Kızlar. Boşanmak istiyorum 25 yaşındayım mutsuz bı evlilik sürdürüyorum 3 senedir. Piskoljim zaten alt üst olmuş Konu açmışim zaten girib okuya bilirsiniz çalışmıyorum. Ev hanımıyım.bosanmayla iygili hiç bı bilgim yok nasıl yapmalıyım nereye gidicem boşanmak hukukları bana yardım edin lütfenne yapmam gerekiyor???
Konu yanlış yerde burası cinsellik,konunuzla pek alası yok genel hatlarıyla, sebebiniz nedir boşanmak için. Çalışmıyormuşsunuz sanırım bebeğinizde West sendromu çıkmıştı, cok büyük seyler mi var ayrılamaniz için aileniz destek mi
Kızlar. Boşanmak istiyorum 25 yaşındayım mutsuz bı evlilik sürdürüyorum 3 senedir. Piskoljim zaten alt üst olmuş Konu açmışim zaten girib okuya bilirsiniz çalışmıyorum. Ev hanımıyım.bosanmayla iygili hiç bı bilgim yok nasıl yapmalıyım nereye gidicem boşanmak hukukları bana yardım edin lütfenne yapmam gerekiyor???
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.