Bilenler cevap verebilir mi

mine yucel

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
7
1
1
37

Eklentiler

• IMG_20230906_003218.webp
    IMG_20230906_003218.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 51
0 aralığında henüz 1 üstüne çıkmamış yani negatif biraz daha bekleyin bence. geçen ay adetten bir gün önce kan verdim 7.8 çıkmıştı. o gün akşam da kanamam oldu regldi yani belliydi. doktor bir daha kan ver dedi hatta regl bitince de tekrardan ümit bağlayıp gitmek istemedim. sanırım kimyasal gebelikti. ben de bu ay yine bekliyorum umarım bebislerimiz olur. henüz 3.5 aylık evliyim ve biraz heyecanlıyim açıkçası. mantar enfeksiyonun olduğu için başlarda sanırım olmadı.. ve bana enfeksiyon geçti dedi doktor ama halen balık kokusu var delirmek üzereyim kizlae 😞😪

0 aralığında henüz 1 üstüne çıkmamış yani negatif biraz daha bekleyin bence. geçen ay adetten bir gün önce kan verdim 7.8 çıkmıştı. o gün akşam da kanamam oldu regldi yani belliydi. doktor bir daha kan ver dedi hatta regl bitince de tekrardan ümit bağlayıp gitmek istemedim. sanırım kimyasal gebelikti. ben de bu ay yine bekliyorum umarım bebislerimiz olur. henüz 3.5 aylık evliyim ve biraz heyecanlıyim açıkçası. mantar enfeksiyonun olduğu için başlarda sanırım olmadı.. ve bana enfeksiyon geçti dedi doktor ama halen balık kokusu var delirmek üzereyim kizlae 😞😪
İnşallah hamiş sindir

canım bat 20 Ağustostu ben 19 Ağustos aksami adet oldum 🤷‍♀️ 19 Ağustosta aynı zamanda kan vermiştim 7.85 çıkmıştı işte..
Bu paylaştığınız ekran görüntüsü için sordum. Oradaki değeriniz çok düşük. O yüzden battan önce yaptıysanız çıkmamıştır diye düşündüm. Adet gününüzde 7.85 çıkması muhtemelen kimyasal gebelik geçirdiğinizi gösteriyor. Tabi ki uzman değilim ama çok araştırdım bu konuları.

Back
X