- 8 Ağustos 2023
- 114
- 53
- 18
- 29
Yav he heBence kendi kendine gelin güvey oluyorsun adamın sana hiçbir özel ilgisi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav he heBence kendi kendine gelin güvey oluyorsun adamın sana hiçbir özel ilgisi yok
Kendi işine hadiii hadi başka yereZorunlu açmış iki güne vizyonda o zaman o damerakla bekliyorum
![]()
Rainyynide al burdan uzayınRainyy her zaman gönlümün kraliçesi![]()
Konuyu anlamayan ama kendini akıllı zanedip boş yorum yapanlara.. bilerek 8-9 ay dedim hatta aslında 1 yıldır da ben yinede kısa yazdım araya başka şeylerde girdi cünkü benim hikaye uzun anlayın diye yani konuyu onu bile ekledim siz gerçekten bu yazdıklarımın bu kısa olay içinmi bundan mı cıkardınız adamın bana ilgisinş benim kendi kendime gelin güvey olmamı? dalga geçiçeginize aklınızı kullanın biraz iyi gelir. Adam benden hoşlanıyor tamam mı bende ondan ben buna adım atacaktım zaten ta ki bazı şeyleri duyana kadar ardından tabi bunu öğrenene kadar ben böylr heyecanlıydım baya oda öyleydi böyle havada iltifatlar ucuyorsu iyidik ilgi vardı baya sonra o benim bazı şeyleri öğrendigimi bilmiyordu bende öğrendim ve kendimi geri cektim adamda şok etikisi yaratı bu cünkü bir günde herşeyi kestim ilişkş yoktu ama bir samimiyet sohbet vardı okey? Bundan sonra olan oldu o zamandan beri koşuyor yani demek istedigim şu eskisi gibi olmak için yapmadıgı şey kalmadı hatta bana bizzat gelip neden beni umursamıyorsun neden benden kaçıyorsun dedigi bile oldu ama biz aynı iş ortamındayız onunla tam bağımı kesip kötüde olamıyorum ama görüncede insanız hisslerim var ve üzüyorda durum beni buyüzden gelgitlerim oluyor galiba oda bir umutlanıyor ben ona iyi davranınca sonra bakıyorki bişey oldugu yok oda böyle hırslanıyor ama napabilirimki ben? Umarım anlamışsınızdır cünkü dedigim gibi neler var nelerde cok uzun anlatamam size 1 yılı.. şimdi başka yerde dalğa gecin cekemem sizi zaten kafam doluZorunlu nişanlandı
Vanessayi unutmusun![]()
Sana cevabımı zaten diğer soruda verdim dahada konuşmicam anlamıyorsun cünküMadem bu adam seni kullanıp atmak istiyor bu düşündesin
Neden bir iyi olup adamı çekip bir kötü alıyorsun bundan dolayı bana taktı öcünü almak istiyor diyorsun
Adam normal değil sen hiç değilsin
8 9 aydır bir adamı etrafın da öyle yada böyle tutan sensin sana bazı lafları söyleyecek kadar cesaret vermişin
Seninde gönlün var kolay lokma değilim diyorsun madem değilsin tersle yüz verme sınır koy duvar ol o zaman adamda haddini bilir
Bunlara izin veren sensin
Bi iyi bi kötü olarak kullananda sensin
Arzuluyor u nerden anladiniz?Peki bununla napıcak yani me elde edicek ki bana umrumda değilsin mesajını vermekle? Benimle olmak isteyen o? Ee gitmeyen benim egosunumu tatmin ediyor? Tamam döndügümde normal olim dimi benim onu takmamam onu deli eder mi sence bende o kudursun istiyorum cok zoruma gitti
Biliyor dedim ya? Neden yazdıklarımı anlamayıpta hep kendi kafanızda olanları yazıyorsunuz? bilmedigini bilsem bunu neden sorayım?İnsanların basit tavırlarına bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin, aradığında doğum gününüzü kutlamamış zaten, belki doğum gününüz olduğunu bilmiyordu bile..
Savunmuyorum ama konuyu birşeyi bilmeden bana saçma sapan kendi kendine gelin güveysin diyor birisi ben salak değilim yazdım sonuçta ilgis şu bu herşey bunlar var kurmuyorum kafamda gelmişler yazdıgım şu ufak satırı anlamayıp benim tek bu iki satırdan mı bunu cıkardıgımı düşünüyorsunuz ben salakmıyım? 8-9 ay yazdım anlayın diye birsüür olay oldu diye yani konu tabikide şu minnak olay degilkiNe desem aksini savunacakmışsın gibi hissediyorum.
Arkadaşlar ilk başlarda sabırla sizi anlamaya çalıştı son yorumlarınız hoş olmamış. Sizi aşağılayan , hakaret eden bir yorum yok.Konuyu anlamayan ama kendini akıllı zanedip boş yorum yapanlara.. bilerek 8-9 ay dedim hatta aslında 1 yıldır da ben yinede kısa yazdım araya başka şeylerde girdi cünkü benim hikaye uzun anlayın diye yani konuyu onu bile ekledim siz gerçekten bu yazdıklarımın bu kısa olay içinmi bundan mı cıkardınız adamın bana ilgisinş benim kendi kendime gelin güvey olmamı? dalga geçiçeginize aklınızı kullanın biraz iyi gelir. Adam benden hoşlanıyor tamam mı bende ondan ben buna adım atacaktım zaten ta ki bazı şeyleri duyana kadar ardından tabi bunu öğrenene kadar ben böylr heyecanlıydım baya oda öyleydi böyle havada iltifatlar ucuyorsu iyidik ilgi vardı baya sonra o benim bazı şeyleri öğrendigimi bilmiyordu bende öğrendim ve kendimi geri cektim adamda şok etikisi yaratı bu cünkü bir günde herşeyi kestim ilişkş yoktu ama bir samimiyet sohbet vardı okey? Bundan sonra olan oldu o zamandan beri koşuyor yani demek istedigim şu eskisi gibi olmak için yapmadıgı şey kalmadı hatta bana bizzat gelip neden beni umursamıyorsun neden benden kaçıyorsun dedigi bile oldu ama biz aynı iş ortamındayız onunla tam bağımı kesip kötüde olamıyorum ama görüncede insanız hisslerim var ve üzüyorda durum beni buyüzden gelgitlerim oluyor galiba oda bir umutlanıyor ben ona iyi davranınca sonra bakıyorki bişey oldugu yok oda böyle hırslanıyor ama napabilirimki ben? Umarım anlamışsınızdır cünkü dedigim gibi neler var nelerde cok uzun anlatamam size 1 yılı.. şimdi başka yerde dalğa gecin cekemem sizi zaten kafam dolu
Koştuğunu nereden anladiniz çok merak ettim?Evet galiba öyle yani dediğim gibi benden hoşlanıyor 8-9 aydır peşimde ama ben onun istediği gibi kolay lokma olmadım ya elinde değilim ya deliriyor ama bunu doğum günümde böyle yapması aşırı nebilim üzdü beni benim herşeyi taktığımı düşündüğümü biliyor
Ay bu neyin atarı? Kendin dedin adam herkesle şakalaşan, samimi bir tip diye. 8-9 aydır peşimde koşuyor, benle samimi olmaya çalışıyor diyorsun. Mesela seni dışarda bir kahve içmeye davet etti mi? emin ol 8-9 ayda birçok kadınla buluşup görüşmüştür.Sen iyimşsşn ya?konuyu bilmiyorsun sana kücük bir kaç saatlik birşeyi anlatım diye nerden getirdin konuyu ya adam zaten bana ilgisini itiraf ettiki yaşadıklarımı hayatımı olanları nerden bilebilirsinki? Bu minnak soruylamı cıkardın bunu daha konunun tamını onun benimle olan ilişkisini birşey bilmeden ne kafası yaşıyorsun sen ya?
adam kendisi peşimde otoparkta beni beklemişligi var sırf beni görmek için neyin kafası kurmuşlugundan bahsediyorsun sizin gibilereee soru soruyoruz aptallık bende
![]()
hoşlanmıyor hoşlansa hatırlardı seni yokluyo arada kaç tane kadın vardır böyle yokladığı kendi hayatına bakilişkimiz yok bizim ama o benden hoşlanıyor/arzuluyor biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz benim tatil vardı ve bana işle alakalı birşeyi ben tatilde oldugum için bildirmesi gerekiyordu 1 hafta geçti ardından 5 gün boyunca zamanı vardı ama aramadı trsadüfe bakın ki tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi bendr naber dedim calışıyorum dedi sonra işle alakalı konuya girdi hemen ardından bende tamam dedim sonra böyle 1 saniye sessiz kaldık okey mı dedi hıhı okey dedim ardından hemen sanada iyi tatiler dedim cünkü oda gidicek güldü oo tamam dedi kapatık bunu bilerek yaptı bal gibi eminim ama neden?
Bence de adamın alakası bile yok mevzuyla, kendi çalıp kendi oynuyor. Bu tarz kezo konuları bilirsin burdan; yanımdan gecti, nefes aldı, şöyle der gibi baktı, benimle uğraşıyor, laf sokuyor, kesin aşıkMaşallah aşka bak, ne kadar sağlıklı insan davranışları
Peşinizden kostugunu sandiginiz o 8-9 ayda adam kimlerin daha peşinden koşuyordu acaba, evde yapayalniz sizi düşünüp 31 çekmiyordukeşke bilseniz
1) Adamın sana sandığın gibi ilgisi olsaydı adım atan taraf o olurdu (aranızda ciddi bi engel yokmuş ki), senin adım atmaya yeltenmene gerek kalmazdı.Konuyu anlamayan ama kendini akıllı zanedip boş yorum yapanlara.. bilerek 8-9 ay dedim hatta aslında 1 yıldır da ben yinede kısa yazdım araya başka şeylerde girdi cünkü benim hikaye uzun anlayın diye yani konuyu onu bile ekledim siz gerçekten bu yazdıklarımın bu kısa olay içinmi bundan mı cıkardınız adamın bana ilgisinş benim kendi kendime gelin güvey olmamı? dalga geçiçeginize aklınızı kullanın biraz iyi gelir. Adam benden hoşlanıyor tamam mı bende ondan ben buna adım atacaktım zaten ta ki bazı şeyleri duyana kadar ardından tabi bunu öğrenene kadar ben böylr heyecanlıydım baya oda öyleydi böyle havada iltifatlar ucuyorsu iyidik ilgi vardı baya sonra o benim bazı şeyleri öğrendigimi bilmiyordu bende öğrendim ve kendimi geri cektim adamda şok etikisi yaratı bu cünkü bir günde herşeyi kestim ilişkş yoktu ama bir samimiyet sohbet vardı okey? Bundan sonra olan oldu o zamandan beri koşuyor yani demek istedigim şu eskisi gibi olmak için yapmadıgı şey kalmadı hatta bana bizzat gelip neden beni umursamıyorsun neden benden kaçıyorsun dedigi bile oldu ama biz aynı iş ortamındayız onunla tam bağımı kesip kötüde olamıyorum ama görüncede insanız hisslerim var ve üzüyorda durum beni buyüzden gelgitlerim oluyor galiba oda bir umutlanıyor ben ona iyi davranınca sonra bakıyorki bişey oldugu yok oda böyle hırslanıyor ama napabilirimki ben? Umarım anlamışsınızdır cünkü dedigim gibi neler var nelerde cok uzun anlatamam size 1 yılı.. şimdi başka yerde dalğa gecin cekemem sizi zaten kafam dolu
Ay bu o muEski işine geri dönüyorsun yani, umarım iyi bir maaş zammı istemişsindir Küçük Patrondan![]()
Mesafeyi triplere girmek, surat asmak, biri bi laf söyleyince bozmak falan zannediyor.Konu sahibi anlamamakta ısrar efiyor.
Zaten çözmüş meseleyi. Beni kudurtmak istiyor diyor.
Tamam haklısın.
Aynen devam.
Bı ileri iki geri üç ileri bir geri.
Yaş kaç merak ettim.
Seven adam net olur.boyle yapmaz. Hele 8-9 ay hiç beklemez. Ya başkasını seversen, ya baska biri hoşlanırsa? Ya isten ayrılırsan?
Bu riski alır mı bir erkek?
El ele göz göze olmak varken bu çirkin oyunlara kulak asar mı?
Sevmiyor.
Takmayip mesafeni koyacaksın bu kadar basit.
Mesafe trip değildir bu arada.
Samimi ama mesafeli,anlam yüklemeden.
Bu adamlar seninle veya buradaki kadinlarla birlikte olabilmek icin onlara neler neler yapti. Ablalarin bosuna uyarmiyor. Benimki sarki gonderirdi her gun, aksam yemegi getirirdi bana ofiste beraber yiyelim diye, aksam yemege cikardik ikimiz, beni basbasa konsere davet etti (buna gitmedim). Baska dolusuyla arkadasi var ama bunlara bir tek beni davet etti benimle o kadar samimiyeti olmamasina ragmen. Benimle konusurken kipkirmizi olurdu. Bana "sen buradayken ben baska bir yere gidemem" "sen yaklasinca aci cekiyorum" vb laflar ederdi arada. Arkadaslarini pesime takardi, sanki herkes bana asik oldugunu biliyormus gibi geliyordu. Millet benimle konusurken onu bana ayarlamaya calisiyorlarmis gibi davranirdi. Ama bazen de senin su an yasadigin gibiydi. Kafami cok karistiriyordu bayagi paranoyaklasmistim. Artik kafam rahatlasin diye konusmak istedim artik su konu acilsin da olacaksa da olmayacaksa da su isi bir konusalim karar verelim istedim. O hayatima girdikten sonra cok mutlu oldugumu anlatarak basladim. konunun nereye gittigini anlayinca bana ne dedi biliyor musunuz? Ben senden hoslanmiyorum senin cok guzel oldugunu dusunuyorum, seninle yatabilirim, ama bu hoslanma seviyesinde degil dedi. Herseyi, flort ettigini bile reddetti. Kesinlikle benden hic ama hic hoslanmamis bana karsi hic bir sey hissetmemis hic o gozle bakmamis. Bu adam benimle ayni is yerinde calisan, her allahin gunu gormek zorunda oldugum, yardimina ihtiyacim olan bir adam. Ve onunla, arada, o istediginde, yatmamin iyi bir fikir olduguna inaniyor. Yapmadim tabi ki. Yillarca kendisini gormek zorunda kaldim ama gordum ki bu adam is yerindeki tum sekreterleri zaman icinde siraya dizdi. Bunlardan biri evli bir kadin. Sen ilk defa kadin avcisinin agina dusmek uzeresin, yapma. Biz de bu adamlardan hoslandik hatta asik oldugumuzu sandik, ama yatma tekliflerini reddettik. Bu adam bir gun yattigi iki kadini birbiriyle tanistirdi is yerinin mutfaginda. Birini digerine tanitirken cok iyi arkadasim diye tanistirdi ve bunu yaparken buyuk bir zevk aldigini, egosunun bununla arttigini hissettim. Bir de erkekler de bu adama hastaydi. Karizma iste. Herkes bunla arkadas olmak icin yatmak icin deliriyor gibiydi.Gitsin? Benimle neden böyle uğraşıyor ozaman? Biri yazmışki seni umursamıyor sence umursamayan adam 1 hafta bekleyip düşünüp edip plan kurup doğum gününde yapıcam diyip böyle uğraşırmı ego için? Bukadar kafa yorar mı?
Konuyu anlamayan ama kendini akıllı zanedip boş yorum yapanlara.. bilerek 8-9 ay dedim hatta aslında 1 yıldır da ben yinede kısa yazdım araya başka şeylerde girdi cünkü benim hikaye uzun anlayın diye yani konuyu onu bile ekledim siz gerçekten bu yazdıklarımın bu kısa olay içinmi bundan mı cıkardınız adamın bana ilgisinş benim kendi kendime gelin güvey olmamı? dalga geçiçeginize aklınızı kullanın biraz iyi gelir. Adam benden hoşlanıyor tamam mı bende ondan ben buna adım atacaktım zaten ta ki bazı şeyleri duyana kadar ardından tabi bunu öğrenene kadar ben böylr heyecanlıydım baya oda öyleydi böyle havada iltifatlar ucuyorsu iyidik ilgi vardı baya sonra o benim bazı şeyleri öğrendigimi bilmiyordu bende öğrendim ve kendimi geri cektim adamda şok etikisi yaratı bu cünkü bir günde herşeyi kestim ilişkş yoktu ama bir samimiyet sohbet vardı okey? Bundan sonra olan oldu o zamandan beri koşuyor yani demek istedigim şu eskisi gibi olmak için yapmadıgı şey kalmadı hatta bana bizzat gelip neden beni umursamıyorsun neden benden kaçıyorsun dedigi bile oldu ama biz aynı iş ortamındayız onunla tam bağımı kesip kötüde olamıyorum ama görüncede insanız hisslerim var ve üzüyorda durum beni buyüzden gelgitlerim oluyor galiba oda bir umutlanıyor ben ona iyi davranınca sonra bakıyorki bişey oldugu yok oda böyle hırslanıyor ama napabilirimki ben? Umarım anlamışsınızdır cünkü dedigim gibi neler var nelerde cok uzun anlatamam size 1 yılı.. şimdi başka yerde dalğa gecin cekemem sizi zaten kafam dolu
Sana cevabımı zaten diğer soruda verdim dahada konuşmicam anlamıyorsun cünkü