Teşekkür ederim. Sosyoloji istediğim bir bölüm aslında sosyal bilimleri çok seviyorum. Sadece ucu bucağı net sınırları yok gibi. Bu yüzden ister istemez kaygılanıyorum.Korku ve kaygıların seni oturduğun sandalye ile bütünleştirir. O yüzden ayağa kalk ve adım at. Bol bol araştır, nerde olmak istiyorsun, ne olmak istiyorsun durmadan araştır. Yapmak istediğin ne varsa yap, erteleme.
Teşekkür ederim. Sosyoloji istediğim bir bölüm aslında sosyal bilimleri çok seviyorum. Sadece ucu bucağı net sınırları yok gibi. Bu yüzden ister istemez kaygılanıyorum.
Peki ya sonrası? İşte ondan emin değilim.Sosyoloji süper bir kararbemim de ilgimi çeken bir bölümdü ünv. sosyoloji okuyan arkadaşları gördükçe.okumasi da eğlenceli olur kanısındayım.
sonrası ya KPSS ye bakıyor ya sizin şahsi girisimlerinize,sizin karariniza bağlı yinePeki ya sonrası? İşte ondan emin değilim.
Ya çok sevindim. Bencede bir insan ufkuna hizmet etmek istiyorsa mutlaka okumalı..Sosyoloji mezunuyum bir kere daha gelsem yine okumak isterdimama iş imkânları fena iyi değil. Ben formasyon sahibiyim özel ders veriyorum. Akademiye girmeye uğraşıyorum ama bir müddet askıya aldım. Çok yoğunum.
Ya gerçekten mi? Çok sevindim...sosyoloji iyi bir bolum ilerleyen zamanlarda tipki aile hekimligi gibi her aileye bir sosyolog planlari var nekadar isleme konur bilemem ama bu sartlar altinda onu açik bir meslek
Canım tabi ki ben çok severek okudum. Ama şu da bir gerçek ki günümüz şartlarında hemen yerleşemiyorsun. Aynı anda çift anadal ya da açıktan bir bölüm yazmanı tavsiye ederim. Tarih gibi. Formasyon ve Aile Danışmanlığı sertifikalar ondan yararlanıp her an tetikte olman lazım. Yabancı dil şart.Ya çok sevindim. Bencede bir insan ufkuna hizmet etmek istiyorsa mutlaka okumalı..
ben 2 yillik sosyal hizemtler okuyorum aciktan sonra sinavla sosyoloji bolumune gecebiliyormusum bunun icin okuyorum ogretim gorevlisi bir arkadasim uzerine basa basa sosyolojinin onu cok acik diyerek bu fikri verdi banaYa gerçekten mi? Çok sevindim...
Gercekten emek isteyen bir bölüm. Bunun farkındayım. Bakalım gayret benden takdir Allahtan..Canım tabi ki ben çok severek okudum. Ama şu da bir gerçek ki günümüz şartlarında hemen yerleşemiyorsun. Aynı anda çift anadal ya da açıktan bir bölüm yazmanı tavsiye ederim. Tarih gibi. Formasyon ve Aile Danışmanlığı sertifikalar ondan yararlanıp her an tetikte olman lazım. Yabancı dil şart.
Sonrası hemen atama olmasa da, Asdep, SYDV gibi alımları takip edebilirsin. En kötü ihtimal formasyonu kullanıp özel ders verebilirsiniz atanana kadar. Kazancım iyi şükür. Ama henüz atanamadım. Bu zorlukları da düşünmen lazım. Sosyoloji bana çok şey kattı.
O zaman ALLAH yar ve yardımcın olsun, İlmini artırsın diyelimGercekten emek isteyen bir bölüm. Bunun farkındayım. Bakalım gayret benden takdir Allahtan..
Şehir dışına çıkamam. Mesela istanbul üniversitesi nasıl?Sosyolojide okuduğun üniversite de çok önemli. Mesela; Konya Selçuk, Sakarya, Ankara Gazi, İzmir Dokuz Eylül, Erciyes Kayseri gibi ilk sıralamalarda olan zor yerleri seç ki aldığın eğitimin niteliği olsun.
İstanbul da gayet iyi canım. Üst sıralarda o da. Ben Karabük te başladım, Erciyes' e yatay geçiş yaptım. Eğitimlerinin arasında dünya kadar fark vardıŞehir dışına çıkamam. Mesela istanbul üniversite nasıl?
Bir arkadaşım Konya Selçuk Üniversitesinden mezun oldu. Zehir gibi bir çocuk. Ama özgür düşünce ortamı tam manasıyla yokmuş. Bir kaç kere dersten atıldı.İstanbul da gayet iyi canım. Üst sıralarda o da. Ben Karabük te başladım, Erciyes' e yatay geçiş yaptım. Eğitimlerinin arasında dünya kadar fark vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?