- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Bi denesem diyorum olmaz mı ya sence yoğurt şimdi bundanKesilmis yani. Yogurt olmaz artik ondan. Lor falan yapabilirsin yani o sekilde degerlendirebilirsin. Internette oluyor nasil yapılacağı.
Kesilmiş süt. Arkadaşların dediği gibi peynir yapabilirsiniz ama sabah siz ise gidince aksama kadar üstü ortuk olmasın yoğurdun yoğurt 3 saatte mayalanir hadi 4 saat olsun eğer sabah saat 9 dan akşam 5 kadar üstü kapalı bekler se yoğurt sulanabilir. Katı olmaz.Ya kızlar bu ara marketten yoğurt almak yerine evde kendim yapmaya kafayı taktım. . Sabah işe giderken mayaliyorum akşam ben gelene kadar olmuş oluyor. .
Şimdi ilk defa bi sorunla karşılaştım normalde süt aldım hani marketten değil inekleri olan bi yerden.. ama sütü kaynatinca süt böyle ayrışır gibi zerre zerre tanecikli bşey oldu .
Ya bu ne demek anlamadı ben ?????
Kızlar ısrar ve inatla yoğurt yapmaya koyuldum bakalım ne olacak
Çelişki sezdimEvet kızlar sözünuzu dinledim ve onu peynir yaptım çok lezzetli oldu teşekkür ederim
Artık yoğurt denemem bi dahaki sefere
Yok valla önce yoğurt yapayım dedim 1 saat bekledim baktım olmuyor bende Çökelek yaptimÇelişki sezdim
Peki o haldeYok valla önce yoğurt yapayım dedim 1 saat bekledim baktım olmuyor bende Çökelek yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?