bilenler ??

oylesinebirii0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
315
28
18
23
daha önceki konularımı biliyosunuzdur belki. kardeşimle alakalı sosyal hizmetler vasi almanız gerekşyo dedi anneme mahkeme acıp ama annem bunu duyunca saldırganlaştı banada teyzemede karsı. cocugu kacırmaya kalktı falan filan teyzemle kavga ettiker cok büyük vasiyi suan alamıyoruz mahkeme acmaya cekiniyoruz cğnkü annem direk saldırısa geciyor fiziksel ve sözlü şekilde. 191 uyuşturucuyla mücadeleyle konustum annem icin zorunlu tedavi icin dilekce yazmanız gerekiyo mahkemeye gerek görülürse ametemde tedavi görülür dedi. bu tedavi olma meselesini bilen varmı daha önce yasayan duyan süreç nasıl bide mahkemeye dilekceyi versek ismimiz gizli kalabilirmi kızı olarak ben şikayetvi oldugumda tedavi olması icin ?

Ya bu ne çözülmez sorundur derttir anlamadım gitti. Sosyal hizmetler ihmal görüp tespit ederse direk gelip almıyor mu bu çocukları? Haberlerde öyle görmüyor muyuz? Kadın uyuşturucu kullanıyor, fuhuş yapıyor -eve giren çıkan erkek belli değil yazdınız- çocuğun başına gelen gelecek olanlar meçhul. Ben artık şunu düşünmeye başladım, bu çocuğa bir şey olursa en az suçlanacak kişi annesi artık. Sağır sultan duydu çocuğun yaşam koşullarını. Sanki noterde işlem yapılacak bir türlü evraklar tamamlanamıyor, bugün git yarın gel deniyor. Kadın yalnız olsaydı, atanacak vasi bulunmasaydı iyi madem kalsın çocuk mu denecekti? Siz kurumlara tam gerçeği söylüyor musunuz? Yoksa annenizden çekinip hafifleterek mi anlatıyorsunuz? Başka türlü aklım almıyor bu durumda bir çocuğu kaderine terk etmeleri.

Sosyal medya hesabınız varsa oradan Aile Bakanlığı, SHÇK, Emniyet Müdürlüğünü etiketleyin. Bu çocuktan ve başına geleceklerden sizler sorumlusunuz yazın, yetti artık. Yazık günah konuşma problemi de var. Tedaviye düzenli hayata ne kadar erken başlarsa o kadar iyi.

Back
X