İyide arkadaşlar sizde kadının kocadını sapık ilan ettiniz kadının içine şüphe düşecek, yapmayın ( bazı yorumlar için yazıyorum, herkeze deil) o adam eğer öyle yetiştiyse normaldir böyle yapması.. Şu anda bize ne kadar kötü geliyorsa , onada o kadar normal geliyor.. Yani kocan SAPIK demek yerine nasıl anlatabilirde kocasının aklını aydınlatır onu anlatın.. Yazık günah, şurda bu hareketten rahatsız olmuş bir kadınada bu kadar ağır şeyler yazılmazki .. Adam sapık olsa karısı evde yokken yapar.. Ben oğlunun pipisini öpe öpe pipiyi uyandıran anne gördüm, ve bundan o kadar öğündiki , oğlummm, erkeğim m diye.. Aklımdan geçenlerin binde birini söyleseydim cinayet çıkardı herhalde.. Kadın gizli saklı yapmıyorduki bunu.. Baba babaanne amca hepsi ordaydı, ve alkış tutuldu resmen.. Acıdım çocuğa, geleceğin sapığı olmaz inşallah.. Yani bazı yerlerde normal bunlar.. O yüzden kadın kocasına bunun normal olmadığını, ilerde başkalarıda ellerse çocuğun normal sanıp istismara uğrayacağını anlatması için fikir versek daha iyi olur bence