Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benım ıcımdede uktedır bu...ben ozel hastaneye gıdıyordum yarı ozel olan.24 haftada renklı cd ve foto verdıler o kadar....bır daha ıstersem 200 tl ucret talep ettıler..sonradan ogrendım polınıklık olan yerler 20 tlye ustelık her gıttıgımde renklı bakıyorlarmış....ben bunu 32 mı 33 haftamdamı ne oğrendım...gıttım 20 tl verdım ama dr son aylarda bebeklerın yerı olmadığını o yüzden yuzunu gostermeyecegını soyledı genede baktı ama gercektende sadece renklı poposunu gormustuk sadece keşke daha once gıtseydım yanı ucuz olupta hep renklı bakan yerler var ama sona kalmışssınız sızde
Valla bana da hiç renkli foto vermedi doktorum bi kere verecekti oğlum yüzünü dönmedi sonrasında da gec kalmıştık büyüdüğü icin artık olmaz dedi dr. Bendekilerde hep siyah beyaz maalesef