Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Com sukur canım. Teşekkür ederim. Evet yaptım oldu ovulasyon la. İkizlik olsbilir dedi doktor. İhtimal olarak konuştu .Hayırlı uğurlu olsun canım neyini yorumlayabiliriz ki :) bir ara ovulasyon testi yapıyorduk aynı zamanlarda hatırladım seni :) çok şükür kavuşmuşsun bebeğine
Ederim dua canim. Rabbim sana da versin. Doktor iki tane kese var gibi ama emin değil tam dedi. Daha dört hafta dört günlük canımm. Bilemedim ikiz miDoktor iki tane mi kese var dedi? İkiz gebeligin kendini belli etmesi 5. 6. haftalarda gerçekleşirmiş.İnsAllah olurBenim icin de dua eder misin
![]()
1) neyi yorumlayalım?Ultrason görüntüsu arkadaşlar. Dört hafta dört günlük Muş. Bilgisi olan yorumlayabilir mi?
Tamam canim teşekkür ederim. Amin inşallah. Rabbim sana da nasip etsin.Bir sonraki randevunda belli olur diye düşünüyorum canım bu şekilde ultrasyon kağıdından anlayamayız.Hakkında hayırlısı olsun![]()
Canım ikizlik dedi doktor. O yüzden sordum. Emin değil doktor da sadece yorumu oydu. Olmayadabilir dedi. Belki ikiz olup aynı olan varsa yorumlar diye düşündüm. İlk gebelik sonuçta bilgi vermek isteyen olur belki ondan sordum. İkizlik mi diye soracaktım orada aslında bir den elim göndere bastı1) neyi yorumlayalım?
2) ultrasonla bizzat bakan doktora neden danışmıyorsunuz da buralara atıyorsunuz?
Amin canım sağolTamam canim teşekkür ederim. Amin inşallah. Rabbim sana da nasip etsin.
sen boş ver canım abuk subuk yorum atanları tabiki atacaksın burada bilgisi olan doktor,, hemsire v.s insalarda var belki bilirler. hayırlı olsun .Canım ikizlik dedi doktor. O yüzden sordum. Emin değil doktor da sadece yorumu oydu. Olmayadabilir dedi. Belki ikiz olup aynı olan varsa yorumlar diye düşündüm. İlk gebelik sonuçta bilgi vermek isteyen olur belki ondan sordum. İkizlik mi diye soracaktım orada aslında bir den elim göndere bastı
Çok sağ ol canım. Ne güzel düşünmüşsün.sen boş ver canım abuk subuk yorum atanları tabiki atacaksın burada bilgisi olan doktor,, hemsire v.s insalarda var belki bilirler. hayırlı olsun .
Canim bende ikizken bariz ikisi de belliydi ama 5 haftalikdim. BakCanım ikizlik dedi doktor. O yüzden sordum. Emin değil doktor da sadece yorumu oydu. Olmayadabilir dedi. Belki ikiz olup aynı olan varsa yorumlar diye düşündüm. İlk gebelik sonuçta bilgi vermek isteyen olur belki ondan sordum. İkizlik mi diye soracaktım orada aslında bir den elim göndere bastı
Benim dört hafta dört günlük sence ikiz belli olur mu dört hafta dört gündeCanim bende ikizken bariz ikisi de belliydi ama 5 haftalikdim. Bak
Sonra da belli ola bilir. Doktorun da şupeliyse sonraki kontrole kadar sabretmek başka çare yok( ikiz istiyorsan Allah nasib etsin hayirlisiyla InsaAllahBenim dört hafta dört günlük sence ikiz belli olur mu dört hafta dört günde
Evet emin değilim dedi. Sonradan kayboladabiliyor Muş. Bende emin olamadımKesenin yanında bir kese daha var gibi ama kanama alanı da olabilir o. Bu yüzden doktor emin konuşmamış.
Sonra da belli ola bilir. Doktorun da şupeliyse sonraki kontrole kadar sabretmek başka çare yok( ikiz istiyorsan Allah nasib etsin hayirlisiyla InsaAllahbi kaç hafta
Bı kaç hafta sonra tekrar gideceğim. Bakslim ikiz mi tek mi.Sonra da belli ola bilir. Doktorun da şupeliyse sonraki kontrole kadar sabretmek başka çare yok( ikiz istiyorsan Allah nasib etsin hayirlisiyla InsaAllah![]()
Şekline göre bence kanama alanı. Bende de bu şekilde çıkmıştı. Bir sonraki kontrolde belli olur zaten.Evet emin değilim dedi. Sonradan kayboladabiliyor Muş. Bende emin olamadım
Atar mısın varsa canım.Şekline göre bence kanama alanı. Bende de bu şekilde çıkmıştı. Bir sonraki kontrolde belli olur zaten.