Bilen duyan arkadaşlar yardim edin lutfen.sertug sinan ege ve niyazi altintoprak

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
İki doktor arasındayım sertug sinan ege hakkında bilgi yok tanıyan ameliyat olan duyan varmi.bana yardım edin

Ben sertuğ beye ameliyat oldum yarın bi hafta olacak egosuz çok iyi bi doktor arkadasım da ona ameliyat oldu
Canim merhaba cok mutlu oldum cevap yazmana araştırıyorum ama cevap yazan yok tesekkur ederim öncelikle rica etsem foto paylasirmisin çok merak ediyorum doktoru nekadara amelyat oldun sadece estetik amaclimiydi memnunmusun yeni burnundan

Canim merhaba cok mutlu oldum cevap yazmana araştırıyorum ama cevap yazan yok tesekkur ederim öncelikle rica etsem foto paylasirmisin çok merak ediyorum doktoru nekadara amelyat oldun sadece estetik amaclimiydi memnunmusun yeni burnundan
Maalesef foto paylaşamam 😥 ama tam istediğim gibi doğal oldu arkadasım da kendisine yaptırdı instagram sayfasında nasıl görüyosan o sekşlde dogal yapıyor ben estetik amaclı yaptırdım ve xok memnunım hic agrım sızım olmadı eli cok hafif

Back
X