Bilen arkadaşlar bir bakıversin

Evet canımmmmmm..Sabahki resimlere arkadaşlarımın yorumundan sonra hemen öğleden sonra kendimi hastaneye attım..kan tahlili yapıldı..Doktor arkadaşım 2 saat sonra aradı :) tebrik etti.7.gün kan değeri 35. Beklediğimden fazla dedi..Yinede ultrasonu bekle dedi..İşte buna çıldırıyorum..Onu bekle bunu bekleeeee ben bugünü ne kadar bekledim biliyormusunuzzzz hamileyiiiiiiiiiiiimmmmm diye bile rahat rahat bağıramayacakmıyız yaaadelikafadulden hep bir koşul hep bir koşul ayol :olmaz:

ben sana demedim mi canikoooom. hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel bir şekilde artmaya devam etsin değerin tatlım. :nazar:

ben sana demedim mi canikoooom. hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel bir şekilde artmaya devam etsin değerin tatlım. :nazar:

Ayyyy evet canım benim ilk senin mesajıma olan yanıtın içimi kıpır kıpır etmişti.Sana çok teşekkür ederim canım arkadaşım..İnşallah aminnnnn cümlemize..:dance:

Ayyyy evet canım benim ilk senin mesajıma olan yanıtın içimi kıpır kıpır etmişti.Sana çok teşekkür ederim canım arkadaşım..İnşallah aminnnnn cümlemize..:dance:

canım Allah mutluluğunuzu daim etsin, darısı benim de başıma inşallah :)

Back
X