- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
kızlar bişeyi çok merak ediyorum..bazı çocuklar görüyorum annelerinin peşinden hiç ayrılmıyolar anne mutfağa çocuk oraya anne odaya çocuk peşinde çok hoşuma gidiyo benim kızım haftaya 2 aylık olucak daha çok küçük ama ben böyle olmasını heran yanımda olmak istemesini istiyorum..
ama bazı çocuklarda annelerine bu kadar düşkün değiller başkalrının mama yedirmesine uyutmasına tepki göstermiyolar anneyi aramıyolar acaba bu yetiştirmeyle mi alakalı?
acaba zamanla bendemi senin gibi düşünücem...
ama nebilim kimseye gitmesin kimse onunla ilgilenmesin ilgilense bile kızım hep bana gelsin her dk peşimde olsun istiyorum..
peki sürekli başkalarıyla içiçe olmak çocuğun anneden bağımsız olmasına neden olurmu?
hani herkes ilgileniyo ya obakımdan...
kızlar bişeyi çok merak ediyorum..bazı çocuklar görüyorum annelerinin peşinden hiç ayrılmıyolar anne mutfağa çocuk oraya anne odaya çocuk peşinde çok hoşuma gidiyo benim kızım haftaya 2 aylık olucak daha çok küçük ama ben böyle olmasını heran yanımda olmak istemesini istiyorum..
ama bazı çocuklarda annelerine bu kadar düşkün değiller başkalrının mama yedirmesine uyutmasına tepki göstermiyolar anneyi aramıyolar acaba bu yetiştirmeyle mi alakalı?
canım soylediğin bana da çok cazip geliyor. şu an bebeklerimizi kimseyle paylaşamıyoruz. ve de ben sevmeye sevilmeye doymayan bir insanım. ben de çok istiyorum oğlum en çok beni sevsin yanımdan ayrılmasın. sarılsın bana hep sımsıkı...
ama çocuğumun özgüveni çok yüksek olsun istiyorum. pısırık olup hep birilerinin arkasına sığınmasın. bilmiyorum bunların biirbiriyle alakası var mı ama sanırım dengeyi iyi kurmak lazım. çocuk yetiştirmek zor iş azizim
canım sence bir çocuğun annesinin peşinden ayrılmaması nereye giderse peşinde dolanması, başka insanlara tepkili ve çekingen durması iyi ve normal bir şey mi?kızlar bişeyi çok merak ediyorum..bazı çocuklar görüyorum annelerinin peşinden hiç ayrılmıyolar anne mutfağa çocuk oraya anne odaya çocuk peşinde çok hoşuma gidiyo benim kızım haftaya 2 aylık olucak daha çok küçük ama ben böyle olmasını heran yanımda olmak istemesini istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?