- 23 Aralık 2021
- 51
- 37
- 8
- 27
- Konu Sahibi maviankaa123
Yumurtlamamın üstünden 7 8 gün geçti ve şuanda regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Takvime göre reglime göre 8 9 gün var daha bu neden olabilir? Hamilelikle bi alakası varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün sonra erken gebelik testi yaparsan bunun cevabını öğrenebilirsinYumurtlamamın üstünden 7 8 gün geçti ve şuanda regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Takvime göre reglime göre 8 9 gün var daha bu neden olabilir? Hamilelikle bi alakası varmı
az önce peçeteye açık pembe lekelenme geldi inşallah bu sefer olmuşturBen de seninle aynı durumdayım canım. Psikolojik mi diyorum bir yandan ama gerçekten bugün poşet taşıdım eve geldiğimden beri sol kasığımda batma var. Son iki üç gündür adet olcakmışım gibi sancılar bacaklarıma kadar sızlıyor. Beklemek zor geliyor iğneden 9 gün geçti inşallah bebişlerimiz bizimledir
Hadi inşallah test yapınca haber veraz önce peçeteye açık pembe lekelenme geldi inşallah bu sefer olmuştur
erken yumurtlama olabilir mi acaba hiç bakmadım çünkü programa göre söylüyorumYumurtlamadan 14 gün sonra sonuç belli olur yani adet kanaması da 14 gün sonra gerçekleşir erken gebelik olabilir belki
Erken yumurtlama sağlıklı bişe değil 28 günde bir adet gören bi kadının bile adetinin 14.günde yumurtlaması olur ya hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim bende bebek arzusu içindeyim 4 yıldır da benim olmadıErken yumurtlam
erken yumurtlama olabilir mi acaba hiç bakmadım çünkü programa göre söylüyorum![]()
Her kadının yumurtlama günleri farklı oluyor kimisi reglden hemen sonra yumurtlayabiliyor bakalım inşallah vardırrErken yumurtlama sağlıklı bişe değil 28 günde bir adet gören bi kadının bile adetinin 14.günde yumurtlaması olur ya hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim bende bebek arzusu içindeyim 4 yıldır da benim olmadıadetim 18 gündür gecikti mesela normalde 10 günden fazla gecikmezdi ama bakalım testler de bişe çıkmadı kan da da bişe çıkmadı ama gecikti işde
ya inşallah öyledir inşallah inşallah bu ay ilk defa bu kadar oldu gibi hissediyorum sadece göğüs uçlarımda acı var bilmiyorum belirti mibelirtilerin sanki döllenip rahme tutunmuş gibi geldi bana. normalde adet zamanı gögüs hassasiyetin oluyomu? olmuyosa bu günlerde gögüslerine dikkat et ağrı şişlik hassasiyette başlarsa hayırlı olsunnn![]()
Bu test bozuk benceBenim de adete 7 gun var ve test yaptım böyle cıktı yumurtlamamnin da 10 günü bugün ve şaşkınım böyle çıkar mi test![]()
Evet bencede bozk da ilk kez böyle oluyor bu arada yumurtlamadan 10 gun sonra test için erken mi acabaBu test bozuk bence
Ya kan testi olur da normal testleri bilemedim simdi ama bence adet gecmesini beklrmek 1 hafta falan daha iyi düşünmemeye çalışın çok atıyorum kimyasal olur bir şey olur en azından moraliniz bozulmasınEvet bencede bozk da ilk kez böyle oluyor bu arada yumurtlamadan 10 gun sonra test için erken mi acaba
Pembe leke yerleşme kanaması olabilir, bence adet gününden önce test yapma, olsa bile çıkmazsa moralin bozulmasinErken yumurtlam
erken yumurtlama olabilir mi acaba hiç bakmadım çünkü programa göre söylüyorum![]()
ya inşallah öyledir inşallah inşallah bu ay ilk defa bu kadar oldu gibi hissediyorum sadece göğüs uçlarımda acı var bilmiyorum belirti mi![]()
Benim de adete 7 gun var ve test yaptım böyle cıktı yumurtlamamnin da 10 günü bugün ve şaşkınım böyle çıkar mi test![]()
Doğru söylüyorsunuzPembe leke yerleşme kanaması olabilir, bence adet gününden önce test yapma, olsa bile çıkmazsa moralin bozulmasin