Bilen arkadaşlar yardım lütfen!!!

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.652
448
Merhaba arkadaşlar.

e devlet i kullanarak ,

nüfüs kayıt örneği
ikametkah
ve lise diploması çıkartabilirmiyiz.

e devlete girdim ancak çıkartamıyorum acilde lazım bana bu evraklar. Hangi yolları izlemeliyim.

bu belgerin hepsi e-devletten alınıyor mu bilmiyorum. WEb sayfasında bilgi vardır, yok mu? Mesela lise diploması bana ilginç geldi.

Lise diplomasımı?

adli sicil kaydı alınabiliyor. ikametgah ve nüfus kayıt örneğide belki cıkıyordu. nettende araştırsana ?
araştırdım. ikametkah adı altında nufus kaydı diye birşeyde bulamadım. Alınıyor dediler ikametgah ama kafam durdu bulamıyorum

Nüfus kayıt örneğiyle ikametgah alınıyor diyebiliyorum ama lise diplomasının alındığını hiç sanmıyorum

Merhaba arkadaşlar.

e devlet i kullanarak ,

nüfüs kayıt örneği
ikametkah
ve lise diploması çıkartabilirmiyiz.

e devlete girdim ancak çıkartamıyorum acilde lazım bana bu evraklar. Hangi yolları izlemeliyim.​
Hiçbirisi alınmaz sadece sabıka kaydı alabilirsiniz.

aradım e devletin müşteri hismetlerini
ikametgak ve nufus kayıt örneği alınamıyormuş henüz.
ben duydum ama alınıyor diye. şaşırdım kaldım

sizde eminsiniz galiba
tamam teşekkür ederim.

peki kayıp olan diplomayı nasıl alıcaz. 15 saatlik yer okulun bulunduğu yer.
diploma verilmez peki ama buna denk bir evrak alacağımız fax isteyemezmiyiz.
acele yazıyorum kızlar.. çok acayip sordum biliyorum

sizde eminsiniz galiba
tamam teşekkür ederim.​
Evet eminim,bir ara bende denedim nüfüs için ama alınmadı sadece görünüyordu,ya bide alıntılarında sorun mu var alıntıla yazınca tuhaf çıkıyor,sanki kopyala yapıştır gibi oluyor.

evet alıntılarda sorun var. bende şimdi sizinkini alıntı yaparken tuhaf oldu

Mezun olduğunuz liseden mezuniyet belgesi gibi bir şey alınabilir belki. Ama şahsen yapılması gerekir diye düşünüyorum. Tabii bunlar sadece tahmin.

peki kayıp olan diplomayı nasıl alıcaz. 15 saatlik yer okulun bulunduğu yer.
diploma verilmez peki ama buna denk bir evrak alacağımız fax isteyemezmiyiz.
acele yazıyorum kızlar.. çok acayip sordum biliyorum​
Yakınlarınızda ilçe milli eğitim müdürlüğü varsa oraya bir müracat edin,onlar eski okulunuza fax yada eski okulunuzun bulunduğu yere ilçe milli eğitime Fax çekip sorabilirler eğer olmazsa okula gideceksiniz yada okulunuzun bağlı olduğu ilçe milli eğitime gideceksiniz,eğer o şehirde bir akrabanız varsa,anneniz falan onlarda gidip sorabilir.

okulu arayın konuşun, gönderebiliyorlar uygun birşeyse, ben dilekçemi imzalı şekilde yolladım maille, bana gereken bir belgeyi yolladılar.

senin alıntı yaptıklarında bir sorun oluyor sanırım. ben yeniledim sayfayı gitti o sorun

senin alıntı yaptıklarında bir sorun oluyor sanırım. ben yeniledim sayfayı gitti o sorun​
Sayfayı yeniledim ve bütün geçmişi sildim galiba yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…