BİLGİ ALABİLİR MİYİM ACABAA ????

sweetsmile12

Hayat bu hayal ötesi, ne çıkarsa kısmetine.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
184
47
38
giden bilen varsa yardım edebilir mi bu pegasus veya turkish airlans ın servisleri varmıs . bu servisler sadece istanbul içinde mi yoksa il dışana yakın yerelere istanbuldan izmite mesela götürüyolar mı bilen varsa yardım edebilr mi

Bence vardir.. biz istanbuldan manisaya giderken izmirde havalimaninda inince pegasus servisine biniyorduk manisa merkezde iniyorduk..

Vardır bence.Telefon açıp sorsanız daha iyi olur.

Pegasus çoğu servisini kaldırdı.
Bodrumda yazı yazmadıkları için 1 saat mal gibi beklemiştim.
Arayıp sorabilirsiniz.

meşgul çalıyor aradım.. bir tanıdığa sorduk sabiha gökçende çalışan oda var dedi ama tabi yine iyice öğrenmek lazım. başka servislerde var ama onlarda bilet fiyatı kadar ücret istiyorlar.

meşgul çalıyor aradım.. bir tanıdığa sorduk sabiha gökçende çalışan oda var dedi ama tabi yine iyice öğrenmek lazım. başka servislerde var ama onlarda bilet fiyatı kadar ücret istiyorlar.

Sürekli yok zaten 3-4 saatte 1 oluyor. Saatleri yazıyo havaalanı dışında ama kaldırsalarda servisi yazıyo kaldırmıyolar.

thy nin servisi falan yok,pegasus da parali ve bazi yerlere donem donem oluyor,atlasin servisi var

Istanbul ızmıt servıslerı var, ben uçak seyahatlerımde sureklı kullanıyorum. Hatta Bursa Yalova falan da vardı.
,

Istanbul ızmıt servıslerı var, ben uçak seyahatlerımde sureklı kullanıyorum. Hatta Bursa Yalova falan da vardı.
,

Akmis seyahat izmit- sabiha servisi yapan şirketin adı. Websitesinde her türlü bilgi var. Saatte bir servisleri var. Önceden arayıp rezarvasyon yapıyorsunuz izmitten giderken, sabihadan dönerken rezarvasyon yok çıkışta yazıhaneden bilet alıp biniyorsunuz. Atatürk havalimanına servis yok zira gerek de yok. Efe turla esenlere gidip ordan metroyla havalimanına geçiyosunuz. Bu arada izmit- sabiha arası 22 lira.

Pegasusun sabihadan bursaya var mesela olabilir o yuzden
Pegasus un kendi servisi hiçbir yere yok maalesef. Yanlış bilgilendirme yapmayalım. İzmit-yalova-bursa-gebze servisleri var ve akmis seyahat yürütüyo bunları. Otobüslerin üstünde pegasus un logosu var ve uçaklarda bahsediyolar ancak rezarvasyonu ve bilet kesme işini bunlar yapıyolar

Sadece il içi belli yerleredir. Metro ile otogara geçip oradan aktarma yapmanız gerekir.

tşk ederm. evet ona baktım aradım hatta aynen 22 tl dedi. artık olmazsa ona rezervasyon yaptırıcaz ben pegasusun servslerini mrk etmiştim belki ücretsiz olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…