esim bide onlar senin değil hepsini ben aldim kendi paramla diyodüşün düşün iyice bunald1m.fikirlerinize ihtiyac1m var düğünde bana takilan bileziklerim birisinde emanet duruyor fakat benim gönlüm hic razi değil emanet ettiğimiz kişi yârin birgün bende yok dese sahit yok kanit yok.bankaya koysam alip banka kasalaride güvenli değil sigortali değil çal1nmaya karsi .eve koysam dedektör ile arayip buluyolarmis .esim o kişide kalsin diyo bende kalsin istemiyorum.cünkü dünya hali esim benden gizli alir birine borç verir filan belli mi olur.bozdurup altin hesabına yatiralim diyorum onuda kabul etmiyor.ben o kişiden alabilirim altinimi ama nereye koyacagim onu bilmiyorum .alirim caldiririm filan bi sürü olay olur onlar emanet ettikleri kişiye çok güveniyolar sanki melek cig süt emmemiş.
esim bide onlar senin değil hepsini ben aldim kendi paramla diyo .alirim almasinada nereye koyucam hiç içim rahat deil .ben 3 kuruşluk seylerimi bile kimseye emanet etmem .bide kirac1y1z ev almak istiyoruz ama esim hiç arastirmiyo.ne yapmaliyim ?bu arada kayn1m var evlenebilir benim bilezikler güme gidebilir .bende olursa hayatta vermem ama böyle olursa esim bana sormayabilir bilemiyorum.fikirlerinize ihtiyac1m var teşekkürler ...
bu ne demektir, düğünde size takılan altınlar eşinizle birlikte sizindir, eşiniz çok düşüncesiz böyle nasıl konuşabiliyor.
benim eşim de bana hepsi senin dediği halde ben hayır ikimizin diyorum. Sen demiyor musun neden o zaman o altınlar bana takıldı diye?
ayrıca hiç sizin taraftan takan olmadı sadece eşiniz mi taktı?