Bilen varsa yardım etsin :(

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
35
Arkadaslar ben siyahları attımmakınaya nasıl oldu nasıl gırdı bılmıyorm kucuk bır fıskos örtüsü vardı simli oda girmis sımdı esımın tüm kıyafetleri sim ıcınde :KK43: nasıl gececek bu bıde sıyah kot falan esimin en sevdıgı esofmanıda sim icinde :KK43: bilen varmı sıdmı camasırları cıkardm makınayı durulamaya getrdm makınanın ıcıde sim dolmus tekrar atacam sızce gecermı :KK43: ??

Ben de tam tekrar yıka diyecektim. Olmazsa muslukta yikayip makinada tekrar yika. Su tutunca gecer belki bi tanesinde denesene.

Arkadaslar ben siyahları attımmakınaya nasıl oldu nasıl gırdı bılmıyorm kucuk bır fıskos örtüsü vardı simli oda girmis sımdı esımın tüm kıyafetleri sim ıcınde :KK43: nasıl gececek bu bıde sıyah kot falan esimin en sevdıgı esofmanıda sim icinde :KK43: bilen varmı sıdmı camasırları cıkardm makınayı durulamaya getrdm makınanın ıcıde sim dolmus tekrar atacam sızce gecermı :KK43: ??
temizlenecek durumdaysa silkeleyerek gidermeye calisin. makineyi once bi bos calistirin kalintilar sksin gitsin. kiyafetleri de artik yikaya yikaya gider. gecmis olsun.

Phahah ay güldüm kusura bakma
Giydir eşine gezsin parıl parıl :KK70:

şaka bir yana makinanın içini mi temizletseniz acaba?

Makinanın içini silip tekrar durulayın silkeleyerek dışarda rüzgarda kurutun aksama kadar kalsalar üstlerinde pek bir şey kalmaz. Az da olsa kalırsa zaten fırçayla veya şu yapışkanlı tüy/kıl alıcılarla veya koli bandıyla üstesinden gelirsiniz.

Çık balkona kıyafetleri teker teker silkele tekrar yıka kurut yine silkele.
Geçmezse yine yıka.

bence makinayı boş çalıştırın önce içi temizlensin.sonra kıyafetleri tekrar durulama yapın.baktınız olmadı koli bantı alın.kıyafetlerin üzerine yapıştırıp çekin.belki saçma gelecek size ama işinize yarayabilir.
:KK9::KK9:
Aaa evet tüy temizlemede çok işe yarayan bir yöntem simleri de temizler mutlaka.

Tesekkurler arkadaslar sımdı bos calıstrdm durulama yaptm makınayı smdı getı attm camasırları ya cok fazla sim olmus gececek gıbı degıl tekrar durulama yapıyorm cıksın serecem kusursun cırparm tekrar atarm ınsallah gecer yoksa dilinden kurtulamam cok dalga gecer :KK43:

Tesekkurler arkadaslar sımdı bos calıstrdm durulama yaptm makınayı smdı getı attm camasırları ya cok fazla sim olmus gececek gıbı degıl tekrar durulama yapıyorm cıksın serecem kusursun cırparm tekrar atarm ınsallah gecer yoksa dilinden kurtulamam cok dalga gecer :KK43:
çırpmakla olmaz o kadar çoksa.bir önceki sayfada da yazmıştım.koli bantı işinizi çözecek:KK66: kurutun ve koli bantıyla temizleyin.

Benimde basima geldi hemde esimin is uniformasiydi :KK53: yikayinca geciyo, ama yinede kizlarin dedigi gibi bosken bi calistirin makinayi

Makineyi bos calistirin kisa programda, ici temizlensin. Camasirlari da kurutup silkeleyin, kedi killarini toplamak icin kucuk rulolar var onlarla deneyebilirsiniz toplamayi, cevrenizde kedi besleyen varsa onda vardir mutlaka.

Yıkamayla geçmez sanırım. Ama kurutunca silkelerdiniz.

Ya da şu bantlı rulolar varya, toz tüy alıyor. Silkelemenin yetmediği noktada kesin çözüm olur sanki.

ay ben de ilk evlendiğimiz zaman beyazları morartmıştım bi kere, tabi bi kaç kere yıkayıp hepsini beyazlatmıştım ama bi eşofmanı vardı eşimin çok açık gri o hala pembemsi, ne yapsam geçmedi, evde giyiyo zavallım :KK53: ama hala konuşuyo bunu :eek: anneme falan şikayet etmişti :63:
bence de makinayı boş çalıştırsaydın bi kısa programda içi temizlenseydi önce sonra yıkasaydın, simse kolaycacık çıkar diye düşünüyorum :KK24:

Kuruduktan sonra iyice öırparsanız geçer bence. Makinayada boş durulama yaptırın içindeki gitsin. Sizin kıyafetler olsa neyse de eşinizinki olunca konik olmuş cidden:KK53:

bende yapmıştım aynısını..
ön tarafı simli tişörtüm karışmıştı benimde..
bütün siyahlar parıl parıl sim olmuştu:KK48:
keşke tekrar makinaya atıp iyice sıvamasaydınız simleri..
serip kuruttuktan sonra kuvvetlice silkelemeniz yeterli olcaktı..
aklınızda bulunsun, uçuşuveriyolar, hiçbişey kalmıyo..

koli bantına da gerek yok ki artık..rulo şeklinde yapışkanlı pratik bantlar var..koçtaşta falan satılıyor ..bakim resim bulursam atayım..

X