Bilenler yardımcı olsun lütfen

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
Merhabalar 1 yıllık evliyim yeni çocuk kararı aldık eşimle son adet tarihim 16 Kasım 2022 . Yumurtlama dönemim ise 28kasım ile 1 Aralık . Bu tarihlerde aralıklı ilişki yaşadık. Şuan döngüme 3 gün kaldı sizce gebelik şansım var mıdır ? 1 haftadır idrar testi yapıyorum sürekli negatif çıkıyor ama yine de bir umut işte

Olabilir de olmayabilir de henuz yeni baslamissiniz simdiden stres yapmayin bence biraz akışında yaşayin iliskiyi de sureci de☺️ 16 ay korunmasiz iliski sonucunda hamile kaldim kendinizi simdiden yormayin☺️

Merhabalar 1 yıllık evliyim yeni çocuk kararı aldık eşimle son adet tarihim 16 Kasım 2022 . Yumurtlama dönemim ise 28kasım ile 1 Aralık . Bu tarihlerde aralıklı ilişki yaşadık. Şuan döngüme 3 gün kaldı sizce gebelik şansım var mıdır ? 1 haftadır idrar testi yapıyorum sürekli negatif çıkıyor ama yine de bir umut işte
İdrar testi için bu kadar acele etmeyin. Benim korunmayı bıraktığım ilk aydaki davranışlarımı özetlemişsiniz resmen 🥰 anlıyorum heyecanınızı ama bekleyin adat tarihinizi. Az kalmış zaten. İnsan hemen ilk aydan olacak sanıyor ama herkes için geçerli değil bu. Olmazsa da üzülmeyin 🌺 daha ilk denemenizmiş. Ovülasyon günlerinizi lütfen telefondaki takvimden değil,belirti ve ovülasyon testi ile takip edin çünkü takvim yanıltıyor 🙏🏼

Yumurtlama döneminizi nasıl hesapladiniz akintilariniz felan varmiydi ya da kaşık agriiniz? Test için şuan erken herkeste aynı olmuyor geç yumurtlamista olabilirsiniz. Adet gününün geçmesini bekleyin test için

İdrar testi için bu kadar acele etmeyin. Benim korunmayı bıraktığım ilk aydaki davranışlarımı özetlemişsiniz resmen 🥰 anlıyorum heyecanınızı ama bekleyin adat tarihinizi. Az kalmış zaten. İnsan hemen ilk aydan olacak sanıyor ama herkes için geçerli değil bu. Olmazsa da üzülmeyin 🌺 daha ilk denemenizmiş. Ovülasyon günlerinizi lütfen telefondaki takvimden değil,belirti ve ovülasyon testi ile takip edin çünkü takvim yanıltıyor 🙏🏼
Ama kendimde hissettiğim tuhaflıklar var bir türlü çözemiyorum çok da merak ediyorum ama test negatif ama 1 haftadır midem çok rahatsız

Gebelik önce kana sonra idrara geçiyor. Ovülasyon testi ile de yumurtuma dönemini bulabilirsin. Stresten uzak dur her kadın kadar sizinde tabiki şansı var inş. Hamilesindir🙏

Gebelik önce kana sonra idrara geçiyor. Ovülasyon testi ile de yumurtuma dönemini bulabilirsin. Stresten uzak dur her kadın kadar sizinde tabiki şansı var inş. Hamilesindir🙏
Yumurtlama dönemini buldum ilişki de yaşadım ama üzerinden 2 hafta geçti hala belirti. Ve pozitiftik yok

Yumurtlama dönemini telefonda bi uygulamadan takip ettm
Yumurtlama döneminizi takvimler bilemez. Sadece geçmiş kayıtlarınızın ortalamasını alır. Tahmini aralıkları verir size. Hormonlarınızı,akıntılarınızı bilemez 🥰 bu ay gebelik olmazsa ovülasyon testi alın derim öyle takip edin🌺

Back
X