Bilen birisi varmııı? Hamile olabilir miyim?

Bir ayda 6 kez Ella hapı kullandım ve şuan 5 gündür gecikiyorum bu hap gecikme yapar mı bu durum normal mi hamilelikten şüpheleniyorum düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Siz afedersiniz manyak mısınız ella hapı senede 2 kereden fazla kullanilmamali ciddi sonuçlar yapabilir 6 kez kullanmak ne demek hiç mi arastirmadiniz bence acilen kadın doğuma randevu alın ve gidip durumu anlatın tövbe ya

Ay sormayın ya daha 1 senelik evliyim bi ilaç içerken 10 kere arastiriyorum madem bu kadar korkuyosunuz yapmayın bu işi söyle karşıdaki korunsun 1 ayda 6 kere ella hapı içmek ne demek bu nasıl cahillik
Ben üzülmüyorum böyle insanlara artık. Bu cahillikle üreyemez zaten hormon falan kalmamıştır. Sevişmeyi biliyorlar ama ilaç nasıl kullanılır bi açıp okumaktan acizler.

Ben üzülmüyorum böyle insanlara artık. Bu cahillikle üreyemez zaten hormon falan kalmamıştır. Sevişmeyi biliyorlar ama ilaç nasıl kullanılır bi açıp okumaktan acizler.
Ay sormayın valla sevisme diyince Altan girip üsten çıkmayı çok iyibilirler her detayı öğrenirler başına nasıl bi bela aldı nasıl sonuclancak kim bilir yani dediğiniz gibi ne hormon kalmıştır nede başka biseu zamanı gelincede doktor doktor gezer gebe kalamıyorum diye

Ne beşi ne onu bakalım ne kadar kanaman olacak ya da regl görecek misin ? Lanet erkeklerin keyfi için kendi sağlığınızın içine sıçıp batırıyorsunuz sonra da hamile miyim ? Bir defol valla sinirlerim bozuldu artık ya.

yaptığı yanlış olabilir cahil olabilir ama bu şekilde seet eleştirmenize gerek yok bence biraz fazla değil mi, belli ki bir hata yapmış yaşı da küçük. insanca anlatabilirsiniz, yaptığınız yorumlar kişiliğinde ne gibi yaralar açabilir. ben savunmuyorum yaptığı kesinlikle yanlış ama yine de sert kötü sözleri haketmiyor eleştirmenin de bi adabı var. üzücü

yaptığı yanlış olabilir cahil olabilir ama bu şekilde seet eleştirmenize gerek yok bence biraz fazla değil mi, belli ki bir hata yapmış yaşı da küçük. insanca anlatabilirsiniz, yaptığınız yorumlar kişiliğinde ne gibi yaralar açabilir. ben savunmuyorum yaptığı kesinlikle yanlış ama yine de sert kötü sözleri haketmiyor eleştirmenin de bi adabı var. üzücü
Okuma yazmayı bilem her insan kafasına gçre kullandığı ilacı bi açıp okur nedir ne işe yarar ne kadar içilir diye. Acımıyorum böyle insanlara üzgünüm. Şırda bir ağrı kesici bile içsek saati var günde kaç kere içileceğine bakarım fazla içmeyim diye.

Buraya sorana kadar bu ilacın yan etkilerini google den araştırabilirsiniz yeterince açıklayıcı cevaplar bulabileceğinizi düşünüyorum

En yakın zamanda bir doktora görünmenizi tavsiye ederim içtiğiniz ilaçlar muhtemelen değil bu ayınızı bu yılınızı da etkiler regl düzeniniz bozulur tabiki doktor daha iyi bilir eğer adet tarihiniz yaklaştıysa ve yaşınız küçükse internetten gizli gönderim ile hamilelik testi alabilirsiniz özel hastanelerin kan tahlilleri e nabıza çıkmaz özel hastanede doktora gidebilir veya kan tahlili yaptırabilirsiniz kendinize kesinlikle gerçek bir doğum kontrol yöntemi belirlemelisiniz bu şekilde sağlığınızdan olmanız çok muhtemel

Bir ayda 6 kez Ella hapı kullandım ve şuan 5 gündür gecikiyorum bu hap gecikme yapar mı bu durum normal mi hamilelikten şüpheleniyorum düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?
1 ayda 6 kere mi ella japı çok gerekli olmadan kullanılmaz ve ayrıca bi kere kullanıldı mı 6 ay içinde bir daha kullanılması önerilmez yani yılda en fazla 2 kere diyebiliyorum yanlışım varsa düzeltirsiniz de sen 6 kere 1 ayda hormonlarını alt üst etmişsin yazık sana ya valla acıdım şuan hamile falan değilsin ama bu hormonlarla belki 3-4 ay adet olamazsın zaten doktora görünüp danışmadan sakın başka hormon ilacı kullanmayın

Bir ayda mı ? Sen iyi misin bu nasıl bir cahillik hiç mi prospektüs okumadınız löp löp içmişsiniz hapları ?

SEN ÜREME olur mu. Çok laf geliyor ağzıma da işte ban yemek istemiyorum git ötede öldür hormonlarını burda değil.
vitamin niyetine bacım löp löp yutmuş

Canım sen naptın bır doktora danıs istersen böyle ilaçlar kafana göre kullanılmaz. Çok kötü sonuçları olabilir Allah korusun. hormonlarin alt üst olur. Karşı taraf korunsun siz napiyorsunuz doktor yazdığı için iki ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım kist tedavisi icin. Onda bile zorla içtim. Kist gitti hemen bıraktım . Yapmayın böyle şeyler

X