- Konu Sahibi incitanemtuana
-
hihoyyyt ne güzel yaa buaralar hep böyle güzel haberler aliyoruzzemuszemusŞeniz
canim cok sevindim hayirli olsun allah güzel bir hamilelik kolay bir dogum nasip etsin insallah:Saruboceq:
rabbim saglikla sihhatli kucagina almayi nasip etsin:Saruboceqpuyorumnanaktan
incim sanada böyle güzel haberler verdigin icin cok tesekkür ederim yüregine saglikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım yüreği güzel arkadaşım çok mutlu ettın bizi yaa bu süprizinleopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.çok duygulandım yazdıklarını okuyunca ağladımm.Rabbım tüm isteyenlere kısa zamanda nasıp eder inşş...
beklemeyı öğrenıyorum sabırla..tüm güsel dileklerin için binlerce kez teşekkürler canım...Rabbım herseyi gönlünüzce versın hepinize...
hayırlı bır ewlat olsun sizin için sağlıkla uzun yıllar görün hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın allah ısteyen herkesede nasıp etsın ınsallah ....
incim canım walla maşallah tum haberler sende hamiş bı olayım bende ılk sana hebr wercem bana da aç bı topik die .....öpüyorum sneı cokkk
:Saruboceq: Allah'ım sana şükürler olsun:Saruboceq:
benim annem bir melek çok istiyordu bir bebek sahibi olmayı:CüvCüv: tebrik ediyoruma.s. Şenizve hayırlısı ile kucağına alması için duacıyım:Saruboceq:
ve sen müjde meleğimizŞeniz teşekkürlerŞeniz sana öyle çok yakışıyor opuyorumnanaktanki öyle coşkulu :teytey:müjdeliyorsun ki bizlere hani nerdeyse topik açıp "hamişler, müjde meleğimize bildirin hamileliğinizi...bebişimizi müjde meleğimiz müjdelesin bizlere" diyeceğim geliyoropuyorumnanaktan
kıss incitanemtuana ne güzel hamiş haberleri veriyorsun bize...opuyorumnanaktan
tebrik ederim ....rabbim kucagınızada almayı nasip eder inşallah...
darısı benim gibi olmayanlarında başına...:Saruboceq:
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim..
hayırlı bır ewlat olsun sizin için sağlıkla uzun yıllar görün hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın allah ısteyen herkesede nasıp etsın ınsallah ....
incim canım walla maşallah tum haberler sende hamiş bı olayım bende ılk sana hebr wercem bana da aç bı topik die .....öpüyorum sneı cokkk
hayirli olsun canim,Rabbim kucagina saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..
teprikler
analı babalı büyütsün sağlıklı doğsun:)
canımm hayırlı olsunn
çok sevindim senin adınaa
hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah
rabbim analı babalı büyütsünnn a.s.
opuyorumnanaktanHayırlı olsun , bebişin sağlıkla analı babalı büyüsün.............a.s.
Eee eee eee bebişe eeee :ecrin_bebek:
ne güzel bir haber ..tebrikler inşallah çok rahat güzel bir hamilelik olur..rabbim tez elden bebişi sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder......
canım benımmm çok teşekkür ederimm.bebeğimle yeniden doğmayı beklıyorum incimin de dediği gibi...:Saruboceq: Allah'ım sana şükürler olsun:Saruboceq:
benim annem bir melek çok istiyordu bir bebek sahibi olmayı:CüvCüv: tebrik ediyoruma.s. Şenizve hayırlısı ile kucağına alması için duacıyım:Saruboceq:
ve sen müjde meleğimizŞeniz teşekkürlerŞeniz sana öyle çok yakışıyor opuyorumnanaktanki öyle coşkulu :teytey:müjdeliyorsun ki bizlere hani nerdeyse topik açıp "hamişler, müjde meleğimize bildirin hamileliğinizi...bebişimizi müjde meleğimiz müjdelesin bizlere" diyeceğim geliyoropuyorumnanaktan
canımmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:kedi:mest oldum yazdiklarin karsisinda melek annem benim:kedi:
opuyorumnanaktancok tsk ederimopuyorumnanaktan
:CüvCüv:cift kisi olarak dile getirmissin sen ve bebisin adina yazmissin keyfime diyicek yok inan:CüvCüv:
canimsin hakkediyosun
:Saruboceq:tüm iyi dileklerin icin kalbimle amin diyorum:Saruboceq:
kıss incitanemtuana ne güzel hamiş haberleri veriyorsun bize...opuyorumnanaktan
tebrik ederim ....rabbim kucagınızada almayı nasip eder inşallah...
darısı benim gibi olmayanlarında başına...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?