Konuşma Problemleri bilge Türk bilen revizyon

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

Pecete34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
462
174
123
Arkadaşlar 5ay önce burun estetiği oldum memnun değilim revizyon düşünüyorum bilge Türk bilen revizyon da nasıl bilenler varsa yanitlasin lütfen fiyatini da biliyor musunuz

Arkadaşım yanılmıyorsam zafer tezele ameliyat olmuştun neden memnun kalmadın bende ona olmayı düşünüyordum ama caydım şimdi biraz bahsedebilirmisin ne tür sıkıntılar yaşadın...

Arkadaşlar 5ay önce burun estetiği oldum memnun değilim revizyon düşünüyorum bilge Türk bilen revizyon da nasıl bilenler varsa yanitlasin lütfen fiyatini da biliyor musunuz

Zafer tezel benim hep aklımda olan bi doktordu Bilge beyden önce onun ismini duymuştum Malatyada çok iyi falan diyorlardı hatta İstanbuldan bile hastaları geliyor diyorlardı...
Eğer varsa resim koyabilir misin çok merak ediyorum memnuniyetsizliğin burun şeklinden mi yoksa ameliyat sonrası burnunla ilgili işlevsel bir sorun yaşamandan mı...
Bilge bey ve zafer bey arasında çok kararsızım senin cevapların ve yorumların karar vermeme çok yardımcı olacak...

Ben seklinden memnun değilim kafasına göre yaptı yüzüme göre baya küçük yaptı ucunda fazlalık var kemiği çok oydu olan bikaç hastasini da gördüm hepsi aynı aşağı yukarı hiç tavsiye etmem zafer beyi

Ben seklinden memnun değilim kafasına göre yaptı yüzüme göre baya küçük yaptı ucunda fazlalık var kemiği çok oydu olan bikaç hastasini da gördüm hepsi aynı aşağı yukarı hiç tavsiye etmem zafer beyi
Memnun olmamana üzüldüm tekrar estetik olmanı gerektirecek kadar kötü mü duruyor ??? Yüzüne gitmedi mi ??? Ay senden cevap almam iyi oldu ben bir kaç ay önce kendisiyle telefonla görüştüm hemen gün vereyim gel dedi ama ben bir türlü emin olamadım hele de senin yorumları görünce senden net bir cevap almadan karar vermek istemedim...
Sanırım en mantıklı olan benim bilge beyde ameliyat olmam...

Bilge beye muayene oldun mu peki

Resim koyabilir misin arkadaşım merak ettim etraftan gelen yorumlar nasıl kimse beğenmedi mi

Back
X