bla bla Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Aralık 2009 1.181 415 333 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bla bla #1 kızlar numara engelleme bilen varmı.tlf samsung değil hattım avea.bir bilen varsa ne olur yardım etsin
kızlar numara engelleme bilen varmı.tlf samsung değil hattım avea.bir bilen varsa ne olur yardım etsin
kafanereyebizoraya T.C. silinemez ! Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 3.298 40 158 33 Balıkesir 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bla bla #2 telefonun modelıne göre değışır herhalde bıraz kurcala bakalım ayarlar - arama ayarları - çağrı engellemden yapıyorum ben ama her telde farklı olabılır
telefonun modelıne göre değışır herhalde bıraz kurcala bakalım ayarlar - arama ayarları - çağrı engellemden yapıyorum ben ama her telde farklı olabılır
1 1gypsy Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2011 1.017 15 118 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bla bla #3 kafanereyebizoraya .!.: telefonun modelıne göre değışır herhalde bıraz kurcala bakalım ayarlar - arama ayarları - çağrı engellemden yapıyorum ben ama her telde farklı olabılır Genişletmek için tıkla... nokia mı sizinki? engellenen numara geri açılıyor mu acaba
kafanereyebizoraya .!.: telefonun modelıne göre değışır herhalde bıraz kurcala bakalım ayarlar - arama ayarları - çağrı engellemden yapıyorum ben ama her telde farklı olabılır Genişletmek için tıkla... nokia mı sizinki? engellenen numara geri açılıyor mu acaba
kafanereyebizoraya T.C. silinemez ! Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 3.298 40 158 33 Balıkesir 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bla bla #4 1gypsy .!.: nokia mı sizinki? engellenen numara geri açılıyor mu acaba Genişletmek için tıkla... bu dedığım lg samsung var bıtanede onda bıraz farklı daha karışık ama hıç no engellemedım onda :26: ama engellenen numarayı sonradan kaldırabılıyorum lg de
1gypsy .!.: nokia mı sizinki? engellenen numara geri açılıyor mu acaba Genişletmek için tıkla... bu dedığım lg samsung var bıtanede onda bıraz farklı daha karışık ama hıç no engellemedım onda :26: ama engellenen numarayı sonradan kaldırabılıyorum lg de
E E__ Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2012 17 0 16 İstanbul 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bla bla #5 en kesin yolu bir avea bayisine git hallederler ama ne kadar para alırlar bilemem.
3 tam 1 robot bin şükür 🍀 Kayıtlı Üye 10 Eylül 2011 5.618 22.537 598 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bla bla #6 numara engelleme telefon özelliğidir canım bi kurcala telefonu ama yoksa müşteri hizmetlerini ara tee bayiye gitmeye gerek yok
numara engelleme telefon özelliğidir canım bi kurcala telefonu ama yoksa müşteri hizmetlerini ara tee bayiye gitmeye gerek yok
nev81 SABIR ACI,MEYVESİ TATLI.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 4.128 404 73 Ankara 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bla bla #7 Hattın avea değil,telefonun da samsung değilse şunu sorayım,telefonun android mi?Eğer adroid sistemli ise telefonun,google playdan çağrı yöneticisi diye ücretsiz bir program var onu indir ve istediğin arama-mesaj engelleyebilirsin...
Hattın avea değil,telefonun da samsung değilse şunu sorayım,telefonun android mi?Eğer adroid sistemli ise telefonun,google playdan çağrı yöneticisi diye ücretsiz bir program var onu indir ve istediğin arama-mesaj engelleyebilirsin...