bilemedim..

ben eşime malum siteden denemek amaçlı ne diye dener bu kadın miletti şeytanlık işte neyse hesap açıp bir dizide oynayan güzel bir kadın fakat pek tanıdık olmayan bir resmini koydum eşime teklif ettim o da kabul etti ama ben de tv izliyodum bana döndü dediki canım s.... a..... tanıyormusun dedi bana hiç yabancı gelmedi siması dedi herhalde kötü niyetli olsa sormazdı bile sonra baktım bir kaç gün sonra silmiş :nazar:

kızlar bence kızın kötü bir niyeti yok içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama aynı şey bana olsa silerdim:uhm: sanırsam

silme bencede,bekle bakalım,arada gir bak kontrol et. sonrada eşine sor,kimmiş,neden mail atıyomuş.

olabilir bekar bir kadin evli bir erkege ilgi alanina giren bir soru sormussa
bu illa arkasinda sevgili olmak istiyor bu kadin anlamina gelmez
hemen arkasinda birseyler aramayin
kadinlar kulübünde öyle seyler okuyoruz ki artik herkez en ufak seylerden süphelenmeye basliyor

bekar kadinlar evli erkeklere soru soramazmi?

sorabilirler...
ama araçlar gibi alakasız bi konuda da bekar olduklarını özellikle belirtme ihtiyacı hissetmezler... normal olanlar...

bence hiç uğraşma, sil gitsin... ne kendini ne kafanı meşgul etmeye değmez...

sorabilirler...
ama araçlar gibi alakasız bi konuda da bekar olduklarını özellikle belirtme ihtiyacı hissetmezler... normal olanlar...

bence hiç uğraşma, sil gitsin... ne kendini ne kafanı meşgul etmeye değmez...

ben onu daha cok esim yok size o yüzden soruyorum etrafimda bir erkek yok sorabilecegim anlaminda algiladim

madem öyle hani gelen mesajlara kizicaksiniz
bayanlarinda üye olabilecegi bir siteye üye olmasina karsi cikicaksiniz
böylece tedbiri elden birakmamis olursunuz

Kesinlikle silmelisin. Deneyince ne olacak adam tut ki cevap verdi bos anına geldi. için içini yiyecek. iyisi mi sil gitsin.

Kadın eşinizin arabasının markasını, mesleğini biliyor. Demekki birazda olsa birbirlerini tanıyorlar.
Kopyaladığınız mesajda ben hiç bir art niyet göremedim. Bekar bir bayan olarak ifadesi ise bana masumca geldi. Çünkü bir kadının arabadan bir erkek gibi anlaması imkansız. Kadın belliki, etrafında bu işi anlayan birinin yani bir erkeğin olmadığını söylemek için yazmış. Zaten mesajında bunuda açıkca belirtmiş. Ayrıca mesaj oldukça naif bir şekilde ve sizli bizli yazılmış. Bir meslekdastan yardım istenmiş.
Ben bir çok arkadaşın düşündüğü gibi art niyet sezmiyorum.
Kaldı ki, bende mesleğimden dolayı forum sitesine üyeyim ve Türkiye'nin 81 ilinden meslekdaşlarımla mesajlaşıyorum. Erkeğide var bayanıda. Yani her öküzün altında bir buzağı aramaya gerek yok.
Çoğunluğun dediği gibi mesajı silerseniz ve bu ortaya çıkarsa eşinizle aranızda sorun olabilir. Benim başıma gelse eşim silse ve ben durumu öğrensem, şifremi kırıp özelime girdiği ve bana gelen mesajı sildiği için kıyametler koparırım.
Bence bekleyin. Unutmayın ki, hırsla kalkan zararla oturur.

Kadın eşinizin arabasının markasını, mesleğini biliyor. Demekki birazda olsa birbirlerini tanıyorlar.
Kopyaladığınız mesajda ben hiç bir art niyet göremedim. Bekar bir bayan olarak ifadesi ise bana masumca geldi. Çünkü bir kadının arabadan bir erkek gibi anlaması imkansız. Kadın belliki, etrafında bu işi anlayan birinin yani bir erkeğin olmadığını söylemek için yazmış. Zaten mesajında bunuda açıkca belirtmiş. Ayrıca mesaj oldukça naif bir şekilde ve sizli bizli yazılmış. Bir meslekdastan yardım istenmiş.
Ben bir çok arkadaşın düşündüğü gibi art niyet sezmiyorum.
Kaldı ki, bende mesleğimden dolayı forum sitesine üyeyim ve Türkiye'nin 81 ilinden meslekdaşlarımla mesajlaşıyorum. Erkeğide var bayanıda. Yani her öküzün altında bir buzağı aramaya gerek yok.
Çoğunluğun dediği gibi mesajı silerseniz ve bu ortaya çıkarsa eşinizle aranızda sorun olabilir. Benim başıma gelse eşim silse ve ben durumu öğrensem, şifremi kırıp özelime girdiği ve bana gelen mesajı sildiği için kıyametler koparırım.
Bence bekleyin. Unutmayın ki, hırsla kalkan zararla oturur.

eşim forumda aracıyla ilgili konularda yorumda bulunmuş ve profilinde mesleği yazıyo zaten..birbirlerini tanıdıklarını düşünmüyorum..zaten silme gibi bi şansımda kalmadı artık dün eşim mailine bakmış ve siteye girmiş gönderilenler kısmında cevap göremedim ama yoğunluktanda yazmamış olabilir banada herhangi bişey sölemedi yada hissettirmedi uzakta olduğundan yada sizin gibi düşünüp masumane bi mesaj olduğunu düşündüğündende olabilir bilmiyorum...takibe aldım almasına ama o söylemezse nasıl sorarım onuda bilmiyorum hele bi dönsünde...

eşim forumda aracıyla ilgili konularda yorumda bulunmuş ve profilinde mesleği yazıyo zaten..birbirlerini tanıdıklarını düşünmüyorum..zaten silme gibi bi şansımda kalmadı artık dün eşim mailine bakmış ve siteye girmiş gönderilenler kısmında cevap göremedim ama yoğunluktanda yazmamış olabilir banada herhangi bişey sölemedi yada hissettirmedi uzakta olduğundan yada sizin gibi düşünüp masumane bi mesaj olduğunu düşündüğündende olabilir bilmiyorum...takibe aldım almasına ama o söylemezse nasıl sorarım onuda bilmiyorum hele bi dönsünde...

sorma,sorarsan eşin sana kızar özeline girdin diye vede şifrelerini değiştirir,o zamanda aklındakiler hep muallakta kalır kendi,kendini yersin.söylemessen,sabredersen öğrenebilirsin mailleri takip ederek.

bunu bende düşündüm soramam tabi ama nasıl bir tavır sergiliycem bilemedim..hani gizlimiz saklımız yok şimdi bişey bilmiyomuşum gibi davranmak çok zor..
eşim şu an yolda zaten tel.de sesimden anladı canımın sıkkın olduğunu iş yüzünden deyip geçiştirdim yedi mi bilmiyorum pufff...

bunu bende düşündüm soramam tabi ama nasıl bir tavır sergiliycem bilemedim..hani gizlimiz saklımız yok şimdi bişey bilmiyomuşum gibi davranmak çok zor..
eşim şu an yolda zaten tel.de sesimden anladı canımın sıkkın olduğunu iş yüzünden deyip geçiştirdim yedi mi bilmiyorum pufff...

biz de birara arabamızı satmayı düşünmüştük ve ilan vermişti eşim.
Bir sürü mesaj geldi hatta telefon numarası da yazmak gerekli olduğundan arayanlar da oldu.
Mailine girip bakıyordum gelen mesajları da ona söylüyordum. Sen de söyleyebilirsin ki ne var bunda. Araba için mesaj gelmişti ne oldu ciddi bir alıcı mı falan de mesela. Sonra da gıcık oldum o mesaja ama diye devam edersin =))

Ben olsam siler hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam ederdim.
Ne gerek var durduk yere uğraş çıkarmaya.
Ama şöyle de bi durum var bu mesajın öncesi de var mı acaba?

Back
X