Bilemiyorum nabayım

beliiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
65
5
Kızlar evli degilim oncelikle bunu soyliyeyim . adetim baya bir gecikti son donemlerde tatile gittim deniz havuz derken sizce onun bi etkisi olmusmudur? Nedense cinsel istek duyuyorum fakat bir sey yapmiyorum baska seyler dusunmeye calisiyorum. Bu seferde vajinamda kasılma falan oluyor nabayim bilemiyorum .

ne kadar gecikti? bazen olabiliyor, evet deniz havuzdan üşütmüş olabilirsiniz eğer devam ederse doktara gidin? Cinsel isteğiniz olması normal, genç insanlarız sonuçta :KK53:

NaBmak değil ne yapmak ya da naPmak diyoruz biz ona.

Sen cinsel istek duyuyorsun ve bekarsan biz buradan ne yapabiliriz peki?

Ha sahte üye isen burnun buzusup yere düşsün bunu da eklemeden geçemiycem.
NaBmak değil ne yapmak ya da naPmak diyoruz biz ona.

Sen cinsel istek duyuyorsun ve bekarsan biz buradan ne yapabiliriz peki?

Ha sahte üye isen burnun buzusup yere düşsün bunu da eklemeden geçemiycem.

Oncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .

• Beğen
Reactions: tse
Oncelikle sana sunu soylim sahta uye falan deyilim bayanim ben inanmak istedigine inan senin burnun buzussun yere dussun bu tarz konuilara hemen feyk etiketi yapistiriliyor sen bisey yapmicaksin zaten ben sadece adet donemindeyken aranizda bu tarz seyler olan varmi diye sormak istedim. Rahatsiz olduysan cevap yazmicaksin .
Bak beddua tuttu buzustu hahahaha :)

O zaman adam gibi sor !

X