Bilen varmıııı anti cmv igm

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
5.567
4.132
173
Bu degerım 1.36 ama referans degerı normal diyor da genelde bu tarz rakamlar hep yüksek söylenılmış bilen biri benı aydınlatabilir mi ChatGPT de sordum oda pozitif diyor e nabızda değer normal gözüküyor bazı değerler kırmızı ama bu normal mı bilen Benı aydınlatırım düşünmekten uyuyamıyorum

çok açıklayıcı yazmamışsınız net anlayamadım ama şöyle aydınlatayım İGM - Mevcutta var olan bir virüsü İGG - Geçmişte geçirerek ya da aşısı olunarak bağışıklık kazanıldığını ifade ediyor sizin hangisi kırmızı

çok açıklayıcı yazmamışsınız net anlayamadım ama şöyle aydınlatayım İGM - Mevcutta var olan bir virüsü İGG - Geçmişte geçirerek ya da aşısı olunarak bağışıklık kazanıldığını ifade ediyor sizin hangisi kırmızı
Anti cmv igm olan bende kırmızı değil ama değer ınternette fazla dıyor resim attım ona bakarmısınız

Resimde ki 7 değere bakarmısınız bi anti cmv ıgm

ben yazarken attınız heralde şimdi gördüm o yüzden. değerleriniz normal aslında kırmızı çıkması bağışıklığınız olmadığından. sadece anti hbs yani hepatit b bağışıklığınız varmış antikorunuz olduğundan kırmızı çıkmış o da. yani bir sıkıntı yok sonuçlarınızda

ben yazarken attınız heralde şimdi gördüm o yüzden. değerleriniz normal aslında kırmızı çıkması bağışıklığınız olmadığından. sadece anti hbs yani hepatit b bağışıklığınız varmış antikorunuz olduğundan kırmızı çıkmış o da. yani bir sıkıntı yok sonuçlarınızda
O değeri çok kafama taktım uyku girmedi gözüme değer fazla olsaydı kırmızı olurdu dıye düşünüyorum ama bırı bana chatgptden bak dedıydı o değer gelince pozitif olarak göstetyo anlamadım neden sıstemde kırmızı değilken orda o yüksek olarak gösterıyor ınternetten baktıkça dahada beynim bulandı

Resimdeki anti cmv ıgm de sıkıntı yok ozaman değil mi değer arası 0.9 da benım değer 1.36

sınıra yakın önemli değilmiş şimdi birine daha danıştım sizin için sorduğum kişinin de 1.6 çıkmış değeri doktor önemli değil demiş sizin de değildir o halde
Sağolun teşekkür ederım Allah razı olsun inşallah öyledir

Back
X