Bilerek doğum gününü unutmuş havası yapan ve kutlamayan ve sizden hoşlandıgını bildiğiniz bir erkek Bunu neden yapar amaçı nedir?

Bide 8 9 ay değil bir yıl demiş

Adama umut vermiş vermiş varsa öyle biri

Sonra geldi buraya adama saydırdı

Neymiş beni kullanıp atıcak ama ben kolay lokma değilim diye sanırım adam lokma olmadı

🤣

Bu adamlar seninle veya buradaki kadinlarla birlikte olabilmek icin onlara neler neler yapti. Ablalarin bosuna uyarmiyor. Benimki sarki gonderirdi her gun, aksam yemegi getirirdi bana ofiste beraber yiyelim diye, aksam yemege cikardik ikimiz, beni basbasa konsere davet etti (buna gitmedim). Baska dolusuyla arkadasi var ama bunlara bir tek beni davet etti benimle o kadar samimiyeti olmamasina ragmen. Benimle konusurken kipkirmizi olurdu. Bana "sen buradayken ben baska bir yere gidemem" "sen yaklasinca aci cekiyorum" vb laflar ederdi arada. Arkadaslarini pesime takardi, sanki herkes bana asik oldugunu biliyormus gibi geliyordu. Millet benimle konusurken onu bana ayarlamaya calisiyorlarmis gibi davranirdi. Ama bazen de senin su an yasadigin gibiydi. Kafami cok karistiriyordu bayagi paranoyaklasmistim. Artik kafam rahatlasin diye konusmak istedim artik su konu acilsin da olacaksa da olmayacaksa da su isi bir konusalim karar verelim istedim. O hayatima girdikten sonra cok mutlu oldugumu anlatarak basladim. konunun nereye gittigini anlayinca bana ne dedi biliyor musunuz? Ben senden hoslanmiyorum senin cok guzel oldugunu dusunuyorum, seninle yatabilirim, ama bu hoslanma seviyesinde degil dedi. Herseyi, flort ettigini bile reddetti. Kesinlikle benden hic ama hic hoslanmamis bana karsi hic bir sey hissetmemis hic o gozle bakmamis. Bu adam benimle ayni is yerinde calisan, her allahin gunu gormek zorunda oldugum, yardimina ihtiyacim olan bir adam. Ve onunla, arada, o istediginde, yatmamin iyi bir fikir olduguna inaniyor. Yapmadim tabi ki. Yillarca kendisini gormek zorunda kaldim ama gordum ki bu adam is yerindeki tum sekreterleri zaman icinde siraya dizdi. Bunlardan biri evli bir kadin. Sen ilk defa kadin avcisinin agina dusmek uzeresin, yapma. Biz de bu adamlardan hoslandik hatta asik oldugumuzu sandik, ama yatma tekliflerini reddettik. Bu adam bir gun yattigi iki kadini birbiriyle tanistirdi is yerinin mutfaginda. Birini digerine tanitirken cok iyi arkadasim diye tanistirdi ve bunu yaparken buyuk bir zevk aldigini, egosunun bununla arttigini hissettim. Bir de erkekler de bu adama hastaydi. Karizma iste. Herkes bunla arkadas olmak icin yatmak icin deliriyor gibiydi.
Sizinki gerçekten tam bir avcıymış. Bence kilit konu burda dışarıda görüşmek. Sizi konsere davet etmiş, dışarıda yemekler yemişsiniz. Bence sizin durumunuz konu sahibininki gibi değil o yüzden. Konu sahibi ve adamın iş dışında bir olayları yok. Bir kere bile dışarı davet edilmemiş. adamı otoparkta görünce beni görmek için burda falan diyor. Ama bence konuşmakla iyi yapmışsınız. Ne halt olduğu ortaya çıkmış. Böylece içinizde kalmamış olmuş. Yoksa kafanızda hep belirsizlik olcaktı.

ilişkimiz yok bizim ama o benden hoşlanıyor/arzuluyor biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz benim tatil vardı ve bana işle alakalı birşeyi ben tatilde oldugum için bildirmesi gerekiyordu 1 hafta geçti ardından 5 gün boyunca zamanı vardı ama aramadı trsadüfe bakın ki tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi bendr naber dedim calışıyorum dedi sonra işle alakalı konuya girdi hemen ardından bende tamam dedim sonra böyle 1 saniye sessiz kaldık okey mı dedi hıhı okey dedim ardından hemen sanada iyi tatiler dedim cünkü oda gidicek güldü oo tamam dedi kapatık bunu bilerek yaptı bal gibi eminim ama neden?
Senin zannettiğin gibi hoslanmiyordur.

ilişkimiz yok bizim ama o benden hoşlanıyor/arzuluyor biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz benim tatil vardı ve bana işle alakalı birşeyi ben tatilde oldugum için bildirmesi gerekiyordu 1 hafta geçti ardından 5 gün boyunca zamanı vardı ama aramadı trsadüfe bakın ki tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi bendr naber dedim calışıyorum dedi sonra işle alakalı konuya girdi hemen ardından bende tamam dedim sonra böyle 1 saniye sessiz kaldık okey mı dedi hıhı okey dedim ardından hemen sanada iyi tatiler dedim cünkü oda gidicek güldü oo tamam dedi kapatık bunu bilerek yaptı bal gibi eminim ama neden?
Hayal dünyasında yaşamak = siz
Kendini avutmak = siz

Back
X