- 6 Eylül 2023
- 7
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi mine yucel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamiş sindir0 aralığında henüz 1 üstüne çıkmamış yani negatif biraz daha bekleyin bence. geçen ay adetten bir gün önce kan verdim 7.8 çıkmıştı. o gün akşam da kanamam oldu regldi yani belliydi. doktor bir daha kan ver dedi hatta regl bitince de tekrardan ümit bağlayıp gitmek istemedim. sanırım kimyasal gebelikti. ben de bu ay yine bekliyorum umarım bebislerimiz olur. henüz 3.5 aylık evliyim ve biraz heyecanlıyim açıkçası. mantar enfeksiyonun olduğu için başlarda sanırım olmadı.. ve bana enfeksiyon geçti dedi doktor ama halen balık kokusu var delirmek üzereyim kizlae![]()
Teşekkür ederimNegatif maalesef![]()
Teşekür ederimNegatif maalesef![]()
İstiyorsanız inşallah en kısa zamanda olurTeşekkür ederim
Çok istiyorum ama olmuyor nasip ten öte yol yok derlerİstiyorsanız inşallah en kısa zamanda olur
En hayırlı zamanda güzel haberiniz gelsin inşallahÇok istiyorum ama olmuyor nasip ten öte yol yok derler
Teşekkür ederim herkez çok duyarliGebe değilsiniz
çok teşekkür ederim inşallah oyleyimdir ama sanmıyorum bakalım. rabbim isteyen herkese versin inşallahİnşallah hamiş sindir
Bu arada testi adet tarihinizden kaç gün sonra yaptınız?çok teşekkür ederim inşallah oyleyimdir ama sanmıyorum bakalım. rabbim isteyen herkese versin inşallahkimsenin kucağını boş birakmasin. bunu beklemek zormus..
canım bat 20 Ağustostu ben 19 Ağustos aksami adet oldumBu arada testi adet tarihinizden kaç gün sonra yaptınız?
Bu paylaştığınız ekran görüntüsü için sordum. Oradaki değeriniz çok düşük. O yüzden battan önce yaptıysanız çıkmamıştır diye düşündüm. Adet gününüzde 7.85 çıkması muhtemelen kimyasal gebelik geçirdiğinizi gösteriyor. Tabi ki uzman değilim ama çok araştırdım bu konuları.canım bat 20 Ağustostu ben 19 Ağustos aksami adet oldum19 Ağustosta aynı zamanda kan vermiştim 7.85 çıkmıştı işte..