bilen varsa lütfen yardım etsin!

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
Merhaba arkadaşlar.ben eşimden boşanmak için 2013 haziran ayında dava açmıştım.davam 4.celsede son buldu.hakim karara bağladı.(eşim alkol alıp bana şiddet uyguluyodu önceki konulardanda okuyanlar bilir)2014 mart ayındaydı son davam.fakat o tarihten itibaren dosya yargıtayda.sanırım karşı taraf itiraz etmiş ve dosya bir türlü yargıtaydan çıkmadı.benim sorum bu durumu yaşayanlar varmı daha ne kadar beklicem bilen varmı?ayrıca şimdiki korkumda davanın yeniden görülmesi acaba bu dava yeniden görülsün diye bir karar çıkarmı yargıtay tarafından artık uğraşmak istemiyorum ben böyle bir karar çıkarsa ne yapayım lütfen yardımcı olurmusunuz bilenleriniz varsa

Yargıtaydan 1 seneden önce gelmez. Muhtemelen dosyanız onanir. Rahat olun tazminat kazandınız mı? Nafaka bağlandı mı?

Avukatiniz yok mu? Ona danissaniz size daha sağlıklı bilgi verebilir aslında...
Avukatım var ama eski komşumuz sağolsun çok fazla bir para talep etmeden davama girdi ama bana net cevaplar veremiyor.neden hala yargıtayda diyrum en az 8 ay diyo.yani davanın yeniden görülme olasılığını bile internetten araştırıp öğrendim

Avukatım var ama eski komşumuz sağolsun çok fazla bir para talep etmeden davama girdi ama bana net cevaplar veremiyor.neden hala yargıtayda diyrum en az 8 ay diyo.yani davanın yeniden görülme olasılığını bile internetten araştırıp öğrendim
Hadi ya... harhangi bir avukatı arayıp durumu anlatsaniz?

Yargıtaydan 1 seneden önce gelmez. Muhtemelen dosyanız onanir. Rahat olun tazminat kazandınız mı? Nafaka bağlandı mı?
Ohh içime su serptiniz.evet hakim 20 bin tl tazminat 300 tlde cocuğa nafaka verdi çocugumda bana verildi zaten ama eşim nafaka hiç bişey ödemiyor

Paniklemeyin, problem yok. Yukarıda bir arkadaş demiş zaten. 1 yıldan önce gelmez diye.. doğru kesinlikle.
Sorun yok, içiniz ferah olsun,itiraz gibi bir durum olsa haberiniz olurdu zaten..

Su anda DGM ler kuruluyor. O yüzden kargaşa mevcut . Yargıtaya giden dosya hemen gelmez. Tazminatı ödedi mı?ödemediği nafaka tutarını icraya verdiginde 3 gün sonra ödemesini yapar. Esın ne kadar kazanıyor. Cocuk keç yasında?
Ohh içime su serptiniz.evet hakim 20 bin tl tazminat 300 tlde cocuğa nafaka verdi çocugumda bana verildi zaten ama eşim nafaka hiç bişey ödemiyor

esin temhize goturmus korkma bosanman bitmis zaten.bu durum eger geri donusun olsaydi mahkeme duserdi donmedigin icin dosya kapanir ve bidaha mahkeme olmaz seni yada varsa av.cagirmazlar hakim karari bozmaz.benim basima geldi karardan sonra temhize goturdu 9ay bekledim kimligi degismek icin.sende sabret az kalmis tc ni sorgula belkide bitmisdir soyadina bak.umutsuzluga kapilma az kalmis yolun sonuna gelmissin

Yargitay dan dosya 1 yildan erken gelmez zaten endiselenmeyin. Eger yargilamada buyuk bir hata yapilmazsa dosya bozulmaz yani yeniden yargilamaya gerek kalmaz. Dosya gelmeden net bir bilgi olusmadigi için avukatiniz da size bilgi veremiyordur. Dosya Yargitay dan donunce o da sizi mutlaka bilgilendirecektir.

Su anda DGM ler kuruluyor. O yüzden kargaşa mevcut . Yargıtaya giden dosya hemen gelmez. Tazminatı ödedi mı?ödemediği nafaka tutarını icraya verdiginde 3 gün sonra ödemesini yapar. Esın ne kadar kazanıyor. Cocuk keç yasında?
davamın 3.celsesinde tanıklar dinlendi.4.yani son celsesinde karara bağlandı hakim 22 bin tl tazminat verdi.her ay 300 tlde çocuğa nafaka bağladı.ama ne nafaka nede tazminat hiçbirisini almadım.
karşı taraftan hiç bir ödeme yapılmıyor.
avukatıma sorduğumda karşı taraf itiraz etti dosyayı yargıtay inceliyor dedi.
ama 2014 mart ayından itibaren hala bir haber yok sürekli edevlete girip bakıyorum dava devam ediyor yargıtayda diye yazıyor.
çocuğum 2,5 yaşında

esin temhize goturmus korkma bosanman bitmis zaten.bu durum eger geri donusun olsaydi mahkeme duserdi donmedigin icin dosya kapanir ve bidaha mahkeme olmaz seni yada varsa av.cagirmazlar hakim karari bozmaz.benim basima geldi karardan sonra temhize goturdu 9ay bekledim kimligi degismek icin.sende sabret az kalmis tc ni sorgula belkide bitmisdir soyadina bak.umutsuzluga kapilma az kalmis yolun sonuna gelmissin
inşallah yeniden görülmez bir tanıdık uzun zman geçmiş yeniden görülsün der yagıtay dedi.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.açıkcası korktum

Yargitay dan dosya 1 yildan erken gelmez zaten endiselenmeyin. Eger yargilamada buyuk bir hata yapilmazsa dosya bozulmaz yani yeniden yargilamaya gerek kalmaz. Dosya gelmeden net bir bilgi olusmadigi için avukatiniz da size bilgi veremiyordur. Dosya Yargitay dan donunce o da sizi mutlaka bilgilendirecektir.
merakla bekliyorum.ama inşallah sonuç kötü olmaz

k
inşallah yeniden görülmez bir tanıdık uzun zman geçmiş yeniden görülsün der yagıtay dedi.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.açıkcası korktum
korkma cicim siginma evinde bu bi cogunun basina geldi ve sonunda bitti.benimde ayni sekilde oldu en gec bir yada iki ay sonra biter mahkeme felan olmaz takma kafana

Ödemediği nafaka icin icraya basvur lütfen. Esın ne kadar maaş alıyor.
icraya verdi avukatım ama süreç nasıl oluyor bilmiyorumki hiç birşey.
şuan babası içincü şahıs olarak gösteriliyor icra davamda.
nekadar maaş aldığıı bilmiyorum.çünkü nafaka ve tazminat ödememek için işten çıktı.
şuandaki işinin sadece servis şöforlüğü olduğunu biliyorum

Back
X