,ne emziren annelerde kemik ağrısı normal olduğu için,ne sinir sıkışması ne de zamanla geçecek birşey değilmiş...
emar çekildi...röntgenler çekildi...
kılcal damarla beslenemediği için ağrı ve hareket kaybı....kemiğin kemik özelliğini yitirmesi...beslenemediği için kemiğin yumuşaması...
ne ağır taşıyabilityorum ne bir kase yemek sağ elimde ttuabiliyorum..ne sifon çekebiliyorum ne ütü yapabiliyorum..kalem dahi tutamıyorum :(((
sonuç:ameliyat...kemiğin alınması ve yerine vidalar takılması....1 hafta alçı..3 ay atel...

çok moralim bozuk....ağlıyorum aklıma geldikçe...doğumdan bile bu kadar korkmamıştımki üstelik kendi isteiğimde epidural sezeryan oldum..

neden nasıl olabilir birşey demiyor prof.doktorumuz...acıbadem hast.aydın bey..el cerrahı....acaba düzelcekmi?acaba ağrı olurmu iyileşirmi diye düşünmekten gece uykularım kaçıyor....
yok narkoz istiyorum hayatta lokal olamam....yine lavman ve sunta takarlamrı bilmiyorum ama acayip korkuyorm....

Son düzenleme:
Ayy çok üzüldüm :43:
Rabbim en kısa zamanda şifa verir inşallah. Üzülme ve korkma tıp çok ilerledi biliyorsun. :85:
Dua et ve rabbine sarıl, derdi veren rabbim kulunu dermansız bırakmaz.
Hastalığın hakkında hiçbir fikrim yok :50: Umarım kısa sürede düzelir.
Biraz araştırma yap belki çok daha iyi bir doktor vardır bununla ilgilenen.
Ayrıca gıcık oluyorum açıklama yapmayan doktorlara...:47:
Neden bilmiyorum başka bir ( alanında iyi olduğu ) doktora gidip görünmelisin.:59:
Tekrar acil şifalar öpüyorum çok :54:

Geçmiş olsun,çabucak atlatır,iyileşirsin inşallah.

Bilek ameliyatında lavman ve sonda kesinlikle olmaz,merak etme.

Ayrıca,atel nedir biliyorsun değil mi ?
Eli uygun pozisyonda tutmaya yarayan,içinde hafif kavisli demir bir şerit olan bir çeşit parmaksız-kaba eldiven diyebilirim.
Yani atelden çekinme.Alçı zaten 1 haftaymış,sıkıntısı fazla olmaz.
Bu sıkıntıyı çekeceğine,ameliyat olup hareket özgürlüğüne kavuşacaksın,öyle düşün.

teşekkür ederim de bu ameliyAt edicek dr.el cerrahı prof...en iyisi bu dediler...
ünlülerin futbolcu basketçiilerin ameliyatına girermiş...
offfffffffffffffffffffffffffffff acaba sol bileğim gibi acısız olurmu ilerde....kendime çok üzülüyorum...
1 gece yatırcaklarmış....oğlum 2 yaşında..bensiz geceyi nasıl geçircek hiç fikrim yok.....felaket durumdayım bu açıdan:(

geçmiş olsun

ben de lokal anestezi ile ameliyat olmuştum gerçekten narkoz daha iyi

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkma canım. ne dertler var. Allah korusun. kemiğim çıkacak çok zor diyosan elelam burun estetiği oluyo kemiiğini kırdırıyo da.bişey olmuyo. Allah şifa versin. bu arada ameliyat şart mı? bazı doktorlar bıçak parası alsınlar diye olmayacak şeye ameliyat diyolar..

canım öncelikle geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin....
bir anne olarak çocuğun için üzülmeni anlıyorum ama anladığım kadarıyla bu ameliyatı olmazsan sonuçta hem sen hem de çocuğun sıkıntı yaşayacak.. şimdi için ferah tutup bir an önce ameliyatını oluyorsun ve iyileşip yavrunu tekrar kollarına alıyorsun canım tamam mı....
tekrar geçmiş olsun...

canım ameliyat şart...bu hafta içi oluyorum...
kemik artık özelliğini yitirdiği için hareket azlığı var....
güç kaybı..ağrı..hele geceleri.. zonk zonk....

öfffffffff....ağlıyorum biri telefon açsa...çok üzülüyorum kendime...bir çıksam yaaaa...

canım üzülme lütfen benim kayınvalidem de benzer bir ameliyat geçirdi ama şmdi iyi ki olmuşum da o ağrılardan kurtuldum diyor gayet de rahat kullanıyor elini ayrıca yüreğini ferah tut her gün sıkıntı çekmektense üç ay atel kullanmak yeğdir

Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce iyileşirsin

Canım Allah şifalar versin..

Allah dermansız dert vermesin kardeşim..

Doktorla konuşmuşsunuz,anladığım kadarıyla alanında en iyisi..

Çaresi var,tedavisi var..Çok şükür yaptıracak gücünüz var..

Bebeğe de 1 gece annen veya kayınvaliden bakar ne olacak ki..

İlerisi için daha iyi olacak canım,hiç ağlama,üzülme de..

Dermansız dert değil,gençsin çabuk toparlarsın..

Şimdiden geçmiş olsun..

Geçmiş olsun, Allah daha büyük dert vermesin. Doktorunuza güvenin alanında en iyisiymiş. 3 ay çabucak geçer emin olun. Sonrasında ağrısız acısız bir hayat sizi bekliyor bunu düşünüp mutlu olun. Allah yardımcınız olsun:71:

canım henüz ameliyat olmadın galiba... sana tekrar acil şifalar diliyorum .. evet hiç bir operasyon ağrısız ve acısız değil maalesef... mutlaka sıkıntıların da olacak ama uzun vadede yaşayacağın rahatlığı , keyfi ve kuzunu doya doya kucaklayacağın anları düşün ve moralini yüksek tutmaya çalış lütfen....

Back
X