bilemedim ki...

Benc ülke olarak cinsellik ile sevgiyi cinsellik ile kızmayı ayırt edemiyoruz. Gerçekten bende çok muzdaribim. Insanlara bunu ifade etsen suclu oluyorsun..
Anneler kızlarını babalar oğullarını cinsel organları ole yuceltip sevebiliyorlar ki bu dehşet verici geliyor bana.. ote yandan adam küfretse yine cinsel öğeler ile yeriyor.
Sonra toplum niye bu halde diye dertleniyoruz.
Eşiniz ile ilgili olan durum bence bu algıyı yıkmamasından kaynaklanıyor.
Sonra insanlar cinsellikten ya kaçıyor yada insanlarin kaçmasına sebep oluyorlar..

Size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum. Verdiğim tepkide haklı mıyım yoksa abartmış mıyım bilemedim. Eşimin 7 yaşında erkek yeğeni var. Dün banyo yaptı çocuk yanımıza geldi. Eşim de bunu kucağına aldı. Bi baktım eli çocuğun külotunun içinde oynuyor :S Çok şaşırdım sen napıyon ya dedim. Çocuğu seviyormuş öyle. Sonra baya bi kızdım ben buna öyle çocuk mu sevilir çocuğun psikolojisini nasıl etkilediğinin farkında değil misin dedim. Erkek çocuğu babası dedesi dayısı öyle sevebilirmiş :S Ben bilmiyormuşum, her şeyi abartıyormuşum. Kavga çıkartmak istiyormuşum :S Bu knuda fazla mı yüklenmişim, haksız mıyım?

Kesinlikle az bile tepki vermişsiniz. Başka bir mesajınızda eşinizin erkek çocukların evinde böyle olduğunu söylediğini yazmışsınız. Kesinlikle yok böyle bir şey emin olabilirsiniz. Üstelik çocuğun yaşı da büyük. Kaldı ki daha küçük yaşlarda bile olsa yaptığı şey çocuğun cinsel gelişimini olumsuz yönde etkilerdi. Bunu duymak sizi üzecek ama eşiniz çocuğu taciz etmiş. Bence dikkatli olun.

Back