Bilenler yorum yapabilir mi

rumeysa0123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
32
5
1
26
Silik çizgiyi gören varmı. Sanki iki tane siliz çizgi var bu ne anlama geliyor. Henüz reglime 6 gün var kafam çok karıştı

Eklentiler

• IMG_3795.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_3792.webp
    164 KB · Görüntüleme: 54
Silik çizgiyi gören varmı. Sanki iki tane siliz çizgi var bu ne anlama geliyor. Henüz reglime 6 gün var kafam çok karıştı
Bendede iki tane çıkartıyordu bu test ve yanlış oluyor , kafan karışır çünkü 6 gün var geç döllenme vs olayınıda düşünürsek adetini bekle bence

Geçen
Geçen Ay bana silik pozitif vermişti 2 gün sonra kan verdim özelde negatif bu testler bazen problemli oluyur

Eklentiler

• 1000009172.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000009173.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 36
Geçen
Geçen Ay bana silik pozitif vermişti 2 gün sonra kan verdim özelde negatif bu testler bazen problemli oluyur
İstersen awox ile dene canım yinede en net sonuç olarak kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…