- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
Yaptır sende canım sevmiyorsan zormuş amaBenimde estetik degil zati yamuk o yüzden :) kemik yamuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptır sende canım sevmiyorsan zormuş amaBenimde estetik degil zati yamuk o yüzden :) kemik yamuk
Evet o var bide ailemi ikna edemiyom annem babam asırı pimpirik :)Yaptır sende canım sevmiyorsan zormuş ama![]()
Bence yaptırma doktora gittinmi herşeyde bir şey buluyorlar dikkat et bu konular da iyice araştır şişlik falan bu konuda da en iyi doktorun bilgilendirirİyi akşamlar kızlar
Aranızda burun ameliyatı olan var mı? Yada çevresinde burun ameliyatı olan biri? Burunda ki yamuk kemik düzeltilip şişen burun etine işlem yapılacak. Morluk şişlik herhangi bi dokunmada ağrı Vs kaç gün sürer? Çok ağrı oluyor mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ben değil erkek arkadasım olacak nefes almakta zorlanıyor mecbur yani öyle keyfi estetik gibi bi ameliyat değilBence yaptırma doktora gittinmi herşeyde bir şey buluyorlar dikkat et bu konular da iyice araştır şişlik falan bu konuda da en iyi doktorun bilgilendirir
Tamam canım sevinirimCanım eşim gelince sorym bı tam olarak nasıl ve ne sekılde kullanmıs ıznını yazıyım sana
Ne olacak kız burun ameliyatından sankiEvet o var bide ailemi ikna edemiyom annem babam asırı pimpirik :)
İşte grip olsam ambulans çağıracaklarNe olacak kız burun ameliyatından sanki![]()
var dediğin ameliyatın tıpkısının aynısı komşu kızı yaptıİyi akşamlar kızlar
Aranızda burun ameliyatı olan var mı? Yada çevresinde burun ameliyatı olan biri? Burunda ki yamuk kemik düzeltilip şişen burun etine işlem yapılacak. Morluk şişlik herhangi bi dokunmada ağrı Vs kaç gün sürer? Çok ağrı oluyor mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yaklaşık 3-4 sene önce oldum. Plastik cerrahta olmuştu ameliyatım hiç ağrım sızım olmadı şükür. Kanamam filanda olmadı. Hatta benim ağrı eşiğim çok düşüktür, bundan korktuğum için hep erteledim ama inan ahh bile demedim. Bir hafta alçıda kaldı burnum, benim tenim normalde de hassas olduğu için morluklarım biraz uzun zaman aldı geçmesi. Şişlik ilk 3-4 gün diye hatırlıyorum. Sonrasında hiç bir şeyim olmadı. Eşim kbb de olmuş. Onun ameliyat sonrası müthiş zorlu geçmiş, kanaması, ağrısı çok olmuş.İyi akşamlar kızlar
Devlet Hastanesinde olmayı düşünüyor erkek arkadaşım daha mı sıkıntılı olur o zamanvar dediğin ameliyatın tıpkısının aynısı komşu kızı yaptı
yapan cerrahın çok önemli olduğunu söylüyorlar
burun ameliyatlarının en zor ameliyatlardan biri olduğunu yerine oturtmanın çok zor olduğunu da
şişlik ve morluk bir hafta çok uzun gidiyor
buruna epey bir süre zarar gelmemesi gerekiyor
Ay benimkide devlet hastanesinde olacak zor geçecek o zamanYaklaşık 3-4 sene önce oldum. Plastik cerrahta olmuştu ameliyatım hiç ağrım sızım olmadı şükür. Kanamam filanda olmadı. Hatta benim ağrı eşiğim çok düşüktür, bundan korktuğum için hep erteledim ama inan ahh bile demedim. Bir hafta alçıda kaldı burnum, benim tenim normalde de hassas olduğu için morluklarım biraz uzun zaman aldı geçmesi. Şişlik ilk 3-4 gün diye hatırlıyorum. Sonrasında hiç bir şeyim olmadı. Eşim kbb de olmuş. Onun ameliyat sonrası müthiş zorlu geçmiş, kanaması, ağrısı çok olmuş.
Doktora bağlı, ben özelde olmadım ki, üniversite hastanesiydi.Ay benimkide devlet hastanesinde olacak zor geçecek o zaman![]()
İzmirde iyi doktorlar var diyorlar bide işin kötüsü kaşınıyormuş ameliyattan sonra hapşurup öksürme olmucakmış öyle demişti arkadaşBen değil erkek arkadasım olacak nefes almakta zorlanıyor mecbur yani öyle keyfi estetik gibi bi ameliyat değil![]()
Askerde o yüzden biraz sorun pek fazla kalmadı ama darbe alması daha olası askeriyedeBenim nişanlım olmuştu, morarma vs hiç olmadı ama ağrısı çok olmuştu. Aylarca dokundurtmadı hatta..
Kırklarelinde olacak ordaki doktor nasıl bilmiyorum ertele biraz diyorum ama ertelerse kalır o öyle yaptırmazİzmirde iyi doktorlar var diyorlar bide işin kötüsü kaşınıyormuş ameliyattan sonra hapşurup öksürme olmucakmış öyle demişti arkadaş
Hee ben özel sandım :)Doktora bağlı, ben özelde olmadım ki, üniversite hastanesiydi.
Bana bile elletmiyordu vallaAskerde o yüzden biraz sorun pek fazla kalmadı ama darbe alması daha olası askeriyede
Askeriyenin sevk ettiği hastanede olacak ya bende öyle diyorum dinletemedimBana bile elletmiyordu vallaDoktoru iyi seçmesi gerek ama, rastgele bir doktora olmasın.