- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Uçak Bileti isme kesilir yok malesefmrb herkese
Evlilik yıldönümümüzde bi yere gidecektik ama bi kederimiz olduğu için gidemedik
Eşim de güya süprz yapıcakmış yılbaşında gidelim diye bilet almış o tarihe
Ben öğrendim bunu
Aldığı tarihte benim işim var yani dönüş saati uymuyo bana, süpriz yapıcaksın bari bişeyi bahane et sor ama değil mi yani ucuz bileti görmüş gemen atlamış promosyonlu bilet yani
Bildiğim kadarıyla iade olunca parayı geri ödemiyolar tarih değişikliği de yapmıyolar thy de
Sizce bu biletlerden kurtulmanın mantıklı bi yolu var mı
Benim işim olduğu için gidemiyorumUçak Bileti isme kesilir yok malesef
Git bence senin için degisiklik olur
Senin ne isin var? belki sen o isini erteleyebilir yada daha erkene alabilirsin.
Ne guzel boyle sürprizler yapiyor.
Vardir herseyde bir hayir.
Evet. Aslında sadece dönüşü iptal etsekİzin alma ihtimalin hiç mi yok? İyi olurdu ufak bir tatil aslında...
Bildiğim kadarıyla uçak biletleri isim üzerinden alındığı için bir başkasına devretme şansınız yok. Ya bilet yanacak ya izin alacaksınız bir şekilde. Ya da gidişi bu biletle yapıp dönüş için ayrıca bilet alacaksınız...
Bi 10 dk önce aradım yokmuş ya offMüşteri hizmetleriyle bir görüşün isterseniz. Belki vardır tarih degişikliği.
Ama işte ağzımı arasaydı keske kafadına göre iş yapmış gördü ucuz bileti tabi atladıBu adamlar da bir türlü yaranamıyor, üzülüyorum.
Yanılmıyorsam belli bir ücret ödeyip tarih değiştirebilirsiniz.
Ama işte ağzımı arasaydı keske kafadına göre iş yapmış gördü ucuz bileti tabi atladı
Yok olmuyormuş öyle
Eşin güzel jest yapmışAma işte ağzımı arasaydı keske kafadına göre iş yapmış gördü ucuz bileti tabi atladı
Yok olmuyormuş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?