bilemedim ki...

konu gerçekmi bilemem ama böyle bir acı gerçek olduğu ortada,, çocuk yaşta erkek çocuğun cinsel organını çok çok yüceltip böyle saçma şekillerde severler, kız çocuğu anneleri de 2 aylık bebeğimin ayağı yan geldi kızlığı gittimi diye endişe ederse bu ülkede daha çokkkkkızlar 5.sınıf insan muamelesi erkekler de padişah muamelesi görür,sonra bu iki farklı yetiştirilmiş bebekler büyüyüp hastalıklı bireyler olur:(

Ac goster amcalara pipini diye yetisen nesil pipiyi elleyerek sevdigini idda etmesi normal geldi oyle gormus oyle yapiyor demekki bu dogru oldugu anlamina gelmez esiniz yanlis yapiyor oyle sevgi gosterilmez sizde asiri tepkiler verin anlasin

Pipiyi ellemek nedir ya, ben erkek çocuğumun kini temizlik dışında ellemedim daha hiç, hem erken yaşta uyarım olmuş olur, bu ne saçma şey beeeee.... Çok kızdım

Böyle bir şey yok.Kimse çocuğun pipisini okşayarak sevgi göstermez.
Eşin ya sapık veya küçükken tacize uğramış,bu hareketi doğal sanıyor.
Ben oğlumun pipisini bebekken bile üstten kurular geçerdim.Büyüyüp aklı ermeye başlayınca kendi sabunlayıp kuruladı.
Çocuklar cinsel organlarından zevk almayı farkederler.Küçük yaşta mastürbasyon yapan çocuklar var.

İyide arkadaşlar sizde kadının kocadını sapık ilan ettiniz kadının içine şüphe düşecek, yapmayın ( bazı yorumlar için yazıyorum, herkeze deil) o adam eğer öyle yetiştiyse normaldir böyle yapması.. Şu anda bize ne kadar kötü geliyorsa , onada o kadar normal geliyor.. Yani kocan SAPIK demek yerine nasıl anlatabilirde kocasının aklını aydınlatır onu anlatın.. Yazık günah, şurda bu hareketten rahatsız olmuş bir kadınada bu kadar ağır şeyler yazılmazki .. Adam sapık olsa karısı evde yokken yapar.. Ben oğlunun pipisini öpe öpe pipiyi uyandıran anne gördüm, ve bundan o kadar öğündiki , oğlummm, erkeğim m diye.. Aklımdan geçenlerin binde birini söyleseydim cinayet çıkardı herhalde.. Kadın gizli saklı yapmıyorduki bunu.. Baba babaanne amca hepsi ordaydı, ve alkış tutuldu resmen.. Acıdım çocuğa, geleceğin sapığı olmaz inşallah.. Yani bazı yerlerde normal bunlar.. O yüzden kadın kocasına bunun normal olmadığını, ilerde başkalarıda ellerse çocuğun normal sanıp istismara uğrayacağını anlatması için fikir versek daha iyi olur bence

Eşimin bir daha böyle bi şey yapacağını hiç zannetmiyorum tepkimden sonra. Dediğiniz gibi aile yapısının farklılığından kaynaklanıyor sanırım bu durum...Çocuğa verebileceği zararı anlattım. İnşallah aklı başına gelmiştir.

Eşimin bir daha böyle bi şey yapacağını hiç zannetmiyorum tepkimden sonra. Dediğiniz gibi aile yapısının farklılığından kaynaklanıyor sanırım bu durum...Çocuğa verebileceği zararı anlattım. İnşallah aklı başına gelmiştir.

En iyisini yapmışsın.. Erkeğin malı meydandadır diyerek büyüyen bir adama en iyi yapılacak şey bunun kötü olduğunu anlatmak.. Sana kolay gelsin, en güzeli konuşa konuşa bir yol bulmak

tepkinizde haklısınız bence ama bunu açıklayarak anlatın. çocuğun psikolojisi için yanlış olduğunu söyleyin uygun bir dille. eşiniz için kötü düşünmek istemiyorum umarım sevmek amaçlıdır ama yine de dikkatli olmak lazım:KK12:

Çocuğun cinsel organına dokunmanın cinsel taciz kapsamına girdiğinin farkındasınızdır inşallah?
Bahsi geçen şahısın çocukla akrabalığının bulunması, bunu sevgi gösterisi olarak görmesi bir şeyleri değiştirmiyor.
Hatta size link vereyim; bu bir "Çocuk Yardım Hattı"nın web sitesi, İngilizcesi olanlar buradan cinsel istismar tanımına bakabilir.

:KK45:"Aç oğlum pipini göster teyzelere" diyen ana babalar, sünnet oldu diye düğün yapılan," pipinin ucunu pilava katıp yemeyi"muhabbetlere konu eden, bebeğinin pipisini öpüp koklayan bireylerle dolu bir toplumda yaşıyoruz.
Pipinin çocukluk çağında sevilmesi eksikti, oda oluyormuş.
Pek kıymetli pipileri nedense.:KK14:
Sonra o çocuklar büyüyünce sırf pipileri var diye kendilerini padişah torunu zannetmesinde ne yapsın??
Eşinizin sapık olduğunu düşünmek istemedim, muhtemelen yukarda bahsettiğim şekilde muamele görmüş kendi ve pipiside küçükken, oda yeğenininkini yüceltiyor.:KK53:

Nekadar igrenç bi davranış.
7 yaşındaki çocuga bu yapılır mı?
Orayı geçtm ellerini yıkadımı sonra:KK57:

Yuhhh yani.
Bu çocuk yedi yaşında ya hiç böyle sevme olur mu?
Eşin çocuğu taciz etmiş, dayısı olması bunu değiştirmez bir de Enseste girer üstelik.

Cunku oksayacak saci yok bu cocugun degil mi opulecek yanaklari yok sivazlanacak sirti yok deli oluyorum sinir oluyorum.benim esimin abisi kendi oglununkini agzina alirmis ya oyle severmis pislik sey simdi benimd eoglum var 8 aylik oz amcasiyla tek asla gorusturmem yaninda altini dahi acmiyorum.bunu sevgi sanan bununla
gururlanan sapik ruhlu insanlar var hemde hic beklemedigimiz yerlerden cikabiliyolar.esim bunu normal gorupte bak abim boyle boyle demeseydi beni uyarmasaydi belki benim oglumuda oyle sevmeye kalkicakti.dusundukce midem
Bulaniyo

Back
X