Gebeliğe Hazırlık Bilenler Yorumlar mısınız hanimlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eslemasar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
300
81
18
29
Ultrason görüntüsu arkadaşlar. Dört hafta dört günlük Muş. Bilgisi olan yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20210913_195526.webp
    IMG_20210913_195526.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 88
Hayırlı uğurlu olsun canım neyini yorumlayabiliriz ki :) bir ara ovulasyon testi yapıyorduk aynı zamanlarda hatırladım seni :) çok şükür kavuşmuşsun bebeğine

Hayırlı uğurlu olsun canım neyini yorumlayabiliriz ki :) bir ara ovulasyon testi yapıyorduk aynı zamanlarda hatırladım seni :) çok şükür kavuşmuşsun bebeğine
Com sukur canım. Teşekkür ederim. Evet yaptım oldu ovulasyon la. İkizlik olsbilir dedi doktor. İhtimal olarak konuştu .
.Sizce resime göre ikiz mi anlayan varsa diye sordum

1) neyi yorumlayalım?
2) ultrasonla bizzat bakan doktora neden danışmıyorsunuz da buralara atıyorsunuz?
Canım ikizlik dedi doktor. O yüzden sordum. Emin değil doktor da sadece yorumu oydu. Olmayadabilir dedi. Belki ikiz olup aynı olan varsa yorumlar diye düşündüm. İlk gebelik sonuçta bilgi vermek isteyen olur belki ondan sordum. İkizlik mi diye soracaktım orada aslında bir den elim göndere bastı

Canım ikizlik dedi doktor. O yüzden sordum. Emin değil doktor da sadece yorumu oydu. Olmayadabilir dedi. Belki ikiz olup aynı olan varsa yorumlar diye düşündüm. İlk gebelik sonuçta bilgi vermek isteyen olur belki ondan sordum. İkizlik mi diye soracaktım orada aslında bir den elim göndere bastı
sen boş ver canım abuk subuk yorum atanları tabiki atacaksın burada bilgisi olan doktor,, hemsire v.s insalarda var belki bilirler. hayırlı olsun .

Canim bende ikizken bariz ikisi de belliydi ama 5 haftalikdim. Bak

Eklentiler

• 20210208_191838.webp
    20210208_191838.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 28
Kesenin yanında bir kese daha var gibi ama kanama alanı da olabilir o. Bu yüzden doktor emin konuşmamış.

Sonra da belli ola bilir. Doktorun da şupeliyse sonraki kontrole kadar sabretmek başka çare yok( ikiz istiyorsan Allah nasib etsin hayirlisiyla InsaAllah 🤲bi kaç hafta

Sonra da belli ola bilir. Doktorun da şupeliyse sonraki kontrole kadar sabretmek başka çare yok( ikiz istiyorsan Allah nasib etsin hayirlisiyla InsaAllah 🤲
Bı kaç hafta sonra tekrar gideceğim. Bakslim ikiz mi tek mi.

Back
X