Şimdi yazacaklarımı iyi okuyun lütfen, sonra bu sitede yöneticiler bile dine karşı, dinimizi yazdım diye banladılar vs gibi sözler duymak istemiyorum.
Burası Kadınlar Kulübü, burda Alevi de var, Sünni de var, Hıristiyan, Yahudi, Deist, Ateist, her inanca ve görüşe sahip yüzbinlerce kadın üyemiz var.
Bu sitede din konuşulması demek farklı inançları, görüşleri bilmeden de olsa kırmak demek.
Bakınız bu konuda bile "kafir" kelimesi kullanılmış. Ayrıca işin içine ayetler, hadisler girdiğinde aynı dine inananlar bile kavga ediyor.
Bu sitede din neden yasak? Çünkü zamanında İslam'a inananlar dahi kendi aralarında kavga etti, kavga öyle ufak çaplı sanmayın, bayağı mahkemeler açıldı. O kadar kötü hale geldi ki mecburen din konuları ve yorumlarını yasakladık.
Bu bizi dine karşı yapmıyor, aksine dine ve görüşlere saygılı yapıyor, saygı duyduğumuz için inançlara hakaret edilmesine izin vermek yerine yasaklamayı tercih ettik.
Mune hanım, ben tartışmam, tartışanları uzaklaştırın demeyin, bize öyle söz verip mahkemede soluğu alanları gördükten sonra öyle ben tartışmam, tartışanı uzaklaştırın sözlerine inancım kalmadı, asıl tartışmam diyenler Adliye koridorlarındaydı.
Şurda ne zaman işin içine din girse sen inanmıyorsun galiba, inanmıyorsan söyle de bilelim gibi bıyık altı gülen, aşağılayan sözler, münafıksın, kafirsin gibi laflar söyleniyor.
İnanç Allah'la kul arasındadır, din kardeşimi uyarmak üzerime borç diyorsanız bunu sizden isteyen kişilerle özelden yazışın ama konulara dini karıştırmayın.
Bir konuda dini yorumu birkez yazarsanız topikte uyarı yazısı yazarım ama bunu alışkanlık yapıp her yorumunuzda tekrarlarsanız konu dışıdan banlarım.
Bakınız bölüm kuralları var BDV'de, okuyun, orda neler yasak. Site kurallarına uymuyorsanız sonuçlarına da katlanırsınız.