Bilenler vardr ama bilmeyenler iin... ANNEM BiR MELEK de, Bir Beden de ift Yrek

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre

opuyorumnanaktanyüregi güzel kalbi temiz arkadasim ANNEMBIRMELEK karninda bir MELEK tasiyo:CüvCüv:

ve MELEGI 17hafta 6günlük:ecrin_bebek:

:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah canim benim:Saruboceq:

:Saruboceq:kolay ve güzel bir hamilelik bir okadarda kolay dogumun olur insallah:Saruboceq:

:CüvCüv:hamileliginin tadini doyaasiya cikar canim benim:CüvCüv:

9aylik kiracin zamani geldiginde dünyaya merhaba dicek ve ilk gördügü ilk kokusunu duyduguda sen olucaksin insallah:ecrin_bebek:

bebisinle meleginle biriciginle
yeni bir sayfa
yeni bir umut
yeni bir baslangic bekliyo sizi

HAYATINDA ALDIGIN EN GÜZEL HEDIYEN OLUCAK MELEGIN

:ecrin_bebek:ve onunla yeniden dogucaksin canim arkadasim:ecrin_bebek:

:Saruboceq:herseyin en güzeli
en özeli
gönlünce olsun insallah canim hakkediyosunopuyorumnanaktan

hihoyyyt ne güzel yaa buaralar hep böyle güzel haberler aliyoruzzemuszemusŞeniz
canim cok sevindim hayirli olsun allah güzel bir hamilelik kolay bir dogum nasip etsin insallah:Saruboceq:
rabbim saglikla sihhatli kucagina almayi nasip etsin:Saruboceqpuyorumnanaktan
incim sanada böyle güzel haberler verdigin icin cok tesekkür ederim yüregine saglikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım yüreği güzel arkadaşım çok mutlu ettın bizi yaa bu süprizinleopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.çok duygulandım yazdıklarını okuyunca ağladımm.Rabbım tüm isteyenlere kısa zamanda nasıp eder inşş...
beklemeyı öğrenıyorum sabırla..tüm güsel dileklerin için binlerce kez teşekkürler canım...Rabbım herseyi gönlünüzce versın hepinize...

hayırlı bır ewlat olsun sizin için sağlıkla uzun yıllar görün hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın allah ısteyen herkesede nasıp etsın ınsallah ....

incim canım walla maşallah tum haberler sende hamiş bı olayım bende ılk sana hebr wercem bana da aç bı topik die .....öpüyorum sneı cokkk

canımm hayırlı olsunn
çok sevindim senin adınaa
hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah
rabbim analı babalı büyütsünnn a.s.

opuyorumnanaktanHayırlı olsun , bebişin sağlıkla analı babalı büyüsün.............a.s.
Eee eee eee bebişe eeee :ecrin_bebek:

ne güzel bir haber ..tebrikler inşallah çok rahat güzel bir hamilelik olur..rabbim tez elden bebişi sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder......

:Saruboceq: Allah'ım sana şükürler olsun:Saruboceq:

benim annem bir melek çok istiyordu bir bebek sahibi olmayı:CüvCüv: tebrik ediyoruma.s. Şenizve hayırlısı ile kucağına alması için duacıyım:Saruboceq:

ve sen müjde meleğimizŞeniz teşekkürlerŞeniz sana öyle çok yakışıyor opuyorumnanaktanki öyle coşkulu :teytey:müjdeliyorsun ki bizlere hani nerdeyse topik açıp "hamişler, müjde meleğimize bildirin hamileliğinizi...bebişimizi müjde meleğimiz müjdelesin bizlere" diyeceğim geliyoropuyorumnanaktan

:kedi:böyle haberler paylasmak okumak baskasinin acdigi topiklere yazmak benim icin büyük bir zevk inankiopuyorumnanaktan
en güzel mucize cünkü rabbimden gelen:CüvCüv::ecrin_bebek:

:kedi:mest oldum yazdiklarin karsisinda melek annem benim:kedi:
opuyorumnanaktancok tsk ederimopuyorumnanaktan
:CüvCüv:cift kisi olarak dile getirmissin sen ve bebisin adina yazmissin keyfime diyicek yok inan:CüvCüv:
canimsin hakkediyosun
:Saruboceq:tüm iyi dileklerin icin kalbimle amin diyorum:Saruboceq:

:kedi:kanimca ayakli gazete gibi bisey oldum:kedi:
opuyorumnanaktancanim sen hamileligini bir müjdele bana hayirlisiyla insallah:Saruboceq:
zemuszemustopik acma sözünüde aldim ya senden:kedi:
elimden geleni ardima koymam emin ol
:ecrin_bebek:seve seve acarim bi hamile topigi daha:ecrin_bebek:
:Saruboceq:rabbim gönlüne göre versin balim benim:Saruboceq:

kıss incitanemtuana ne güzel hamiş haberleri veriyorsun bize...opuyorumnanaktan
tebrik ederim ....rabbim kucagınızada almayı nasip eder inşallah...
darısı benim gibi olmayanlarında başına...:Saruboceq:

:kedi::kedi::kedi:
opuyorumnanaktanya cok güzel seyler yazmissin melegim benimopuyorumnanaktan
senin bu güzelliklerin karsisinda ne dicemi sasirdim

:kedi:tskler canim benim:kedi:
:Saruboceq:amin insallah canim rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq:

Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim..

hayirli olsun canim,Rabbim kucagina saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..

teprikler
analı babalı büyütsün sağlıklı doğsun:)

canımm hayırlı olsunn
çok sevindim senin adınaa
hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah
rabbim analı babalı büyütsünnn a.s.

opuyorumnanaktanHayırlı olsun , bebişin sağlıkla analı babalı büyüsün.............a.s.
Eee eee eee bebişe eeee :ecrin_bebek:

ne güzel bir haber ..tebrikler inşallah çok rahat güzel bir hamilelik olur..rabbim tez elden bebişi sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder......

hepinize çok çok teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Rabbım tüm isteyenlere tez zamanda nasıp etsınnn...

canım benımmm çok teşekkür ederimm.bebeğimle yeniden doğmayı beklıyorum incimin de dediği gibi...
canımmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım.Rabbım inş isteyenlere tez zamanda bebeğine kavuşturur.dualarım sizinle.sendende tez zamanda güsel haberler beklıyoruz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…