Bilenler acil baksınnn

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
Birinin kredi kartı numarasını öğrenmek istiyorum. Ama elimde sadece hesap numarası var.
Yani zamanında o hesaba para göndermiştim fakat şimdi kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Maddi olarak bi zarar verdim onu göndermek istiyorum.
Kredi kartı numarasını bu hesap numarasından öğrenebilirmiyim bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Bildiğim kadarıyla hayır ama hesap numarası varsa o hesaba yatırabilirsiniz parayı, nasılsa adının ve soyadının ikişer harfi çıkacak karşınıza, teyit etmiş olursunuz...

Emin değilim işte :/ kullanıyormu hesap kartı duruyormu ? Hem kredi kartı borcunu ödemiş olurum die düşündüm. Müşteri hizmetlerinden alamazmıyım acaba ?

Yok müşteri hizmetleri vermez özel bilgi neticede ama hesabına yatırırsanız paranın sizden geldiğini görebilir hem, karta yatırırsanız bilemez ya da farkedemez. Hesabın aktif olup olmadığını kolaylıkla bankadan öğrenebilirsiniz

Yok müşteri hizmetleri vermez özel bilgi neticede ama hesabına yatırırsanız paranın sizden geldiğini görebilir hem, karta yatırırsanız bilemez ya da farkedemez. Hesabın aktif olup olmadığını kolaylıkla bankadan öğrenebilirsiniz
Peki. Teşekkür ederim yardımınız için :)

X