Bizim sürekli evine girip çıktığımız, annemin abla dediği teyze kızının evinde kalıyodu damadı da baya zengin villada falan kalıyolar vs. Kadın annemden altınlarını istedi damadıma söyleyemem borç yaptım ben sana yine altın olarak veririm dedi, kızının çeyizleri de bizim depoda duruyodu(dantel vs eşya değil) Durumları iyi olmasına rağmen istediğinde ne dedi biliyomusun "ben emekli dul kadınım ben sana geri nasıl vereyim canımı alacak değilsin ya"
Annem de çeyizlerinin bi'kısmını vermedi altınlar gelmeden alamazsın dedi kadın aylar geçti altınları vermediği gibi "çeyizlerimin üstüne yattın" diye arıyo annem de onları çöpe dökerim tek akıllı sen misin dedi
Diyeceğim o ki kimseye güvenme yarın öbür gün sizin güvendiğinizde "lazımdı harcadım napayım canımı mı alacaksın sanki" der çıkar işin içinden. Yalnız bence o altınlar çoktan uçmuş, eşinin tepkisi sırf bu yüzden:44:

Diyeceğim o ki kimseye güvenme yarın öbür gün sizin güvendiğinizde "lazımdı harcadım napayım canımı mı alacaksın sanki" der çıkar işin içinden. Yalnız bence o altınlar çoktan uçmuş, eşinin tepkisi sırf bu yüzden:44: