- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi panikatakkiz03
Hanımlar Merhaba.. Burdaki tecrübeli arkadaslardan yorum almak istediğim icin üyeliği açtım. Normalde adet dönemim düzenlidir. Ama yaklaşık 4 ay önce adet dönemim surekli 3 veya 4 gun one çekilmeye basladi yani erken olmaya başladım.. Aralik ayinin 2 sinde erkek arkadasimla birliktelik yasadik ve ben ella kullanmak zorunda kaldim. Elladan 4 gun sonra adet gordum bir sorun yoktu. Aralik ayinin 27sinde erkek arkadasimla tekrar bir birliktelik yasadim. Iliskinin basinda prezervatif yoktu. Sonuna doğru prezervatif takti. Ve bosalma prezervatife gerçekleşti. Onceki aylarda adetimin 3 4 gun once erken geldigini düşünürsem geçen ay 7 sinde adet olmustum adetim onceden de gelmedi. Bugünde beklenen adet tarihim. Ama hic belirtim yok. Iliskinin basinda korunmasız bir kac dakika birlikte olduk diye bir hamilelik riski olabilir mi diye şüpheye düştüm bu yuzden mi gecikti yoksa aralik basinda içtiğim elladan mi diyorum. ? Ama elladan olsa hapi içtikten 4 gun sonra adet. Oldum. O yuzden bu ilişki sebebiyle mi adet olmadim diye düşünüyorum.