bileklikler

buztanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
65
9
86
İzmir
Şahsen ben bakır tonlarında olan salaş bilekliklere bayılırım. Bir tanesini kendime yapmıştım, beğeni toplayınca 2-3 tane de arkadaşlarıma yaptım. Tahmin ettiğiniz gibi bunları yapmak oldukça kolay. Ama gerçekten şık duruyorlar.

Ellerine sağlık bileklikler çok hoş görünüyor :) Bende zamanında boncuklarla vs çok takılar yaptım çok rahatlatıcı ve yaratıcılığımızı sergileyecbileceğimiz bir hobi bence :)

cok guzl olmuslar bende yapıyorum evde can sıkıntıısı.ve gumus 2-3 tane yaptım altın sarısı sevmıyorum hıc yapmadım bakır kahve tonlarında 20 ye yakın olmustur herhalde.ınsanı rahatlatıyo ıncık boncuk.

Yaratıcılık her insanın içinde var aslında.Bunu ortaya çıkarmak için emek verene ne mutlu.Özgün tasarımlar

bende bir ara merak salmıştım şimdi arada sırada tığ işi bileklikler deniyorum . insan hem yaparken rahatlıyor stres atıyor hem de bir şeyler üretmiş oluyor . beğenenlere yapıp hediye etmekte ayrı bir zevk :) ellerinize sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…