- 18 Mart 2021
- 173
- 100
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya şehir efsanesidirBiri erkek ve kız damarı varmış bunları döndüren kadınlar varmış kız damarı donderince kız oğlan damarı donderince erkek oluyormuş böyle bişe duyan bilen var mı acaba dediğim kişi dondertmis olmuş
Bilmiyorum diyen kişi ben donderttim oldu diyince merak ettimYok ya şehir efsanesidircinsiyet kromozomu babadan gelir, yumurta döllendiği an DNA bellidir cinsiyet değişmez. Bizler teknoloji sebebi ile ve yasal şeylerden ötürü geç öğreniyoruz sadece :)
Yanlış olabilir merak etmek suç değil sonuçtaDönderince değil döndürünce.
Döndertmiş değil döndürtmüş.
Damarla mı çocuk oluyor yoksa eşinle cinsel ilişkiye girip spermleri yumurtanla birleşince mi?
Bilmiyorum kiBundan daha zekadan yoksun saçma sapan bir şey duymamıştım. Zaten %50 gibi bir ihtimalle istediği cinsiyet olacak. Ne demek DÖNDERTMİŞ ve olmuş?
Cinsiyet damarla olmaz.Yanlış olabilir merak etmek suç değil sonuçta
Bilmiyorum diye bir şey var mı? Akıl süzgecinden geçirmez mi insan? Devletin zorunlu ve ucretsiz kıldığı ilköğretimde öğretiyorlar gebelik oluşumunu. Bu kafalar için ölü yatırım gerçekten.Bilmiyorum ki
Karnından yani deri üstü galiba bankada saçma geldi ama merak ettim duyunca sadeceCinsiyet damarla olmaz.
Birde bu damarı neresinden döndürtüyorlarmış acaba, inşallah vajinaya parmak atıp orada saçma sapan aha buldum dur damar elime geldi şimdi düzeltiyorum değildir umarım…
Uzun hikaye aslında bebekler anne karnında cinsiyet 3. Aya kadar belirleniyor.Karnından yani deri üstü galiba bankada saçma geldi ama merak ettim duyunca sadece
Öyle bişey var veya yok demedim hakeret etme hakkına sahip değilsiniz sadece merak dedim hurafeler sonuçta binbir çeşit hurafeler varBilmiyorum diye bir şey var mı? Akıl süzgecinden geçirmez mi insan? Devletin zorunlu ve ucretsiz kıldığı ilköğretimde öğretiyorlar gebelik oluşumunu. Bu kafalar için ölü yatırım gerçekten.
Ne yazsam boşÖyle bişey var veya yok demedim hakeret etme hakkına sahip değilsiniz sadece merak dedim hurafeler sonuçta binbir çeşit hurafeler var
Bu kadar cahil olmayınBiri erkek ve kız damarı varmış bunları döndüren kadınlar varmış kız damarı donderince kız oğlan damarı donderince erkek oluyormuş böyle bişe duyan bilen var mı acaba dediğim kişi dondertmis olmuş