Bilen duyan varmı

BuGa 17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
173
100
53
28
Biri erkek ve kız damarı varmış bunları döndüren kadınlar varmış kız damarı donderince kız oğlan damarı donderince erkek oluyormuş böyle bişe duyan bilen var mı acaba dediğim kişi dondertmis olmuş

Biri erkek ve kız damarı varmış bunları döndüren kadınlar varmış kız damarı donderince kız oğlan damarı donderince erkek oluyormuş böyle bişe duyan bilen var mı acaba dediğim kişi dondertmis olmuş
Yok ya şehir efsanesidir😁 cinsiyet kromozomu babadan gelir, yumurta döllendiği an DNA bellidir cinsiyet değişmez. Bizler teknoloji sebebi ile ve yasal şeylerden ötürü geç öğreniyoruz sadece :)

Dönderince değil döndürünce.
Döndertmiş değil döndürtmüş.

Damarla mı çocuk oluyor yoksa eşinle cinsel ilişkiye girip spermleri yumurtanla birleşince mi?

Yok ya şehir efsanesidir😁 cinsiyet kromozomu babadan gelir, yumurta döllendiği an DNA bellidir cinsiyet değişmez. Bizler teknoloji sebebi ile ve yasal şeylerden ötürü geç öğreniyoruz sadece :)
Bilmiyorum diyen kişi ben donderttim oldu diyince merak ettim 😂

Dönderince değil döndürünce.
Döndertmiş değil döndürtmüş.

Damarla mı çocuk oluyor yoksa eşinle cinsel ilişkiye girip spermleri yumurtanla birleşince mi?
Yanlış olabilir merak etmek suç değil sonuçta

Yanlış olabilir merak etmek suç değil sonuçta
Cinsiyet damarla olmaz.

Birde bu damarı neresinden döndürtüyorlarmış acaba, inşallah vajinaya parmak atıp saçma sapan aha buldum dur damar elime geldi şimdi düzeltiyorum değildir umarım…

Cinsiyet damarla olmaz.

Birde bu damarı neresinden döndürtüyorlarmış acaba, inşallah vajinaya parmak atıp orada saçma sapan aha buldum dur damar elime geldi şimdi düzeltiyorum değildir umarım…
Karnından yani deri üstü galiba bankada saçma geldi ama merak ettim duyunca sadece

Rabb'imden başka kimse bilemez sağlıklı eli ayağı düzgün olsun yeterki

Karnından yani deri üstü galiba bankada saçma geldi ama merak ettim duyunca sadece
Uzun hikaye aslında bebekler anne karnında cinsiyet 3. Aya kadar belirleniyor.
Youtube de videolar var izle çok da keyifli.
Neden erkek çocuklarının da memeleri var. Çünkü ilk x kromozonu olarak rahme merhaba diyoruz…
Anne ve babadan gelen x ve y kromozonlarından oluşuyoruz sonra süreç başlıyor…

Bilmiyorum diye bir şey var mı? Akıl süzgecinden geçirmez mi insan? Devletin zorunlu ve ucretsiz kıldığı ilköğretimde öğretiyorlar gebelik oluşumunu. Bu kafalar için ölü yatırım gerçekten.
Öyle bişey var veya yok demedim hakeret etme hakkına sahip değilsiniz sadece merak dedim hurafeler sonuçta binbir çeşit hurafeler var

Bu kadar cahil olmayın

Back
X