• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bılemıyorum.. ben mı çok genişim...

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kızlar ben dün işten çıktım. ve cıkarken de, aynı yerde calıstıgım bır beyde bende aynı yere gıdıyorum gelebılırmıyım dedı
olur dedım. zaten on dakkalık yol ve arabama aldım.
ama sevgılım deliye döndü... onun tanımadıgı bırını nasıl alırmışım arabama.. bende ne var bunda dedım iş arkadaşım dedım
sana yuh dıyorum , mıllet yanlıs anlar alamam dıyemedın mı dedı
bende ne var bunda deyınce yıne, çıldırdı ve aradım acmadın cunku yanında o vardı dımı dedı (halbukı duymamıştım yemın ederım)
bende cok kızdım ve , dedımkı ''bana guvenmeyen bırını ıstemıyorum.. ıftıra atıyosun dedım''
oda bana ben sennle evlenıcem , secmeye tanımaya calısıyorum dedı.
bende ''ben senınle evlenmek ıstemıyorum'' dedım ....
arıyor açmıyorum napmalıyım...

Bilemiyorum bende rica etse kıramazdım sanırım
Kötü bişey midir ki acaba :26:
Esas mesele sadece bü yüzden ayrılık noktasına gelip,evlenmeyeceğiz falan demek gibi geldi bana
İlişkiniz yeni mi daha ?

canım ya sevgilinin tutumu bence normal.. kıskanmasıda normal. Tamam seninde iş arkadaşının da bi art niyeti olmadığından eminim. yani özelliklede senin.

kızlar ben dün işten çıktım. ve cıkarken de, aynı yerde calıstıgım bır beyde bende aynı yere gıdıyorum gelebılırmıyım dedı
olur dedım. zaten on dakkalık yol ve arabama aldım.
ama sevgılım deliye döndü... onun tanımadıgı bırını nasıl alırmışım arabama.. bende ne var bunda dedım iş arkadaşım dedım
sana yuh dıyorum , mıllet yanlıs anlar alamam dıyemedın mı dedı
bende ne var bunda deyınce yıne, çıldırdı ve aradım acmadın cunku yanında o vardı dımı dedı (halbukı duymamıştım yemın ederım)
bende cok kızdım ve , dedımkı ''bana guvenmeyen bırını ıstemıyorum.. ıftıra atıyosun dedım''
oda bana ben sennle evlenıcem , secmeye tanımaya calısıyorum dedı.
bende ''ben senınle evlenmek ıstemıyorum'' dedım ....
arıyor açmıyorum napmalıyım...

Bence kesinlikle haksızsın. Çok geniş davranmışsın. İş arkadaşın olabilir ama sonuç olarak arabana almamalısın. Hele de erkekse. Ki sevgilin de varmış. Yalnış anlaması çok normal. Benim sevgilim benim bacaklarımı kırardı ben cesaret edemezdim böyle bir şeye :4: :1:

canım ya sevgilinin tutumu bence normal.. kıskanmasıda normal. Tamam seninde iş arkadaşının da bi art niyeti olmadığından eminim. yani özelliklede senin. ama bence haksızsın yaa arabana almamalıydın...

Son düzenleme:
canım ya sevgilinin tutumu bence normal.. kıskanmasıda normal. Tamam seninde iş arkadaşının da bi art niyeti olmadığından eminim. yani özelliklede senin.

***eksik mesaj ve mesaj tekrarı***

Son düzenleme:
eğer ki tanıdıksa arabana almanda hiç bi sakınca yok bence. sevgilin kıskanmış sadece. ama bu olayı büyütme ve telefonlarını aç. ama bir daha iftira atmasına izin verme tavrını koru

sen o arkadaşını az çok biliyosundur yavşayan gevşeyen cıva kıvamlı bi adamsa zaten böyle bişey yapmazdın, ama efendi biriyse neden olmasın, kendisine bi bayan arkadaşı rica etse ne yapardı

Bence kesinlikle haksızsın. Çok geniş davranmışsın. İş arkadaşın olabilir ama sonuç olarak arabana almamalısın. Hele de erkekse. Ki sevgilin de varmış. Yalnış anlaması çok normal. Benim sevgilim benim bacaklarımı kırardı ben cesaret edemezdim böyle bir şeye :4: :1:

bacaklarını kırardı?

Genişlik çok daha ayrı bi boyut bence kendinede çok haksızlık etme..
Ama haklı nişanlın
Ben olsam bende kıyameti koparırdım..
Adamda münasebetsizmiş.
10 dklık mesafe madem bin taksiye ya da otobüse git alala

Son düzenleme:
Erkek arkadaşının davranışı normal bence insanlar bazı konularda fikir ayrılıklarına düşebiliyor...

peki sevgilinde tanıdığı bi bayana üzgünüm sevgilim var seni yolumun üstü olsada gideceğin yere bırakamam diyip arabasına almayacak bir erkek mi

arkadaş doğru söyledi..bu genişlik değil..genişlik bambaşka bişey..kendine böle bi yakıştırma yapma ve yapmalarınada müsade etme..
evet nişanlın haklı..olmaması gereken bişey bu..aynı şeyi nişanlın yapma sende sorun çıkarırdın..sakin ol telefonu aç ve ona bunu art niyetle yapmadığını düşüncesizce davrandığını söyle..kendini boşa harap etme : )

ben de bazen iş yerimden arkadaşlarımın aracına biniyorum, iyi bari onların eşi ya da benim eşim ses çıkarmıyor. :27:genişlik değil bu, kimse arabayla yolculuk ederken birbirinin üstüne atlamıyor yani.güven sorunu var sevgilinin ve bunu aşmadan onunla evlenmeni önermiyorum.

Bence sevgilin haklı yani kim olsa böyle tepki verir,sen yardım etmek istemişsin iyi niyetle ama her erkek sorun eder bunu bence.
bir de sevgilin aynı şeyi yapsa sen kızarmıydın ona öyle düşün
umarım düzelir aranız.

ben olsam kabul etmezdim sevgilim öğrense kıyamet kopardı.yani kırılırmı acaba filan diye düşünemezdim .aramızda huzursuzluk çıkması daha mı iyi, uygun bi dille söylerdim oda anlardı.tabi karşı taraftan da bunu beklerim bi bayana ayıp olucak diye kırılcak diye sevgilim beni kızdırırsa bu tarz konularda işte ozaman kıyameti koparırım..yani bizim ilişkide ayrılma sebebi bile olur bu:)

Birinin beni kısıtlamasına deli oluyorum eski sevgilimle bunun için defalarca tartıştım birde şu lafı derdi erkekler senin bildiğin gibi iyi niyetli değil
Kendisi yapsa ne var canım bunda abartma ben kıza acıdım aldım arabama derdi eminim sonunda kıskanç dırdırcı olurdun biz olunca iş değişiyor tabi

Back
X